• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kiloyla baska hastaliklarda oluyor canim .Ama haklisin kemiklerin gucsuz olusuda cok sikinti oluyor.
Ne bilim biz siskolar goze batiyoruz .:oops:
Ne yesem yeme diolar onu yeme bunu yeme .Ustelik bulantidan 4 kilo verdim
Bense şimdiden 5-6 kilo aldım boyum 1.56 ve ağırlığı kemiklerim taşımıyor bel fıtığı başlangıcı boyun düzleşmesi kireçlenme hepsi geçen hamileliğimdeki 25 küsür kilolardan kaldı bana...öyle fazla kilo almamam gerekiyor yani bu vücut bu kadar yükü kaldırmıyor dikkatli olmak zorundayım

Kızlar sonunda bikaç seye karar verip aldım. :)))
Ya hepsi güzel ama fiyat uçuk olunca karar veremiyor insan.

Eklentiler

• IMG_3473.webp
    IMG_3473.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_3474.webp
    IMG_3474.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_3475.webp
    IMG_3475.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 66
B
Bense şimdiden 5-6 kilo aldım boyum 1.56 ve ağırlığı kemiklerim taşımıyor bel fıtığı başlangıcı boyun düzleşmesi kireçlenme hepsi geçen hamileliğimdeki 25 küsür kilolardan kaldı bana...öyle fazla kilo almamam gerekiyor yani bu vücut bu kadar yükü kaldırmıyor dikkatli olmak zorundayım
Bendede bel fıtığı var ve diz operasyonu geçirdim doktor kesinlikle kilo yasak dedi ama bennn şuan 5 kilo almış haldeyim boy 157 55 ile kaldım 60 küsür akşamları 62 oluyorum hatta

B

Bendede bel fıtığı var ve diz operasyonu geçirdim doktor kesinlikle kilo yasak dedi ama bennn şuan 5 kilo almış haldeyim boy 157 55 ile kaldım 60 küsür akşamları 62 oluyorum hatta
Evet ben de aynen öyle...62 yazmış doktor son kontrolde...3 hafta oldu geçmedim daha 62yi...salı detaylı ultrason var sonra da sonucu doktoruma götürcem çrş falan...o zamana kadar bu sekilde kalmalıyım çok önemli

Kizlar bazen diyorum yaz anasi olsaydik ne guzel tril tril elbiseler giyerdik. Ama tabiki sicaklardan da kafayi yerdik. Ben en iyisi boyle bir istegi hic dusunmemis olayim:) ama niyeyse tatlis hamile elbisesi giymek cekti canim :)

Aynı oranda zeytinyağı ve pekmez olacak bir çay kaşığı gibi de pul biber onu göz kararı attım cezveye koyup bir kere kaynatın abartmadan sonra fazla soğumadan sıcakken yiyin 20-30 dk üstüne su içmeyin.inanın ben bunu denediğimde çaresizce ağlıyodum bir anda kesti yapın bana da dua edersiniz

Sende sadece kuru öksürükmü vardı yoksa bizim gibi ciğerlerin mi dolmuştu canım, bu formül neye iyi geliyo tam olarak

sofiarya sofiarya
Can'ım tetanoz aşısının 20. Hafta yapılması mı gerekiyor?
Yani yarın ona göre gideceğim de. 21. Hafta oluyorsa eğer haftaya gideceğim.
Olur canım sıkıntı olmaz 17. Haftadan sonra 24. Haftaya kadar yaptırırsın hatta daha geçte yapılır ama 2doz yapılacağı için 1 ay arayla.. 2.dozun Enson 32.haftaya kadar yapılması lazım. Burdan hesapla ilk dozu engeç 28. Haftada yaptırmış olmak gerekir ;)

Gece cayır cayır bir yanmaya uyandım sanki bir kilo acı biber yemişim yemek borum alev alevdi gaviskon bile sakinlestiremedi neden olur bu yanma ağır bir yemekte yemedim oysa

Kizlar bazen diyorum yaz anasi olsaydik ne guzel tril tril elbiseler giyerdik. Ama tabiki sicaklardan da kafayi yerdik. Ben en iyisi boyle bir istegi hic dusunmemis olayim:) ama niyeyse tatlis hamile elbisesi giymek cekti canim :)
Yok yok kış hamişliği çok güzel...elbise giysen bacak araların pişiyor altından boxer falan giysen yanıyorsun terliyorsun klima vantilatör karşısına geçsen hasta oluyorsun...bizimki süper...bu sıcak basmaları sayesinde fazla üşümeden bi kış geçiricez inşallah

kızlar bebişlerinizin ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz? ben 16. haftadayım ve iki gündür çok hafif şekilde ardarda bi kaç pıt pıt olarak rahmimin oralarda hissediyorum. sizce 16. haftada hissedilirmi?

Olur canım sıkıntı olmaz 17. Haftadan sonra 24. Haftaya kadar yaptırırsın hatta daha geçte yapılır ama 2doz yapılacağı için 1 ay arayla.. 2.dozun Enson 32.haftaya kadar yapılması lazım. Burdan hesapla ilk dozu engeç 28. Haftada yaptırmış olmak gerekir :KK66:
Can'ım çok sağol. Eşimin beli tutuldu. Yarın gitmemiz çok zor olacaktı. Rahatladım şimdi. Çok teşekkürler :KK36:

Dolunay22 Dolunay22 çok güzeller sağlıkla giysin inşallah paşa:KK68:.
Kızlar ayaklı tulumlar çok tatlı duruyor ama malesef en fazla 3-5 defa giyebiliyor bebiş. hemen bacakları kasıyor ve rahat hareket edemiyorlar. 2 tane den fazlasına gerek yok bence. ayaksız alınabilir daha kullanışlı oluyor.
Marka olarak aziz bebe, idil bebenin tulumları harika. h&m yenidogana da mutlaka bakın. organik yumuşacık tulumlar badiler oluyor.

Back
X