- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
- #25.641
Merak etme kucağına alınca profesör olucak sın kimseyi beyenmiceksin...Sağol canım, tecrübeleriniz bizim gibi çaylaklar için çok değerli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme kucağına alınca profesör olucak sın kimseyi beyenmiceksin...Sağol canım, tecrübeleriniz bizim gibi çaylaklar için çok değerli
Malesef ya keske olsaydi.Aynen ya jeske bi adetimiz olsaydi da hamilelere yatili gidilmeseydi.hic kadinlarin yararina bi adetimiz yok![]()
İnsallah canim :)Ay bilmiyorum çözemedimneyse öyle ya da böyle az kaldı zaten hamd olsun. Sağlıcakla gelsinler inşallah :)
Canli bir bordo pembe degil. Cok tesekkurler.Rengi pembe mi oyle duruyor. Guzel gunlerde kullan canim
Aslında en güzeli o. Tertemiz olur ev. İnş hazırlıksız yakalanmayız. Bizim bi de taşınma işi varParkeleri süpürmede sıkıntı yok ama halıda zorlanıyorum bide banyosu temizlemek sıkıntı illa eğilmek zorundasın camlar desen inanki yazdan beri el surulmedi yağmurda yıkanıyor sadece artık bende doğuma birini çağırıp dip köşe temizleticem kimseye diyemem yardıma gel diye
Can'ım tüp bebek benim. Öncesinde de bir düşüğüm var. O yüzden ilişki yasaktı en başlarda. Sonrasında hiç sormadan deldik biz yasağıBenim arkadasimda hamileligin basindan sonuna kadar esiyle hic birlikte olmayip son haftalarinda doktoru kolay dogum icin tavsiye ettikten sonra birlikte olmus ve oda senin dedigin gibi sanki ilk gecedeki gibi agridi ve sanki kapanmis gibi demisti diye hatirliyorum. Yani normal diye dusunuyorum. Risk yoksa bukadar ara vermeye gerek yok bence.![]()
Can'ım iyiysen yapabilirsin tabi ki. Benim tüp bebek olduğundan başından beri ilişki ve temizlik yasaktı. Şimdi de azcık yorulsam kasık ağrısından ayağa kalkamıyorum. Ama ufak ufak yapıyorum işteYa ben başından beri kendim yapıyorum temizliği :) hatta geçen hafta kardeşimle koltukları sildim![]()
Anladım canım. Evet elim yatkındır. Ankaralı olanlar bilir Suluhan denen bir yervardır Ulusta. :) böyle şeylerin ana yeri .Envai çeşit süsleme var. Oradan temin ettim ben :) ama tabii ki yoksa imkanın interne kurtarıcı :)Canım yapabiliyorsan ellerine sağlık, ben de yaparım yapmasına da malzeme nereden alınır bilmiyorum, malzemeyi internetten alsam tek bir terlik ve taç için fazla gelicek, en iyisi internetten bakayım bakmasına diyeceğim ama hep aynı modeller.
Evet canım güvenilir biri bulmak zor. Herkes emeğinin karşılığını hak etmiyor malesef. Tavsiye ile birini bulmak lazım.Canım bende aynı durumdayım ama yardımcı bulamıyoruz, geçen hafta birisi geldi, temiz evi kirletti resmen diyeyim ben sana. Eşyaların yerini değiştirdi, yeni yıkanmış halıları siliyorum diye lekeledi, sürekli kullandığım malzemeleri en alt rafa yerleştirdi ki eğilemiyorum diye defalarca söyledim. Arkasından kaç gün temizlik yaptım resmen, eşim de dediğin gibi ben yaparım diyor ama uyduruk yapıyor sinir oluyorum
Suavinex çok iyi bir markadır canım, ben de emziklerini ve emzik zincirlerini çok beğeniyorum, eşim emzik turşusu mu kuracağız diye almıyorSuavinex Can'ım. Bana da hediye geldi. Araştırdım biraz. Başka alırım diye düşünmüştüm. Hiç duymamıştım ama çok tavsiye edilen bir markaymış. Yorumlarına bak istersen sen de.
Ya evet kuruluk da vardı ama asıl sorun o değildi sanki. Resmen kapanmış gibiydi. Eşime dedim hatta bekaretimi yeniden kaybettim diyeCanim kuruluk bende de var facia canim çok yanıyor hep köşe kapmaca. Kayganlastiri kullanmak istemiyordu. sen ne kremi kullandın acaba.
Dolunay22 Bende kurulduktan dolayı acı oluyor birde ara verince gözlerimde yaş oranda sizi ile kalkıyorum yataktan
![]()
Oyyyy 40 dan sonrasını düşünemiyorum bileCanım bu gayet normal .. 40 dan çıkıncada öyle oluyo facia değil ama ilk yapınca azıcık itina istiyo
Normal canim korkma plasenta asagida diye bizde uc hafta aradan sonra birlikte oldugumuzda zorlanmisti aynen kapaniyor gibi sanki yapmadikca. Yaptikca normale donuyor nasil alisirsa oyle sanirim.Kızlar çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum
Eşimle uzun bir aradan sonra bir beraberlik oldu. 2 ay kadar falan. Ama çok Can'ım yandı. İlk kez böyle bir şey geliyor başıma. İlk birliktelikte olduğu gibi. O zamanda çok zor olmuştu.
Sanki orası kapanmış gibi
Böyle bir durum yaşayan var mı? Normal mi acaba?
Sağol kuzum. Evet öyleymiş ya. Bloğlarda falan da tavsiye edilmiş. Özellikle Yen'i doğan için. İnş bizimki alır emziğiniSuavinex çok iyi bir markadır canım, ben de emziklerini ve emzik zincirlerini çok beğeniyorum, eşim emzik turşusu mu kuracağız diye almıyorsanırım ona çaktırmadan alacağım bir ara
senin minnoş da güle güle kullansın
Buraya yazınca rahatladım Can'ım. Orası esnek tabi. Öyle olmasa Doğum sonrası hiç toparlanmaz. Şimdi onu daha iyi anladım :))Normal canim korkma plasenta asagida diye bizde uc hafta aradan sonra birlikte oldugumuzda zorlanmisti aynen kapaniyor gibi sanki yapmadikca. Yaptikca normale donuyor nasil alisirsa oyle sanirim.
Ay benim esim de salonda yatiyor iki gecedir sinir oluyorum on gunde bir birlikte oluyoruz hadi ben de pek istemiyorm yorgun oluyorm ama salonda yatinca da vicdan yapiyorm rahat degil sabah 7 de ise gidiyor uykuya dayanamaz diye. Sorunca da kiziyor sen rahat yat karnina vururum falan diye korkuyorm diyor. Daha doguma iki ay var, dogumdan sonrasi var pek erken ayrildi yataklar be dertlendim yapmasak da yanimda yatsaydi :)Ortasını bulamıyorlar herhalde şaşkınlaryaa ama yani hamileyken eşleri uzaklaştırmayın diyorlar, nasıl yapıcam bilmiyorum, sen de pek meraklısın diye dalga geçiyor üstelik
o değil gözü dışarı falan kayar diye ödüm kopuyor, ona güveniyorum da çevreye güvenmiyorum
zaten hamilelik hormonları malum, aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Allah yardımcın olsun ne diyeyim arkadaşım az daha dayanıp evlerinde otursalar keşkeAynen aynen. Ben de hic istemiyorum zaten. Ama onu oyle isteksiz, surekli bahane uretir hakde gorunce uyuz oluyorum
Ben artik normalini bile sevmiyorumZ gerci hos bana normal misafir gekniyor. Gelen hep yatili. Mesela simdi de kaynanam geldi. Ve ben eve daha yeni girdim sabahtan beri carsidaydim o kadar yorgunum ki!
Yok ya gelenlerin hepsi keyif. Her hafta bir yatili misafirim olur. Hem esimin taraftan hem benim taraftan. O kadar bunaldim ki. Bak simdi kaynanam geldi yatili cat kapi habersiz. Carsidaydim eve geldim bes dk sonra kapi caldi. Daha ustumu degismedim yorgunluktan oluyorum. 10 gun sonra benim akrabalarim gelecek. Onlar daha fena. Kesin bir haftadan fazla kalirlar. Off yaa offf.
Ee onun kolayı var, sen yanımda olmayınca korkuyorum, bazen suya falan ihtiyacım oluyor ben alamıyorum, seni yanımda görmeyince panikliyorum falan diyeceksinAy benim esim de salonda yatiyor iki gecedir sinir oluyorum on gunde bir birlikte oluyoruz hadi ben de pek istemiyorm yorgun oluyorm ama salonda yatinca da vicdan yapiyorm rahat degil sabah 7 de ise gidiyor uykuya dayanamaz diye. Sorunca da kiziyor sen rahat yat karnina vururum falan diye korkuyorm diyor. Daha doguma iki ay var, dogumdan sonrasi var pek erken ayrildi yataklar be dertlendim yapmasak da yanimda yatsaydi :)
bende burada duydum ve arkadaşlarımın yüzlerinde de kullandığını öğrendim.simdi 3-4 taneyi az bi suya koyuyorum jellesmeye başlayınca yüzüme sürüyorum sabahları bi 20 dk sonra yıkıyorum mis gibi yüzüm bu gidişle doğuma kadar bitirecem çekirdekleri
Yok değil canım bir küçüğü 60ml o çok küçük arkadaşım bana bunun fotosunu 500lük su şişesinin yanına koyarak atmıştı büyüklüğünü görmem için silmişim sen bugün sipariş vermeyeceksen ben sana gelince fotoğraf atayım karşılaştırma şansın olurOff darisi benim basima .
Cok sancim oluyo cabucak yoruluyorum .habirede yatili misafir cikiyo bnde napicam neresinden tutucam isi bilmiyorum
Lohusa tacini jendim yapacagim henuz istedgim modeli bulamadim beklemedeyim
Aynen ya jeske bi adetimiz olsaydi da hamilelere yatili gidilmeseydi.hic kadinlarin yararina bi adetimiz yok
Cok uygunmus bnde bakiyim oraya
120 ml buyuk degil demi ben aldim ama enkucugunude almak gerekirmiydi
Kuruluk icin aci cekeceginize esiniz de siz de ya dus alin, ya o bolgeyi yikayin su ile islak olunca acimaz,sizi olmaz. Krem kimyasal mantara sebep olabiliyor. En iyisi dustan sonra yapmak.Canim kuruluk bende de var facia canim çok yanıyor hep köşe kapmaca. Kayganlastiri kullanmak istemiyordu. sen ne kremi kullandın acaba.
Dolunay22 Bende kurulduktan dolayı acı oluyor birde ara verince gözlerimde yaş oranda sizi ile kalkıyorum yataktan
![]()
bi bende tutmadı o ekşiyi ben yiyom ama bizede hakkı geliyodoğduktan sonra bize sürpriz yapmazsa iyidir
Ortasını bulamıyorlar herhalde şaşkınlaryaa ama yani hamileyken eşleri uzaklaştırmayın diyorlar, nasıl yapıcam bilmiyorum, sen de pek meraklısın diye dalga geçiyor üstelik
o değil gözü dışarı falan kayar diye ödüm kopuyor, ona güveniyorum da çevreye güvenmiyorum
zaten hamilelik hormonları malum, aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Eki Görüntüle 2114207 Kızlar ana kucağına bi karar veremedim. Şuan fisher price indirimde kullananlar da memnun. Fakat tam yatma pozisyonuna gelmemesi beni düşündürüyor. Şu işe bi karar veremedim gitti