- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
- #21.341

sizce bu ikisi birbirine uyuyor mu?
ben yine gecelik sabahlık ile kafayı yedim

sabahlığa bayıldım, ikisi farklı markalar farklı kumaş türleri ama uyuyor mu bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yenebilir ben yiyorum valla arada bir. Kola içme istersen ayran iç. Tamam çok kilomyapan bişey ama zararlı bişey olduğunu düşünmüyorum bebişe içinde.
Bende vinalac ı çok uzun süre kullandım hatta hamileleikten cok once başladım. gerçekten çok iyi suan ne bir hasta oldum nede kan degerlerimde vitamin vs hepsi üst sınıra yakın . Daha sonra hiç bir eczanede bulamadığım için bi kaç kez int.ten aldım sonrasında da int çok güvenmediğim için doktorumun tavsiyesiyle ocean mumy a geçtim bunda omega 3 'ed var içinde.Benim öğrencilerim geçirdi ve sanırım annemle oğlum da geçirdi inatçı çok yüksek ateş ve feci öksürük oluyor iğne antibiyotik olmadan geçmiyor...ben iyiyim çok şükür kızlar bu kadar hastalığın arasında saglıklı olmamı sanırım Vinalac a borçluyum...doktorum devlet ödemiyor ama bağışıklık güclendirici kış günü hasta falan olma para ver bunu al demişti...Allah korusun hepimizi
Ayyy yazik ayni benim esim :) gel bak tekmeliyo dokun diyorum ya bisey olursa diyo :)biz zaten eşimle başından beri kardeşiz, dün akşam eşimle konuştum, adamcağız bana sarılmaktan dahi korkar oldu
telaş yaptı, aynen bende zeynep kamil in yolunu tutucam 2 hafta sonra
bende çok beğendım canım uyumda cok guzel olmus![]()
![]()
sabahlığa bayıldım, ikisi farklı markalar farklı kumaş türleri ama uyuyor mu bilemedim
2 sinide bayildimmmm :) ben nie bulamiyorum bole seyler![]()
![]()
Guzelmis canim gayet uyar bence![]()
![]()
Aaa işte oluyor böyle vakalar hep diyorum kapalı kutu diyeKızlar arkadaşımın arkadaşı yenidogum yapmış 9 ay kız demişler renkli USG dahil erkek çocuk doğurmuş![]()
canım ben de netten alıyorum şimdi2 sinide bayildimmmm :) ben nie bulamiyorum bole seylergerci evden mi cikabiliyorum ki..
ferplex fol kullanıyorum canım ben 2 aydırkızlar ferplex kan ilacı kullanan varmı aranızda bi benmi kullanıyom?
evet ben de göbekten devam ediyorumbirde kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, göbekten yapıyorum ben hâlâ , sizlerde yapıyormusunuz
Bilemiyorum ki canım olmuş işte :))Nasıl yanipeki ultrasonda görülen o cinsel organ nereye gidiyor
![]()
Kızlar burger mc donals gibi yerlerde farklı maddeler kullandıkları için öyle tatlı ve farklı geliyor. Bağımlılık yapıyormuş binevi. Bizim bi tanıdık burger de çalışmıştı. O günden beri hiç yemez orda :))
Ben de bir kez yedim. O da et değil. Vejeteryan menü var. Bean burger. Patates sebzeyle falan yapılıyor. Ondan yiyorum yersem.
öyle tabiki canım rüyama gireni özendirmem kendime kadar yaparım aklımda kalıyo cunkubende yemeyı kastederken tabak dolusu olanı demıyorum azar azar tadımlık bizim için en ıyı olanı aşırı hiçbişey bize faydalı degıl bunun bilincinde yasıyoruz yavrularımız için kendımızı tutucaz
![]()