2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Açlık tokluk bakıyorsan yemeği bitirince saate bakıp yemeyi içmeyi keseceksin 1 saat sonra ölçüp 1 saat sonra bir daha ölçeceksin canım...babamın 2 çeşit aleti var ben takip etmek için ölçüyorum kendim
Evet evet saat tutup oyle bakiyorum. 1.saat tokluk bakiyorum oylr istedi doktorum ama degerler çok oynak

Aletiniz ne marka, ben de diyabetiğim ama benim cihazımda hiç o kadar oynamıyor değerler. Bir de cihazı çok soğuk ya da çok sıcakta tutunca da sapıtıyor. Oda sıcaklığında tutun çok soğuk odada olmasın
Hep oda sıcaklığında aslinda. Ime dc markası.

Jelli göğüs pedi de varmış yeni öğreniyorum :) ben göğüs pedi kullanmadım aventin göğüs e takılan kalkanı vardı. Peki bu göğüs pedinden sonra yıkayıp mı emzirebiliyorsun canım yoksa direk mi?
Jelliyi hic bilmiyorum canim bi arastirayim.
Kizlarrr buaralar dehset deecede tatliya duskunlugum var neoluyor bana boyle normalde cikolata bile yemem sevmem yani ama deli gibi cikolta muhallebili kekler tatlilar gitmiyor gozumun onunden kendime engel olamiyorum :KK43:
oluyor canim iste benim portakal suyuna var zaafim.seker icin iyi degil sanirim .ama elimde degil

Kizlar yeni birsey ogrendim.biberona mama koyunca agiz kismini takip icinde calkalayip karistirmak bebekte sanciya sebep oluyormus .Niyetim tek annesutuyle beslemek ama nklur nolmaz bilmek iyidir

esmerhatun66 esmerhatun66 dan bahsediyosun sanırım canım evet bayadır yazmıyor
Burdayim kislar :) allah razi olsun Dolunay22 Dolunay22 yazilanlari okuyup cikiyorum canm.ole agirlastim ki her yerim agriyor.doktor disinda evden cikamiyorum malesef :( son bi kac gundur sol gogusumle omuzmun arasinda bi agri cekiyorum usuttum galiba nefes aldikca canm aciyor :( meleklerim iyi cok sukur dun kintrolum vardi 500 gr olmuslar cok sukur kilo aliyolsr zaten bayadirda hareketlerini hissediyorum :) simdilik iyiyiz cok sukur.dogum icin cok sıkistik maddi acidan 6 bin tl istedi doktorum masrafkar var 3 tane bebek onlari halletmeye calisoyorum.disari pek cikamadgm.icin intenttm alisveris yapmaya baslicam insallah simdilik bole :)

Sanırım köpükle hava dolduğundan gaz yapıyor bebeğe. Ondan olabilir.
Aynen canim oyleymis.
Burdayim kislar :) allah razi olsun Dolunay22 Dolunay22 yazilanlari okuyup cikiyorum canm.ole agirlastim ki her yerim agriyor.doktor disinda evden cikamiyorum malesef :KK43: son bi kac gundur sol gogusumle omuzmun arasinda bi agri cekiyorum usuttum galiba nefes aldikca canm aciyor :KK43: meleklerim iyi cok sukur dun kintrolum vardi 500 gr olmuslar cok sukur kilo aliyolsr zaten bayadirda hareketlerini hissediyorum :) simdilik iyiyiz cok sukur.dogum icin cok sıkistik maddi acidan 6 bin tl istedi doktorum masrafkar var 3 tane bebek onlari halletmeye calisoyorum.disari pek cikamadgm.icin intenttm alisveris yapmaya baslicam insallah simdilik bole :)
Gecmis olsun canim .Allah yardimcin olsun her acidan zor Allah kolaylik versin

Kızlar 75gr glkoz tolerans testinde 1.saati yüksek çıkan var mı? Benim 214 çıktı normalde 180 üst sınır. Doktorum diyetisyene yönlendirdi.

canım senle aramızda bigün varmış ya bişey daha sorcam bizim bebişler yaz bebeği olacak ya netten bişeyler beğendim yazın temmuz ağustosta giydirmek için 0_3 aya bakıyım 3_6 aya ya

Canim 0-3 aylar kisa gelebilir birde temmuz agustos cok sicak olacak ben yarim kol yada sifir kol bakiyorum hafir ruzgar olursa uzun kol penye hirka giydiririm
Birde bebisler çabuk büyüyor kuzenim 3.150 gibi doğurdu 2 aylık kontrolünde 6.5 kilo idi bebeği hemde sadece anne sütü. masallah subhanallah çok tombis bi bebek de değil.
Ben hem rahat etsin hemde büyütebilir diye 3-6 aylık almayı düşünüyorum.

Kızlar 75gr glkoz tolerans testinde 1.saati yüksek çıkan var mı? Benim 214 çıktı normalde 180 üst sınır. Doktorum diyetisyene yönlendirdi.
Benim 75 gr da birinci saat 179 , ikinci saat 132 çıktı. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben tirstm sinirda diye. İkinci saat de önemli sanırım o da mi yüksek

Burdayim kislar :) allah razi olsun Dolunay22 Dolunay22 yazilanlari okuyup cikiyorum canm.ole agirlastim ki her yerim agriyor.doktor disinda evden cikamiyorum malesef :KK43: son bi kac gundur sol gogusumle omuzmun arasinda bi agri cekiyorum usuttum galiba nefes aldikca canm aciyor :KK43: meleklerim iyi cok sukur dun kintrolum vardi 500 gr olmuslar cok sukur kilo aliyolsr zaten bayadirda hareketlerini hissediyorum :) simdilik iyiyiz cok sukur.dogum icin cok sıkistik maddi acidan 6 bin tl istedi doktorum masrafkar var 3 tane bebek onlari halletmeye calisoyorum.disari pek cikamadgm.icin intenttm alisveris yapmaya baslicam insallah simdilik bole :)
Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer. biz bir almaya çalışıyoruz sen 3 Allah yardımcın olsun

Benim 75 gr da birinci saat 179 , ikinci saat 132 çıktı. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben tirstm sinirda diye. İkinci saat de önemli sanırım o da mi yüksek
Bencede sıkıntı yok. 2. Saat 153 ün altındaysa sorun yok. Benimde 2.saatim 122. Sadece birinci saat yüksek, onun içinde diyetisyene gitmem gerekiyormuş. Aslında kilom normal, yediklerime dikkat ediyorum da. Plesanta aşağıda olduğu için hareket kısıtım var. Pazartesi gideceğim diyetisyene

Sevindim canım iyi olduğuna. Valla Allah yardımcın olsun. Biz de bir tane var. Ona rağmen zor hareket ediyoruz masrafları yetiştiremiyoruz.
Rabbim yeter ki sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Gerisi hallolur.

Sevindim canım iyi olduğuna. Valla Allah yardımcın olsun. Biz de bir tane var. Ona rağmen zor hareket ediyoruz masrafları yetiştiremiyoruz.
Rabbim yeter ki sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Gerisi hallolur.
Allah razi olsun canm :) rabbim cumlemizin yardimcisi olsun cok zor valla hele bi de ilk olinca insan herseyden korkar oluyo ama o minnak suratlari gorunce insan herseyi bi anda unutuyo valla ole guzellrki allahim hepimizin yavrusunu bize bagislasin insallah :)

Back
X