2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim zara grubu 4 ocakta indirime giriyor

buakşam saat 22:00den sonra online alışverişte başlıyor indirim,yarında tüm mağazalarda %50ye yakın olacak :KK66: ben de kredi kartlarımı hazırladım bekliyorummmmm :deli::rapci::21::spor::KK9::rolleyes::confused:
Harikasınız kızlar cumartesi magazasina gitmek lazım tabi birşey kalırsa :110: talan ediyorlar ilk günden :sopa:

Evet enfeksiyon gecti canım ama ben tek onu kullanmadım vaginal fitil de verdi 1 hafta onu kullandim.
Birde benim sadece akintim vardı çok fazla başka bir belirti yoktu rutin idrar tahlilinde enfeksiyon gözüktü ben bir şikayetim yok dedim ama yinede kullanmamı tavsiye etti doktor kullandim ve akintim azaldı.

Canım idrar yolu enfeksiyonundan mı bahsediyorsun
Kaçıncı haftada rutin kontrolde fark edildi

Yani rahat ol. ya ben kac gundur cok halsizim sizdede varmi gozlerimi acamiyorum vucudum cok bitkin kendime gelemiyorum hastada degilim ama sanki hic dinlenemiyor gibim. Nefes darlimda var hadi o bu kiloya normal diyorumda bu medu

Canım ben astım hastası ve sürekli hasta olan biri olarak normal nefes nasıl alınır bilmediğim için , bişey diyemicem :KK61:

Selam kizlar,az once bende tetanoz asisini yaptirdim.suan agri ,aci yok.dilerim boyle devam eder.bugunluk banyo yapmamak yeterliymis.

Günaydın güzel anneler.bugün ilk doz aşımı oldum.çok şükür bi şikayetim yok şimdilik.bu arada decavit kullananlara bilgi olsun sağlık ocakları ücretsiz hamile bayanlara veriyormuş.bende yazdıracaktım iyi oldu sağlık ocağına gitmem
Ben de yarın aile hekimine yazdirayim diyodum, verirlerse iyi olur

Eşim Defne dedi de ben de pek istemiyorum Hataylı onlar zaten etrafta çok fazla var bi de pek anlamlı gelmiyor...Ecem, Bilge ve Aydan a takmış durumdayım bu aralar...eskiden Ada ydı ama çok kısa...kızıma hala bi isim bulamıyoruz yani biz de...daha anlamlı çağrışımlı olsun istiyorum ne kadar çok erkek ismi varmış bu arada...eski isimler bile çok güzel Ahmet Mehmet Ali Mustafa Yusuf vs ama kız ismi yok...eskiler hoş değil...yeniler de anlamsız

Kızlar geçen hafta bugun için randevu almıştım devlet hastanesinden maddi anlamda sıkışıklığım var şu sıralar acaba devlette mi olsam diyorum sezeryan... Eşim sen düşünme diyor ama bir tek ben değilimki çocuklar var masrafları var ne yapıcam bilmiyorum... Devlete nezaman gitsem kötü duygularla geri dönüyorum don kaybımdan dolayı doktorlarda zaten her kötüyü söyler malum aklımda birsürü soru işareti... Randevum 2 de dua edin iyi şeyler duyayım ayrıntılı ultrasyon pazartesi günü onuda ayrı bekliyorum
Ayni durumu bende dusunuyorum suan.malum devlet hastaneleri kimsede iyi seyler birakmiyo malesef ama bi yandan da rabbim orasizda birakmasin diyorum.ben cok korkuyorum belki tek gebeligim olsa hic dusunmem ama 3 uz gebelikte ne yapacagimi sasirmis durumdayim ozeller cok phali suan 2 haftada bi 250 lira muane ucreti oduyorum cok zorluyo artik dogumu ne kadara yaparim bilemiyorum rabbim yardimcimiz olsun

sofiarya sofiarya Canım bilirsin belki diye sormak istiyorum konuyla alakası yok ama...bizim aile hekiminde kayıt yaptırmıştım aşı veya takip için aramak sormak mesaj vs yok...annemler geldi bizdeler akşamdan beri çok hasta götürdük aile hekimi bakmıyor sistem böyle falan dedi...okuldan bir arkadaşım aynı sağlık ocağında başka bir doktora annesini misafir hasta olarak götürüp muayene ettirdiklerini söyledi...bakabilir miydi aile hekimi anneme? Zaten ilgisizliği falan hiç hoşuma gitmiyor eğer bizi başından attıysa ben de diğer doktora geçicem
Eger aileniz ayni ilde yasiyosa bakmiyoar. Kendi aile hekimi bakmak zorunda. Ama il disindan geliyosa misafir olarak bakmak zorunda. Eger aileniz farkli ildeyse ve bakmadilarsa sikayet edin.

Ayni durumu bende dusunuyorum suan.malum devlet hastaneleri kimsede iyi seyler birakmiyo malesef ama bi yandan da rabbim orasizda birakmasin diyorum.ben cok korkuyorum belki tek gebeligim olsa hic dusunmem ama 3 uz gebelikte ne yapacagimi sasirmis durumdayim ozeller cok phali suan 2 haftada bi 250 lira muane ucreti oduyorum cok zorluyo artik dogumu ne kadara yaparim bilemiyorum rabbim yardimcimiz olsun
Canım sadece fikir vermek için söylüyorum doğuma kadar devlette kontrol olsan doğumu özel düşünsen. Çünkü bir doğum parası kadarda kontrole gidiyor. Bizde geçen aya kadar özele gittik hemde bulunduğumuz yerden başka bir ile. Çok maliyetli oluyor

Deneyimli annelere Bir sorum var.hani Bir tane bibebrondan bahsetmistiniz ya gogus ucu gibi az az sut gelen.Dr..... Demistiniz markasina.hah iste onun adi neydi tam olarak?kuzenim 15 gune doguracakta.ona tavsiye edicem.

Dolunay22 Dolunay22 _meLinDa_ _meLinDa_
Allah Allah benimde cevremde hiç Defne yok,hep Asya. Birde açıkçası buna pek takilmiyorum ben. Çok yakınlarım olmadığı sürece sıkıntı yok. Napalım,illaki pisti olacak birileriyle.

sofiarya sofiarya Canım bilirsin belki diye sormak istiyorum konuyla alakası yok ama...bizim aile hekiminde kayıt yaptırmıştım aşı veya takip için aramak sormak mesaj vs yok...annemler geldi bizdeler akşamdan beri çok hasta götürdük aile hekimi bakmıyor sistem böyle falan dedi...okuldan bir arkadaşım aynı sağlık ocağında başka bir doktora annesini misafir hasta olarak götürüp muayene ettirdiklerini söyledi...bakabilir miydi aile hekimi anneme? Zaten ilgisizliği falan hiç hoşuma gitmiyor eğer bizi başından attıysa ben de diğer doktora geçicem
Eğer annen il dışından misafir geliyorsa atıyorum sen istanbul'da oturuyorsun o ankara'dan sana misafir geldi kendi hekimi ankara'da gözüküyor,ozaman bakmak zorunda,bakmıyorsa şikayet edebilirsin hatta.

Back
X