- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
- #16.161
Ben çok hastayım , çiğerlerim dolu nefes alamıyorum astımda devreye girdi gece daha kötü oluyorum
ventolin viks antibiyotik hiç biri işe yaramıyor gece uyumaktan korkuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim.bisey sorcam bubarabayi almissin ya mesela bunu kac aya kdr kullanirsiniz. Bana kullanissiniz geliyo. Tek parca degilmi bu.Eki Görüntüle 2082363 kızlar az önce bu arabayı sipariş verdi eşim çok mutlu oldumen uzun gce indirimiyle 837 liraya düşmüş normalde 950 nin üstünde görüyodum hep
Canım bana verdi aynısını ama içmedim.zeytinyağı pekmez pul biber bir kere kaynattım içtim anında kesti dene bence.
tahminimce iki sene en az kullanırım sonra basit bston arabalardan alırım . Bu arabanın yanında puseti de var onla da kullanabiliyosun markası wellgro Q3Canim.bisey sorcam bubarabayi almissin ya mesela bunu kac aya kdr kullanirsiniz. Bana kullanissiniz geliyo. Tek parca degilmi bu.
Bi de markasini yazarmisnz bende cok begendim modelini rengini
Tecrübeli anneler, bebek şampuanı için öneriniz var mi?
Canım bana verdi aynısını ama içmedim.zeytinyağı pekmez pul biber bir kere kaynattım içtim anında kesti dene bence.
Dün gece 2-3 uyumadımBen çok hastayım , çiğerlerim dolu nefes alamıyorum astımda devreye girdi gece daha kötü oluyorumventolin viks antibiyotik hiç biri işe yaramıyor gece uyumaktan korkuyorum
Senin rakam kaç arkadaşım bilmiyorum ama rekoru kimselere vermem..ben 107 kg..![]()
Ozelden mesaj atayim mesaj gelmezse tekrar uyarirsin beniya hepsi çok güzellerrgüzel günlerde kullanın annesi :) benimde yarın belli olacak nasipse, detaylı ultrason var. Kız ise bu berelerden bende istiyorummm, nerden aldıgınızı paylaşabilir misiniz :)
Bende 86yim buda kilo vermis halim78 e vurdu kilom boyum 165![]()
Bende kendimi rekorda saniyordum.insallah saglikli dogum yapar veririz kilolarimizi .pkolu hamile kalmak kolay degil rabbim guc versin insMuhtemelen benimdir114 ile gebe kaldım 125 kg
ya pko yüzzünden çıkıp sonrasında diyete girip 114 de süpriz şekilde gebe kaldm
. Yalnız boyum 1.79 benim
ne olursa olsun obezim.
Bebeğim gayet sağlıklı Elhamdülillah. O iyi olsun geri veririm Allahın izniyle
![]()
Musteka ve chicconun kini oneriyorlar canim ben oyle dusunuyorum .Tecrübeli anneler, bebek şampuanı için öneriniz var mi?
Cok guzelmis canim cokta uygunmus .gule gule kullansin kuzuCanım haftasonu indirim var diye Lcw falan baktım 30-40 tan aşağı bişey yok birde indirimliymiş ben indirmleri takip ederim hep, Markafoni de Pudra yada Bylayel diye bebek kıyafetleri için butik açılıyor sepette % 50 yapıyor hep. Ben gece farkedip aldım öğlene bitmişti haber veririm sana
Şuan Hm de indirim var 10 tl ye çok güzel ilk adım ayakkabısı aldım aşağıda resmi ,çok detaylı bakmadım cuma öğle arası bakacağım yine
Civile bakayim bendeKızlar alışveriş konusunda Civil diyorum...ister satış magazasına gidin ister internetten alın ama sürekli takip edin mutlaka her donem indirimde olan ve ihtiyacınız olacak şeyler vardır...fiyatları çok çok uygun...zaten kaç kere giyilecek marka olması gerekmiyor kaldı ki orda da daha pahalı ürünler de satılıyor...anne- bebek ne lazımsa bulunuyor
Ayni dusuncelerdeyim seninle son ay cok masraf olacak bende cok kararsizimMerhaba kızlar , Allah'ın izniyle kızımız olacakdün ilk tetenoz aşımı vuruldum bugün kolum ağrıyor biraz. Ilk çocuğumuz ve ne zaman alışveriş yapmaya başlamalı bilmiyorum. Büyüyen yataklı bebek odası takımı almak istiyorum ufaktan bakmaya başladık eşimle. Ama daha erken, doğmasına az varken al ne alacaksan diyenler var etrafımda.. zaten son ay çok masraf olacak halim olmayacak.. ufaktan alsam diyorum kararsız kaldım. Neden acele etme dediklerini de anlıyorum ama aklıma kötü bişey gelmiyor benim
![]()
Canim ben dusunuyorum acikcasi uyurken kusmasindan cok korkardim oglumuda hep yan yatirirdim .reflusude yoktu .Bende şu reflü yatakları var onları sorucaktım kullanıslı mı kullanan oldu mu acaba oğlum cok kustu bunu bilemiyorum tabi nasıl olur ama yan yatırmak için baya güzel ne düşünüyosunuz acaba
Babe nin kremini verdi doktorum kullaniyorum canim .Kızlar büyüyen göbekleriniz için krem vs ürün kullanmaya başladınızmı
Gule gule kullan canim cok sik duruyorEki Görüntüle 2082363 kızlar az önce bu arabayı sipariş verdi eşim çok mutlu oldumen uzun gce indirimiyle 837 liraya düşmüş normalde 950 nin üstünde görüyodum hep
Canim astimin kontrol altindami .Ben çok hastayım , çiğerlerim dolu nefes alamıyorum astımda devreye girdi gece daha kötü oluyorumventolin viks antibiyotik hiç biri işe yaramıyor gece uyumaktan korkuyorum
Kiloyla baska hastaliklarda oluyor canim .Ama haklisin kemiklerin gucsuz olusuda cok sikinti oluyor.Kızlar kilolu hamile kalanlar ya hiç kilo almıyor ya da çok az alıyor genellikle...ben de zayıf olarak kalsam nolacak alıyorum en az 25kilo bünyem kaldırmıyor sırt bel ağrısı sürünüyorum geberiyorum kemiklerim incecik çok güçsüz...bence kaçla kaldığın değil hamilelik süresince aldığın daha büyük sorun
![]()
Canim astimin kontrol altindami .
Yani uzmanina gidiyormusun .esim ve oglum astim hastasi berbat birsey hersey etkiliyor stres bile
Kızım 4 yaşında mustelanın ürünlerini kullanıyorum
Tam tarif verir misin şimdiden teşekkür ederim
Dün gece 2-3 uyumadımNefes alamıyorum artık rabbim şifa versin herkese
2 sene cok iyiymis gozume kucuk geldi herhalde. Aynen bende boyle bisey istiyorum bunun adi ne diye geciyo travel sistem bu mutahminimce iki sene en az kullanırım sonra basit bston arabalardan alırım . Bu arabanın yanında puseti de var onla da kullanabiliyosun markası wellgro Q3
Oglumda boyle canim amin .Rabbim sifa versin tum hastalara sanadaAslında gidiyorum dr a ama üşüttüğüm dönemlerde zıvanadan çıkıyor , en ufak üşütmede ciğerlerim doluyor antibiyotik kullanmadan geçmiyor, Allah yardımcımız olsun gerçekten çok kötü
Bu arada video izledim 4 yasa kadar kullanilir diyo. Bebek arabasina gerek bile yok. 4 yasindan sonra cocuklar bebek arabasina oturtulmamali zaten hoslanmiyolartahminimce iki sene en az kullanırım sonra basit bston arabalardan alırım . Bu arabanın yanında puseti de var onla da kullanabiliyosun markası wellgro Q3
Canım ölçülerini tekrar verirmisin bu formulun bir yere not alayım
Kızım 4 yaşında mustelanın ürünlerini kullanıyorum
Tam tarif verir misin şimdiden teşekkür ederim
Dün gece 2-3 uyumadımNefes alamıyorum artık rabbim şifa versin herkese
Ben de begeniyorm bu arabayı , güle güle kullanın inşallah sağlıklı günlerdeEki Görüntüle 2082363 kızlar az önce bu arabayı sipariş verdi eşim çok mutlu oldumen uzun gce indirimiyle 837 liraya düşmüş normalde 950 nin üstünde görüyodum hep