- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
- #17.721
Amanın coşuyor seninki desene. Bizimki pek bi uslu tek bölgeye odaklanmışValla canım benimki heryerden vuruyor bır bakıyorum asadan vuruyor sonra donuyo bu sefer yukardan vuruyor heryerden hissediyorum yani :)

Can'ım kahvaltıcılarda da satılıyor. Eşim en son ordan almış.Peki bu maya satılıyor mu?? Onu nerden bulacaz bi de öyle bir sıkıntı var benim etrafımda hiç duymadım kefir mayalayan,uzun zamandır diyet yapan bir arkadaşım var o da hazır alıp içiyorBuarada kefir in tadını beğenmeyen arkadaşlar için söylüyorum işine meyve atıp blendırlayın. Ben içine muz armut ananas ve kivi koyuyorum missss gibi smoothie oluyor
![]()
İyi bari tek bende değilmiş Can'ım :)) aynı yerden vuruyormuş ikimizinki de. Çok hareket etmiyorlar demek ki. Ondan olsa gerekBeni de çoğu Zaman aşagıdan tekmeliyor canım,zaten rahim şuna amaçla göbek deliği seviyesine çıktı. Uzuvlarının hareketlerini orada hissetmen çok normalherkesin bu haftalarda öyledir Eminim kasığa genital bölgeye yakın vuruyor benimki de çoğu zaman garip hissediyorum ne işin var acaba oralarda diye söyleniyorum duyuyor mu bilmem
![]()