2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar catlaklara ne yapiosunuz ya acayip moralim bozuluyo kendimi dunya haritasi gibi hissediyorum.cildim cok kuru inanilmaz catladim.dun acile gittim 40 haftalik bi bayan gordum karni kocamandi ama bir tane catlagi yoktu.olanlara bisey yapamm belki ama olacaklarin bi nevi onune gecerim.gercekten etkili bisey varmi
Valla canım karnım çatladığında doktoruma sormuştum... Ah ah çaresi olsa karıma uyguladım dedi düşün neler denedim neler malesef seninle ilgili durum ana üzülme Sonra bukadar kötü durmayacak bebeklerimizin imzası tatlım onlar

Benim okuduğum kadarıyla genetik çok fazla etkiliymiş. Ama yine de kremleri sür benim de göğüslerim çok çatlafı bu yüzden ben de biraz mutsuzum. Büyük ihtimalle karnım da çatlayacak. Hayırlısı bakalım
Zaten goguslerim taaa ergenlikte catladi ama bu kadar derin degiller.ve rengi cok acik oldu icin belli bile olmuyo ama bunlarin gececegini ve renginn acilcagini hic sanmiyorum hele bi tanesi cukut oldu resmen :)

Kizlar catlaklara ne yapiosunuz ya acayip moralim bozuluyo kendimi dunya haritasi gibi hissediyorum.cildim cok kuru inanilmaz catladim.dun acile gittim 40 haftalik bi bayan gordum karni kocamandi ama bir tane catlagi yoktu.olanlara bisey yapamm belki ama olacaklarin bi nevi onune gecerim.gercekten etkili bisey varmi
canım ben mustelanın yağını aldım, henüz çatlamadım. duştan sonra sürüyorum cildim emiyor hemen, gün içinde kaşıntı olur kuru hissedersem de johnson baybinin sprey light yağını sürüyorum.

canım ben mustelanın yağını aldım, henüz çatlamadım. duştan sonra sürüyorum cildim emiyor hemen, gün içinde kaşıntı olur kuru hissedersem de johnson baybinin sprey light yağını sürüyorum.
Kasintim cok fazla zaten o da catladigi icin sanirim ama ne duyarsam alip denicem valla

E3CCBC46-53EC-4948-AA9C-E8DE3087678D.webp
Eki Görüntüle 2101227

Kızlar ben çok rahatım hiç değişeceğini sanmıyorum :KK70: :KK70: daha yeni aldım doktordan :KK70: Göstermeyen bebeklerde evet sıkıntı olabilir.
Bu da bizimki tereddüte düşmedim bunu gördükten sonra:-)

Valla canım karnım çatladığında doktoruma sormuştum... Ah ah çaresi olsa karıma uyguladım dedi düşün neler denedim neler malesef seninle ilgili durum ana üzülme Sonra bukadar kötü durmayacak bebeklerimizin imzası tatlım onlar
Tabi ki ole ama hic karnimda bole derin izler gormedigim icin moralim bozuluyo arti kasinti ve kuruluk rahatsiz ediyo

Kasintim cok fazla zaten o da catladigi icin sanirim ama ne duyarsam alip denicem valla
kremi de var mustelanın bir araştır istersen, yorumlarına bakıp alabilrsin. kuru kalmasın cildin diyorlar, badem yağı, hindistan cevizi yağı, mustela ve lierac krem (yazımından emin değilim) benim dıyduklarım.

Evet canım baya küçülmüş bakmanizi ölçülerine ama banyo havlusunun içine fln sererim suyu çeker kullanirim elbet bir şekilde
Lcwdeki ikili müslinden aldım ben ama ölçüleri bana saçma geldi 60*60 kundak gibi sarılamaz altına serilemez gibi geldi bana. Bende 4 e böldüm o müslini kenarlarını makinede geçtim tekrardan. Agız bezi sırtına ter bezi gibi kullanıcam.

kremi de var mustelanın bir araştır istersen, yorumlarına bakıp alabilrsin. kuru kalmasın cildin diyorlar, badem yağı, hindistan cevizi yağı, mustela ve lierac krem (yazımından emin değilim) benim dıyduklarım.
Evet canm duydum bakiyim bi saol.rvet evet dogru yazdin

Badem yagin tuylenme yapio ddiler o yuzden biraktim zaten yeteri kadar tuyluyum :).ama hindistan cevizi ve kakao yagini beraber kullananlar memnundu sanirim denicem
Hindistan cevizi yağını kullanıyorum ben kokusu dışında sıkıntım yok. Ama kakao eminim daha güzel kokuyodur. Maksat nemlendirmek. Bu arada sadece göbeğe değil. Göğüs göbek kasık basen bacak. Komple yağlancaz valla güreşçi gibi:halay:

Back
X