2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
teşekkür ederim kızlar merak ettiğiniz için :KK200:
zatürre olmuştum ben, yaklaşık 11 gündür raporluydum bugün iş başı yaptım
sıkıntılarım geçti çok şükür ama kanımdaki enfeksiyon bitmedi bir türlü, iğne kullandım ilaç aldım
doktor daha fazla kurcalamayalım belki de hamileliktem daha fazla düşmüyor, ilacı da kes haftaya tekrar değere bakalım ilaçsız artış var mı diye dedi
öyle işte biraz moralman iyi değilim sadece hastalık psikolojmi bozdu, bebeğime bir şey olacak stresi çok kötüydü
Cok gecmis olsun canim ya buyuk sikinti atlattin Rabbim beterinden korusun:(

Ay kızlar bu ara çok uykum geliyor hamileliğin ilk zamanları bile böyle değildim işyerinde gözlerim açılmıyor ne yapcam ben :uykucu:
Bende oyleyim evdeyim uyurum diye dusunuyordum.yok uyutmuyorda oglum :(
Kizlar iki gundur hafif hafif midem bulaniyor benim ya. Olur mu sizce bu aylarda normal mi?
Topikce geciremedik su bulantilari.bebek donunce olurmus diyolar nekadar dogru bilmiyorum.
Kızlar kontrolden geldim. Şükür yolunda herşey. 29+3 çıktı. Normalde 28+3 olmalı. Bir hafta önde. 1380 gr olmuş. Yüzünü net göremedik yine. Plasenta önündeydi. Ama tombiş yanaklı bişey geliyor sanki :KK72:
Masallah canim .tontik olsun kuzu :anne::KK200:
Merhaba herkese, bugun ebebekte bezlerin yanisira korbell urunlerinde indirim varmis, daha once kacirmistim bugun okulum yok uyaninca ebebege geldim korbell cop kovasi 've posetini aldim insallah kullanislidir
Gule gule kullan canim bende aldim kullananlar cok memnun .ins memnun kaliriz

Merhaba kızlar, kansızlık yaşayanlara bir sorum olacak. Sersemlik ve çarpıntı yaşıyorlar mı? Son tahlilimde kan değerim düşük çıkmıştı doktor ilacı günde ikiye çıkardı. İlacı içiyorum ama acaba kan değerim yükselmedi mi? Sersemlik ve çarpıntı çok yaşıyorum. Dün tansiyon aleti aldım işe de getirdim. 100 den aşağı çarpmıyor normalde hep 70 lerdeydi benim 100 çarpınca fazla geliyor galiba. Kansızlık yaparmış ama yaşayan var mı. Yoksa son haftalar olduğu için normal mi? Alışık olmadığım için insan telaş yapıyor.
Doktor bana kan degerin duduk ama cok degil dedi.
Carpintim benimde oyle 99 dan asagi dusmuyor

Topikce geciremedik su bulantilari.bebek donunce olurmus diyolar nekadar dogru bilmiyorum.

iz

İnsallah dondugunicindir baska bir sey olmasin da. Hareketleri se azaldi cunku. 4-5 gun once tepiniyordu bildigin. İki gundur daha az hissediyorum. Sanki hareketlerini ilk hissetmeye basladigim zamanlardaki gibi. Acaba döndü de ayaklariyla sirt tarafima falan mi vuruyor o yuzden mi fark etmiyorum.

İnsallah dondugunicindir baska bir sey olmasin da. Hareketleri se azaldi cunku. 4-5 gun once tepiniyordu bildigin. İki gundur daha az hissediyorum. Sanki hareketlerini ilk hissetmeye basladigim zamanlardaki gibi. Acaba döndü de ayaklariyla sirt tarafima falan mi vuruyor o yuzden mi fark etmiyorum.
Olabilir canim .donunce hareketleri azalir dediler ama insan merak ediyor yinede

Can'ım bana arkadaşım verdi. Zaten 2 ay falan kullanmış. Büyüyünce sığmıyormuş. Babyjem marka. Ben koku almadım. Yüzünü yıkadık. Ama kumaşını sevmedim. Değişik bi kumaşı var. Üstüne bişey örtüp yatırmak gerekir

Çok geçmiş olsun Can'ım yaa. Ben de diyordum niye sesi çıkmıyor ki kızlar da merak edip yazmışlar. Allah şifa versin. Moralini bozma. Bebiş iyidir merak etme.

Can'ım mide sıkışıyor bence ondan olabilir. Bebiş büyüdükçe baskı oluyor.

Ne güzel keşke bende bulabilsem öyle çevremden kesin kokusuz olur 2. El olacağı için :halay: 2 ayda 2 aydır rahat etsin kuzularımız

Screenshot_20180220-103330.webp kizlar bu tulum gibi sey gereklimi ise yariyormu

Bende çalıştığım için dinlenemiyorum yarın randevumda soracağım bakalım ne diyecek doktor. Çok zormuş kalp çarpıntısı ilk defa yaşıyorum cidden rabbim kimseye vermesin. İnsanın kafası bile allak bullak oluyor.

Kalp carpintisi hamileminim ilk ayları da çok çektim sokak ortası yere yigilacak hâle geldim. Bencede doktorunla gorus

Dün bende kontrole gittim bebeğim 1.450 gr çıktı haftasıyla uyumlu dedi 28. Haftadayım ve ben sadece 1
Kilo almışım çok mutluyum..
Masallah canim ne guzel :)
Bende oyleyim sanirim .
Yaza denk geliyorlar cok gerekli degil gibi. Ama kiş icin kullanisli olabilir beli vs acilmasi diye.
Dimi yani kollari hareket ettigine gore kundak degil bu .

Eki Görüntüle 2113652 kizlar bu tulum gibi sey gereklimi ise yariyormu
Yeni dogan bebeklere yorgan kalin battaniye ortmeyin bogulabilir agzi kapanir diyor uzmanlar usumesin diye uyku tulumu giydirip yatirin diye okudum ben almayi dusunuyorum hem ustunu acti derdi olmaz isisi kaybolmaz. Besigine yastik pelus oyuncak koymak da tehlikeliymis yeni doganin yuzunu orter falan diye.

Eki Görüntüle 2113659
Buda eksik listem
Ne cok eksik varmis .
Cogunu aldim saniyordum.

Benim herşeyim hemen hemen tamam sadece bebek için deterjan şampuan falan kaldı birde kendime lohusa takımı. Nasıl alacağıma daha karar veremedim. Ama senin cidden çok eksiğin var ben birden yüklenmemek için 3.aydan beri yavaş yavaş aldım. Eğer para sıkıntın yoksa alırsın canım zaten almak çok kolay yeterki kararsız olma :)

Kızlar benim iki takım kohusa pijamam var bir tane sabahlık aldım birde gecelik alsammıki sezeryan olcak doğum.kanama kontrolü falan yaparken gecelik daha mı rahat olurki kızımda gecelik giymiştim sanırım ama geceliği bulamıyorum yada giymemişmiydim hatırlamıyorum birde pijamalarım pembe ve ekru kızımdan kaldılar gecelik alırsam ne renk alayım genelde açık renkler var kanamadan sondadan dolayı koyu renkmi alsam

Back
X