- 24 Ekim 2017
- 395
- 618
- 23
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
- #23.681
Güle güle kullanın çok tatlı olmusArkadaslar besiğimizi bu aksam kurduk, sizinle paylaşmak istiyorum. Benim çok içime sindi darısı sizlere inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullanın çok tatlı olmusArkadaslar besiğimizi bu aksam kurduk, sizinle paylaşmak istiyorum. Benim çok içime sindi darısı sizlere inşallah
Dorukta yani abarttikca abartti. Dogum hastanesini gecti kalabalikligi neyin havasi bu ya. Mis gibi medical park bile 2500 demisti doktorum hadi zamla beraber olsun 3000. Jimerle kiyas bile olmaz doruk. Medicana acildi aslinda ondan hic bahsetmedi mi. Benden once orada birine dogum yaptirirsa doktorum ben dusunebilirim.Doruk icin zamlı söyledi cnm 4 e yaklastı dedi jimere banada 4500 demişti yılbasından önce ama onunla ilgili zamdan bahsetmedi yine aynı fiyatı söyledi bende aradaki fark az diye jimeri sectim
Cok cok guzel olmus gercekten.guzel,saglikli,huzurlu gunlerde uyusun kuzun.markasi nedir?bende Boyle bisey yapmak istiyorumda.Arkadaslar besiğimizi bu aksam kurduk, sizinle paylaşmak istiyorum. Benim çok içime sindi darısı sizlere inşallah
Canim bak kalpteki odak benim bebegimdede vardi iki ay ust uste hep devam etti gorduler. Son muayenede allaha sukur kaybolmustu. Ve doktoruma sordum gercekten bursada iyi bir doktor. Bu odak kaybolmazsa ne olur dedim. Kaybolmayana ben hic rastlamadim dedi. Ve gercekten bi sonraki muayenede kaybolmustu. Bazi doktorlar karsisindaki insana cahil muamelesi yapmayi cok seviyor. Hele bide akraba evliligi gibi bi durum gorduyse vay haline. Cok takma kafana. Ama ozelde iyi bir perinatolog bul ve git tum aklindakileri sor. Insallah guzel cevaplar alirsin. Ve bence degerde simdilik bi problem yok. Evet en yuksek deger o senin haftan icin ama siniri henuz gecmis degilsin. Icini ferah tut. Insallah sapa saglam kucagina alacaksin
Bence zeynep kamilde baska bir doktora devam edebilirsin memnun degilsen. Elbet baska bir perinotolog vardir. Bide ayda bir ozelde guvendigin bi doktora takip ol istersen. Yani bu durumda yapabileceginin en iyisi bu. Dogumu zeynep kamilde yaparsin. Ama ozelden biride takibini yine yapsin. Saglikla kucagina alirsin insallahInan kafam çok karıştı özel doğum yapmak istiyorum ama bebeğim iyiliği icin zeynep kamil hastane gitmem gerektiği gözüküyor. eşimle iki hafta sonra özele gidelim hem büyüsün hemde bizi aydınlatsın istiyoruz. Sorun suki hani özelde doğursam kimliğinden sonra hemen randevu alıp zeynep kamile tam muhabe ettirsem diyorum. Ama sonra doğumdan sonra hemen ameliyat alınabilir felan diyolar bunuda goze alamıyorum. Zaten burdaki devlet hastanesinde beni bıraktı özelinde bi sorun olduğunda o sorumluluk altına girmiyormuş. Hepden şaşkın anne oldum. Kalbindeki şey için bi var bi yok diyolar. Kafam oldu bi milyon hiç birseyden tat alamıyorum. tek yaptığım dua etmek yemeklerine dikkat etmeye çalışıyorum. Ama artık iştahım hiç yok doğum yaklastikcada dertlenmeye başladım hem kızım acısından hem oğlum inan gittim de cinsiyet bile soramıyorum iki kere mi ne demişlerdi. Hamileminim başından beri tüm evraklarımı 20lik dosya hazırlardım. Sirasiyla Doktor hani artık içinde ne bilmesi gerekiyorsa hazırlıklı olmak için. Inşallah daha iyi haberler alirımda uyanık ameliyat olurum ne oldunu görürüm. Inşallah oğlumla sağlıklı bi şekilde atlatırız.
Bence zeynep kamilde baska bir doktora devam edebilirsin memnun degilsen. Elbet baska bir perinotolog vardir. Bide ayda bir ozelde guvendigin bi doktora takip ol istersen. Yani bu durumda yapabileceginin en iyisi bu. Dogumu zeynep kamilde yaparsin. Ama ozelden biride takibini yine yapsin. Saglikla kucagina alirsin insallah
Canım ölçüler sınırda çıkmış arkadaşa katılıyorum bir perinatolog bulsan ayrıntılı Bilgi alsan. Bostancı köprüsünde Central hospital da Mustafa kır var. Hastaneyi arayıp Bilgi alabilirsin 350 tl muayenesi biraz maliyetli ama seninbaya rahatlatır sankiKizlar dun verdin kanda kanim 9.7 den 9.1 düşmüş hemen hemen 1 ay arayla b12 69 düşmüş daha pek çok şey sizlerinki nasil
Canım ölçüler sınırda çıkmış arkadaşa katılıyorum bir perinatolog bulsan ayrıntılı Bilgi alsan. Bostancı köprüsünde Central hospital da Mustafa kır var. Hastaneyi arayıp Bilgi alabilirsin 350 tl muayenesi biraz maliyetli ama seninbaya rahatlatır sanki![]()
Canım bazen büyüme atağına giriyor bazen benimkide iki üç gün sessiz oluyo sadece burdayım.diyo sonra bir basliyo pir basliyo harekete merak etme onu kat kat koruyan katmanlar varKızlar gitti o güzelim hareketler yine. 2 gün önce karnıma öğrencim çarptı sert şekilde. Ondan önce de sessizdi ama hala devam yayine dönemsel bişey mi acaba. O hareket ettiği sürece ağrı sızı akıntı vs hiç beni rahatsız etmiyor ama hareketsizliği korkutuyor beni.
Dolunay22 canım pazartesi çatı ağrım başladı resmen. Kızımda hiç yaşamamıştım. Şimdi anladım seninvalla eziyet gibi. Allah yardımcımız olsun.
Sağol Can'ım. Senin de Allah yardımcın olsun. Çok zor gerçektenKızlar gitti o güzelim hareketler yine. 2 gün önce karnıma öğrencim çarptı sert şekilde. Ondan önce de sessizdi ama hala devam yayine dönemsel bişey mi acaba. O hareket ettiği sürece ağrı sızı akıntı vs hiç beni rahatsız etmiyor ama hareketsizliği korkutuyor beni.
Dolunay22 canım pazartesi çatı ağrım başladı resmen. Kızımda hiç yaşamamıştım. Şimdi anladım seninvalla eziyet gibi. Allah yardımcımız olsun.
Benimde öyleydi yeni yeni hareketlenecek gibi 3-4 gündür ses seda yoktuKızlar gitti o güzelim hareketler yine. 2 gün önce karnıma öğrencim çarptı sert şekilde. Ondan önce de sessizdi ama hala devam yayine dönemsel bişey mi acaba. O hareket ettiği sürece ağrı sızı akıntı vs hiç beni rahatsız etmiyor ama hareketsizliği korkutuyor beni.
Ya inşallah sonra da dediğin gibi diyorum uydukça kilo alacak uyuması gerek sürekli pıt pıt da iyi değil. İnan öyle bir koşarak sarıldıki çocukcağız karnım içe göçtü suyum patlayacak diye korktum.Canım bazen büyüme atağına giriyor bazen benimkide iki üç gün sessiz oluyo sadece burdayım.diyo sonra bir basliyo pir basliyo harekete merak etme onu kat kat koruyan katmanlar var
Dediğin gibi sanldayede oturmak tetikledi sanırım. Ama dönerken ya da uzandıysam kalkacaksam oramda bileyler açılıyor sanki çok tuhaf bir ağrı ya :) inşllah canım bir arkadaş karnın aşağıda demişti o kaldı aklımda herhalde ya erken doğurursam diye aklıma geliyor hep.Sağol Can'ım. Senin de Allah yardımcın olsun. Çok zor gerçekteneşim bile geceleri uyanıyormuş ben yön değiştirirken. O kadar inliyorum ki acıdan. Normalde top patlasa duymaz oysaki.
Sen de fırsat buldukça uzan. Sandalyede oturmak bile ağrıyı tetikliyor.
Hareket eder annesi merak etme. Bazen duruluyorlar. Geçen bizimki de 2-3 gün hiç hareket etmedi. Sonra başladı tekrar.
Sen 2 gün öndesin benden belki dönemseldir inşallah dediğin gibi başlar bir iki güne.Benimde öyleydi yeni yeni hareketlenecek gibi 3-4 gündür ses seda yoktu
İnan dün aynada bakıyorum benim de aşağıda gibi geldi. Hatta bu ağrılarım ondan mı acaba diyorum.Ya inşallah sonra da dediğin gibi diyorum uydukça kilo alacak uyuması gerek sürekli pıt pıt da iyi değil. İnan öyle bir koşarak sarıldıki çocukcağız karnım içe göçtü suyum patlayacak diye korktum.
Dediğin gibi sanldayede oturmak tetikledi sanırım. Ama dönerken ya da uzandıysam kalkacaksam oramda bileyler açılıyor sanki çok tuhaf bir ağrı ya :) inşllah canım bir arkadaş karnın aşağıda demişti o kaldı aklımda herhalde ya erken doğurursam diye aklıma geliyor hep.
Sen 2 gün öndesin benden belki dönemseldir inşallah dediğin gibi başlar bir iki güne.
Çocuklar böyle hele konu öğretmenleri olunca durdurmak biraz zor sevgilerde paha biçilemez ama Allah koruyor bebelerimiziYa inşallah sonra da dediğin gibi diyorum uydukça kilo alacak uyuması gerek sürekli pıt pıt da iyi değil. İnan öyle bir koşarak sarıldıki çocukcağız karnım içe göçtü suyum patlayacak diye korktum.
Dediğin gibi sanldayede oturmak tetikledi sanırım. Ama dönerken ya da uzandıysam kalkacaksam oramda bileyler açılıyor sanki çok tuhaf bir ağrı ya :) inşllah canım bir arkadaş karnın aşağıda demişti o kaldı aklımda herhalde ya erken doğurursam diye aklıma geliyor hep.
Sen 2 gün öndesin benden belki dönemseldir inşallah dediğin gibi başlar bir iki güne.
Kızlar tüy dökücü krem kullanmakta bir sakınca varmidir göbeğinden assasini göremiyorum da![]()
benim de hareketsiz bu haftaKızlar gitti o güzelim hareketler yine. 2 gün önce karnıma öğrencim çarptı sert şekilde. Ondan önce de sessizdi ama hala devam yayine dönemsel bişey mi acaba. O hareket ettiği sürece ağrı sızı akıntı vs hiç beni rahatsız etmiyor ama hareketsizliği korkutuyor beni.