- 16 Ağustos 2017
- 416
- 368
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
- #17.821

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr brown's canımDeneyimli annelere Bir sorum var.hani Bir tane bibebrondan bahsetmistiniz ya gogus ucu gibi az az sut gelen.Dr..... Demistiniz markasina.hah iste onun adi neydi tam olarak?kuzenim 15 gune doguracakta.ona tavsiye edicem.
hangi sitelerden alışveriş yaparsan buraya bir kaç tanesini yaz olur mu, bende bakıcambuakşam saat 22:00den sonra online alışverişte başlıyor indirim,yarında tüm mağazalarda %50ye yakın olacakben de kredi kartlarımı hazırladım bekliyorummmmm
![]()
yaa evet özellikli şeyler kapış kapış gidiyor maalesef o sebeple yarın saat tam 10:00da istinyepark zara nın kapısında bekliyor olacagımmmm ahahahahaHarikasınız kızlar cumartesi magazasina gitmek lazım tabi birşey kalırsatalan ediyorlar ilk günden
![]()
indirim bershka,zara,stradivarius oysho da var.bizim bebek açısından birtek zara işimize yarıyorhangi sitelerden alışveriş yaparsan buraya bir kaç tanesini yaz olur mu, bende bakıcam
, akşam o saatlerde mutfak vs topluyorum bakamayabilirim, geç saatte bakarım bende![]()
Ben de yarın aile hekimine yazdirayim diyodum, verirlerse iyi olur
Bence defne.bizde defne koyuckoyucaz hayirlisiyla insallah.Kızlar Defne mi Asya mi ? Yada sizin bi öneriniz var mı ?
İsmi netlestirene kadar biraz başınızı agritabilirim. Simdiden özür diliyorum![]()
Dr Brown canımDeneyimli annelere Bir sorum var.hani Bir tane bibebrondan bahsetmistiniz ya gogus ucu gibi az az sut gelen.Dr..... Demistiniz markasina.hah iste onun adi neydi tam olarak?kuzenim 15 gune doguracakta.ona tavsiye edicem.
ilk hamileligimde benimde fazlaydi cnm genelde sekerden supeleniyorlar bende cikmamisti sukur ins sendede bi sorun yoktur nettede cok okuyup kafa karistirma cnmKızlar merhaba,bugün detaylı ultrasona girdim bebekle ilgili her şey normal sadece sıvısı biraz fazla dedi.Netten bir sürü kötü yorum okudum var mı bilgisi olan
Rabbim yardım etsin canım Allah büyük tabiki ama kış olması doğalgaz derdi okul paraları derken gerçekten sıkıştırdı yani özeller... Ama olsun yaa biz kutu ekmek yer mimiklerimizi öper doyarız Kızzzz.. Rabbim o günleri görmek nasip etsin...Ayni durumu bende dusunuyorum suan.malum devlet hastaneleri kimsede iyi seyler birakmiyo malesef ama bi yandan da rabbim orasizda birakmasin diyorum.ben cok korkuyorum belki tek gebeligim olsa hic dusunmem ama 3 uz gebelikte ne yapacagimi sasirmis durumdayim ozeller cok phali suan 2 haftada bi 250 lira muane ucreti oduyorum cok zorluyo artik dogumu ne kadara yaparim bilemiyorum rabbim yardimcimiz olsun
İyi geceler kızlar, hamilelik boyunca 3. Gribimi olarak rekor kırdım sanırım ve yanında idrar yolları enfeksiyonuyla birlikte. Dr monurol diye bir ilaç yazdı. Kullanan varmı faydası cidden oluyormu. Tek kullanımlık bir ilaç ilk kez duyuyorum.
Geçen hafta hem idrar tahlili ve kültürü yaptırdım idrarda lökosit bol çıktı ama kültürde üreme olmadığı için ilaç vermedi hala biraz yanma var ilk hamileliğimde monural kullanmıştım Dr sormadan bir tane alıp kullansam mı diye düşünüyorumEvet enfeksiyon gecti canım ama ben tek onu kullanmadım vaginal fitil de verdi 1 hafta onu kullandim.
Birde benim sadece akintim vardı çok fazla başka bir belirti yoktu rutin idrar tahlilinde enfeksiyon gözüktü ben bir şikayetim yok dedim ama yinede kullanmamı tavsiye etti doktor kullandim ve akintim azaldı.
İsim konusunda çok kararsızım bende kız ismi çok zor :) bende defne diyorumKızlar Defne mi Asya mi ? Yada sizin bi öneriniz var mı ?
İsmi netlestirene kadar biraz başınızı agritabilirim. Simdiden özür diliyorum![]()
Kayseri deler normalde aile hekimine de orda kayıtlılar...aynı şehirde olunca olmadığını biliyorum...ya tutturdu dilekçe yazacaksınız falan anlamadı mı acaba biziEğer annen il dışından misafir geliyorsa atıyorum sen istanbul'da oturuyorsun o ankara'dan sana misafir geldi kendi hekimi ankara'da gözüküyor,ozaman bakmak zorunda,bakmıyorsa şikayet edebilirsin hatta.
Geçen hafta hem idrar tahlili ve kültürü yaptırdım idrarda lökosit bol çıktı ama kültürde üreme olmadığı için ilaç vermedi hala biraz yanma var ilk hamileliğimde monural kullanmıştım Dr sormadan bir tane alıp kullansam mı diye düşünüyorum
Insallah rabbim sag salim dogmalariji nasip etsinde zaten herseye onlar icin katlaniyoruzRabbim yardım etsin canım Allah büyük tabiki ama kış olması doğalgaz derdi okul paraları derken gerçekten sıkıştırdı yani özeller... Ama olsun yaa biz kutu ekmek yer mimiklerimizi öper doyarız Kızzzz.. Rabbim o günleri görmek nasip etsin...
Evet ole acikcasi ama devlet hastanesi oek ilgilenmiyo hatta hic ben riskliyim mesela igne kullanmam gerekiyo 3 kaybim var daha once suan ucuzum diyorum igne yazmiyo gerek yok diyo ama diyorum ilk defa 5 aya geldim sizcede bi faydasi yokmu diyorum yok ne alakasi var diyo tabi rabbimin bilecegi is ama ne bilim sole adam akilli bi devlet hastanesi bulamdim kiCanım sadece fikir vermek için söylüyorum doğuma kadar devlette kontrol olsan doğumu özel düşünsen. Çünkü bir doğum parası kadarda kontrole gidiyor. Bizde geçen aya kadar özele gittik hemde bulunduğumuz yerden başka bir ile. Çok maliyetli oluyor
Elimde genetik testi var pıhtılaşma olduğu tescilli yani devlette ki diyoki 2 tane sağlam doğmuş 1 tane ölmüş... Bidaha sağlam doğurursun ben aspirin bile yazmam diyo... Doktor var doktor var gerçekten... Ama bursa Zübeyde de ki murat bey gerçekten iyi biri buradaki arkadaşlara tavsiye ederim.. Tabi devlet olduğu için zaman kısıtlı..Evet ole acikcasi ama devlet hastanesi oek ilgilenmiyo hatta hic ben riskliyim mesela igne kullanmam gerekiyo 3 kaybim var daha once suan ucuzum diyorum igne yazmiyo gerek yok diyo ama diyorum ilk defa 5 aya geldim sizcede bi faydasi yokmu diyorum yok ne alakasi var diyo tabi rabbimin bilecegi is ama ne bilim sole adam akilli bi devlet hastanesi bulamdim ki