- 6 Şubat 2025
- 264
- 158
- 18
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bornoz kulanışaız oluyor bence böyle alacağım set mantıksız oluyorBornoz zor olur giydirmesi diye havlu aldım 2 tane biri h&m diğeri trendyol. Trendyol linki bu h&m kalmamış.
![]()
Tanem Home %100 Pamuk Krem Kuzu Desen Nakışlı Bebek Havlu Kundak 75x75cm - Fiyatı, Yorumları
Tanem Home %100 Pamuk Krem Kuzu Desen Nakışlı Bebek Havlu Kundak 75x75cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Güneşte kalmadım aslında ama normal tempomun çok üzerinde bir gün geçirdim onunla alakalı sanırım. Çok teşekkür ederimÇok mu güneşte kaldın ki? Şapka vs taktın mı? Ay çok geçmiş olsun canım
Net derken ? Kıpırtı bile mi yok ? İlla sert hareket etmesi gerekmiyor saymak için bildiğim kadarıyla. Odaklı bir şekilde şöyle soğuğa yakın biraz su iç biraz yürü bence bi bak bakalım. Telaşlanma24 haftalık olduk 12 saattir net bir hareket hissedemedim karnım da yumuşacık olmuş normal mi acaba tatlı da yedim şimdi ama gene tik yok çok kafaya takiyorum yıprandım resmen sağlıcakla bir dogursam sağlıcakla kucağıma alsam
Yok biraz uyumuşum şimdi uyandım bide soğuk içerek dinliyim teşekkür ederimNet derken ? Kıpırtı bile mi yok ? İlla sert hareket etmesi gerekmiyor saymak için bildiğim kadarıyla. Odaklı bir şekilde şöyle soğuğa yakın biraz su iç biraz yürü bence bi bak bakalım. Telaşlanma![]()
İmkanın varsa Uzan biraz karnını dürt seslen ona seni duyacaktır merak etme. Mesela benim bebe rahat seviyor ben rahat bir pozisyonda dinleniyorsam içerde maç yapıyor ama iş yapıyorsam yada yürüyüşe çıkmışsam filan hareket etmiyor yada ben hissetmiyorum. Şimdilik 48 saat geçmiş ve hâlâ hareket etmiyorsa sıkıntı olabilir ama sanırım daha hareketleri saymamız gereken haftalara gelmedik biz.Yok biraz uyumuşum şimdi uyandım bide soğuk içerek dinliyim teşekkür ederim![]()
Benimde 75 çıktı, referans değerleri içinde gösteriyor. Doktora önümüzde ki hafta gitçem d zaman bilgi alcaktım bende. Diğer değerler nasıldıKızlar aklıma çok takıldı geçen aç karnına kan vermiştim rutin tahliller varmış onun için açlık kan şekerim 75 çıkmış çok mu düşük acaba ya bu gün doktoruma attım sonuçları
Baktığım zaman hepsi sınırda görünüyor değerlerin ama doktoruma attım normal olduğunu söyledi sonuclarımın bende hafta içi gitmeyi düşünüyorum kontrole.Benimde 75 çıktı, referans değerleri içinde gösteriyor. Doktora önümüzde ki hafta gitçem d zaman bilgi alcaktım bende. Diğer değerler nasıldı
Evet hatta bazen benim karnım yamuk duruyor bebeğimiz hareket ediyor karnımızın içinde geziyor bir yerde toplanıyor bazen karnımızı şekilden şekile sokuyorlarHanımlar merhaba. Bazen karnımın sol tarafı daha çıkmış oluyor bazen sağ tarafı. Sizinde öyle oluyor mu
Ha iyi bariEvet hatta bazen benim karnım yamuk duruyor bebeğimiz hareket ediyor karnımızın içinde geziyor bir yerde toplanıyor bazen karnımızı şekilden şekile sokuyorlar![]()
Alttan hareket hissettim resmen rahmine doğru tekme hissettim bugün bi değişik valla uzanıyorum şuan bakalım başka tekme gelcekmiİmkanın varsa Uzan biraz karnını dürt seslen ona seni duyacaktır merak etme. Mesela benim bebe rahat seviyor ben rahat bir pozisyonda dinleniyorsam içerde maç yapıyor ama iş yapıyorsam yada yürüyüşe çıkmışsam filan hareket etmiyor yada ben hissetmiyorum. Şimdilik 48 saat geçmiş ve hâlâ hareket etmiyorsa sıkıntı olabilir ama sanırım daha hareketleri saymamız gereken haftalara gelmedik biz.
Hiç hareket etmemesi kötü çünkü artık tepki veriyorlar ve istemli hareket ediyorlar. Ama az yada hafif hareket etmesi normal hergün aynı şiddette hareket etmezler zatenAlttan hareket hissettim resmen rahmine doğru tekme hissettim bugün bi değişik valla uzanıyorum şuan bakalım başka tekme gelcekmi![]()
Bebeğin pozisyonundan kaynaklıHanımlar merhaba. Bazen karnımın sol tarafı daha çıkmış oluyor bazen sağ tarafı. Sizinde öyle oluyor mu
Top gibi olduğunu nasıl anlıyoruzKızlar bebek iki gündür sürekli top gibi yapıyor kendini aşırı sert oluyor ya pozisyon değiştiriyorum yada elimle oksuyorum öyle düzeliyor sizde de oluyor mu
Topa benziyor bi kısımda toplanıyor sert bi şekildeTop gibi olduğunu nasıl anlıyoruz![]()
Aynen öyle canim alisiyor insan bi zaman sonra herşey miniklerimiz için onlar iyi olsundaSağolunn,ben ben de çıkacağını düşünüyordum son zamanlardaki tatlı düşkünlüğümden ve hamileliğin başında bir tık yüksek olan açlık şekerimden dolayı ama şükür. Siz de sıkmayın canınızı,sağlıklı besleniyor olmak hem sizin hem de bebişinizin leyhine bir durum. Onlar iyi olsun da elimizden getiririz her şeyi![]()
Canim benim bebişinde amniyon sivisi fazla doktor sebeb olarak ne soyledi sana bana cok fazla meyve yemişsin dedi diyet verdi mesela seker testi onerdi seker cikti malesef iki haftalik diyete ragmen umarim sende cikmaz ama dikkat et canm meyve karbonhidrat tuketmemeye dikkat etKızlar biz de bugün kontrole gittik her şey yolunda ama suyum üst sınırdaşimdilik normal sınırda ama normalin üstüne gelmiş dedi doktor. Şekerim çıkacak diye korkuyorum. 22 temmuzda seker yuklemesi yapicaz. Ama benim doktorum aclik sekerine bakmiyoruz dedi sabah 8-9 gibi kahvalti yapacakmisim 12.30 gibi glikoz surubunu verecek 1 saat sonra da kan alacagini soyledi. Bu sekilde yaptiran var mi? Genelde okuduklarim acken kan veriyor sividan sonra tekrar kan veriyor ve sonra bir daha veriyor. Benimki sadece tek sefer kan aliyor anlamadim sebebini.
Ay bayılıyorum bu çağda yaşamaya yateşekkur ederim ikinize de buraya yazdiktan sonra ben de bir sorayim dedim bana da boyle yazdi. İçim rahatladı
![]()