Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kızlar ben daha önce de önermiştim aslında gözden kaçtı belki de 🌸
Migren taşı mentol taşı diye de geciyor. Eczanelerde aktarlarda oluyor. Herhangibir olumsuz etkisi yok ben eczaneye de sormustum hamilelikte kullanılıyor mu ben kullanıyorum diye evet kullanabilirsiniz dediler. Nette de satiliyor hatta. Sizde yine sorun.

Agri geldiginde alın cevresine sürüyoruz sac diplerine daha yakin olan kısma, gozlerinize yakin cok sürmeyin sulandiriyor azcik🙃 bayagi bir sogutuyor serinletiyor. Şakaklar burun ucu ve birkac migren noktasi var netten bakarsaniz oralara uygulayin. Etkisi gectikce tekrar tekrar sürün. Epey hafifletiyor. Tabiki bir ilac mucizesi beklemeyin ama dogal yolla aşırı agriyan bir bas agrisini epey hafifletiyor. Hafif olani da genelde geciriyor.
Ben burnum tikaninca nefesim daralinda da kullanıyorum burun ucuma sürüyorum cok faydalı.
Zamanında c.vid döneminde nefes alamadigimda bunun sayesinde nefes alıyordum.
Bir bakın. Şifa olsun 💗💗💗
Ben de bir öneride bulunayım 🌸 şiddetli migren ağrılarım oluyor, gebelik öncesi de vardı ama ilk 3 ay beni mahvetti. Çünkü normalde gebelik öncesi avmigran kullanıyordum öyle majezik falan bile kesmezdi beni malum gebe kalınca doktor anca parol içebilirsin dedi ee onu içeceğime dua ederim daha iyi deyip bunu buldum 😬 gerçekten eşime de bana da fayda etti, buzdolabında ya da buzlukta saklayabilirsiniz başınız ağrıdığında giyip uyuyun mis gibi. Bu arada Migren taşı da var bende ama bunun kadar etki etmedi bana

Eklentiler

• 1000109831.webp
    1000109831.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 28
Ben de bir öneride bulunayım 🌸 şiddetli migren ağrılarım oluyor, gebelik öncesi de vardı ama ilk 3 ay beni mahvetti. Çünkü normalde gebelik öncesi avmigran kullanıyordum öyle majezik falan bile kesmezdi beni malum gebe kalınca doktor anca parol içebilirsin dedi ee onu içeceğime dua ederim daha iyi deyip bunu buldum 😬 gerçekten eşime de bana da fayda etti, buzdolabında ya da buzlukta saklayabilirsiniz başınız ağrıdığında giyip uyuyun mis gibi. Bu arada Migren taşı da var bende ama bunun kadar etki etmedi bana
Bu da mantikliymis canım evet. Aslinda mantık ayni serin soğuk etki verip karanlikta uyumak. Bunuda kaydedeyim bende. Ihtiyac duymayayim insallah da 🙏 migren taşı pes pese kullanabildigim icin beni rahatlatiyor ferah soğuk etki bana fayda sağlıyor genel olarak.

Eveeet yoklama yapalım ozaman🧐📚
Kızlaaar nerelerdesiniz cinsiyetleri hala öğrenemedik mi bi ses verin📞 @lunariaaa @hcelly @sellmin @danmii @Fatmaningebeligi @petty @Dogabesmez @Rabbimallah @dilllanjjdkdjs @Angela4192 H hhto
hellooo, ya benim işlerim baya yoğundu buraya uzun zamandır vakit ayıramadım bi de tatile falan gittim. Cinsiyetimizi 16. haftada öğrendik. ultrasonda KIZ dedi doktor. Önümüzdeki hafta 20.hafta olacak detaylı ultrason var orada da KIZ derse kesinleşmiş olacak inşallah :)

Kızlar bunlar da benim yaptıklarımın bir kısmı 🥰
Daha cok vardida fotolarini ve oyuncaklari bulamadim bir cok da bebislere hediye ettim falan derken simdilik elimde kalanlar bunlar 💗

Eklentiler

• Screenshot_20250721-144024.webp
    Screenshot_20250721-144024.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 28
  • 20250721_142819.webp
    20250721_142819.webp
    95,4 KB · Görüntüleme: 22
  • 20250721_142837.webp
    20250721_142837.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 20
  • 20250721_143207.webp
    20250721_143207.webp
    93,4 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20250721-144100.webp
    Screenshot_20250721-144100.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 19
  • 20250721_142957.webp
    20250721_142957.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar gün içerisinde 1-2 kez böyle ya sağ taraf ya dol taraf şişiyo bunu fark edebiliyorum karnımın diğer tarafı inik resmen bi tarafı şişik ve sert oluyo ben bebek toplandı aaa bu tarafta şuan falan diye düşünüyordum birisi buraya yazmıştı onlar kasılma falan diye aklıma takıldı huzursuz oldum:( bu sertleşmenin hepsi kasılma mı yani

hiperekojenik kardiyak odak Diye geçiyormuş. Korkma ameliyat vs gerektirmez belki geçebilir kendiliğinden ama genetik hastalıkların belirtisi de olabilir dedi. Baktım google da down sendromunda oluyormuş. Bilmiyorum özeldeki doktorumdan hemen randevu aldım akşam oraya gideceğim 😣
canım ikili test ya da fetal yaptırmıs mıydın? bir de kaçıncı haftadasın su an

Kızlar siz ne kadar beceriklisiniz ya, ticaretini yapalım bu işin 😂
Haklısın aşko😁
Benim bir ara yaptığım tüm oyuncaklari satın almıştı evime ziyarete gelen akrabalarım. Baya satmıştım yani🤣
Birde biri özel rica ile bir arkadasinin fotosunu atmıştı arkadaşının bebegini örmüştüm e parasız olamazdi tabi😁😁
Aslında instada fln hesap aç diyen cok oluyor da ben pek uğraşmıyorum.
Bebikime yapcam artik napayim🥰

Haklısın aşko😁
Benim bir ara yaptığım tüm oyuncaklari satın almıştı evime ziyarete gelen akrabalarım. Baya satmıştım yani🤣
Birde biri özel rica ile bir arkadasinin fotosunu atmıştı arkadaşının bebegini örmüştüm e parasız olamazdi tabi😁😁
Aslında instada fln hesap aç diyen cok oluyor da ben pek uğraşmıyorum.
Bebikime yapcam artik napayim🥰
Aşkom yapsana evde boşsan, çalışmıyorsan eğer ne kadar güzel hem uğraş sana hem kazanç, benim elimden öyle şeyler gelmiyor o yüzden yemekten başka bir şey yapamıyorum evde 😂😂

Aşkom yapsana evde boşsan, çalışmıyorsan eğer ne kadar güzel hem uğraş sana hem kazanç, benim elimden öyle şeyler gelmiyor o yüzden yemekten başka bir şey yapamıyorum evde 😂😂
Çalışmıyorum kuzum evdeyim valla. Haklısın aslinda hem kazanc hem vakit gecer hemde cok severek yapıyorum. Ama ugrasmak gerekiyor sosyal medyada falan onu cok basaramam gibi geliyor o nedenle üstüne düşmüyorum.
Ye aşkım yee bosver yicez tabi😁

Çalışmıyorum kuzum evdeyim valla. Haklısın aslinda hem kazanc hem vakit gecer hemde cok severek yapıyorum. Ama ugrasmak gerekiyor sosyal medyada falan onu cok basaramam gibi geliyor o nedenle üstüne düşmüyorum.
Ye aşkım yee bosver yicez tabi😁
suuuduru68 suuuduru68 seviyor sosyal medyada öyle işleri 😂😂 senin pr sayfa yöneticin olsun, bak her şey aramızda çözülüyor

Kızlar gün içerisinde 1-2 kez böyle ya sağ taraf ya dol taraf şişiyo bunu fark edebiliyorum karnımın diğer tarafı inik resmen bi tarafı şişik ve sert oluyo ben bebek toplandı aaa bu tarafta şuan falan diye düşünüyordum birisi buraya yazmıştı onlar kasılma falan diye aklıma takıldı huzursuz oldum:( bu sertleşmenin hepsi kasılma mı yani
Aynı sorunu yaşıyorum doktor normal dedi bebek kendini topluyor benimki sag tarafta aynısını yapıyor

Bak yine başladı bak yine başladı 😂😆
Ay bunu bende merak ediyorum aşko, dün bütün gün hareket etmedi sadece akşam etti, bu gün içindede şu an 1-2 kere tekmecik attı o kadar 😬😬
Duramıyorum 🤣🤣
Ya kuzum ne yapalim doktor git 1 ay sonra gel diyor. Biz bebisleri 1 ay görmüyoruz insan merak ediyor icerde nasil napiyor diye. Hareketleri sürekli hale gelse en azindan daha güçlü hareketler hissetsek biraz rahatlariz belki. Bak sende merak ediyomussun😁
Benimkide dün hiiic sıfır tepki. Taa gece 2 de yataga yattigimda ufak bir hareketlenme oldu o kadar.
Bugünde gobek deligime yakin bir yerde hareket var gibi ama normalde daha asagidaydi hareketleri. Bu hareket bebegim mi degil mi anlayamiyorum ki

Kızlar yaa bebislerimizin hareketlerini ne zaman sürekli hisseder duruma geliyoruz ?
Ben bayadır hissediyordum ama bi gün hissederken 2 gün hissetmediğim oluyordu bu bi bir haftadur baya hissediyorum arada bi kaç gün hissetmediğim olmuştu şuan 20+3 üz tam 10 dkdır sol tarafıma toplandı dürtükledim tekme attı bide konuştum baya uyandırdım galiba😂 cevap niyetine her dürtmede tekme yedim 😂😂 1 haftadır hissediyorum hergün diyebilirim

Canım kıyamam sende de migren mi var ? Üste de yazdim detaylı. Bir bak al migren taşı bence.
Birde kafani soguk suyla islat. Enseni tam tepeni. Bunlar fayda sagliyor bas agrisina. Ben baya fıskiye altina tutuyorum banyoda boyle cok agriyinca. Buz gibi su da epey iyi geliyor. Hava sicak ya ekstra risk altindayiz biz hamileler.
Süt falan ic kuzum. Bebis beslenir sen merak etme. Serin ama faydali seyler tuketmeye çalış. Soguk Süt, meyve, yogurt bunlari ye hic degilse hem miden de karışmaz. Cok gecmis olsun canimm.
Birde karanlıkta biraz uyumaya çalış. Odani yada karartabilecegin nere varsa cek perdeleri uyku bandı tak veya sessizce biraz uyu. Iyi gelecektir. Migren atagindan bahseder gibisin çünkü.

Tansiyonuna bak birde 🌸
Aslinda migrenim yok da hamilelikten beri başım çok ağrıyor ağrıdığında da kesin çıkarıyorum yapicam dediklerini inşallah iyi gelir teşekkür ediyorum 🤗

Ben bayadır hissediyordum ama bi gün hissederken 2 gün hissetmediğim oluyordu bu bi bir haftadur baya hissediyorum arada bi kaç gün hissetmediğim olmuştu şuan 20+3 üz tam 10 dkdır sol tarafıma toplandı dürtükledim tekme attı bide konuştum baya uyandırdım galiba😂 cevap niyetine her dürtmede tekme yedim 😂😂 1 haftadır hissediyorum hergün diyebilirim
Yaaa yerim onun sinirini beeenn🤣🤣 cocugu uyandirirsan tekmeler seni tabi😁 ay iyi canım yaa biraz daha ferahlayacagim desene 1 haftaya falan. İnşallah benim bebisimde cok bekletmez beniii hareketlenmeler tekmelemeler baslarr. Peli bebis su an tam nerende nerede hissediyorsun kasiga mi yakin göbek deligi hizasina mi

Back
X