2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen ya jeske bi adetimiz olsaydi da hamilelere yatili gidilmeseydi.hic kadinlarin yararina bi adetimiz yok :KK43:
Malesef ya keske olsaydi.
Ay bilmiyorum çözemedim :KK70: neyse öyle ya da böyle az kaldı zaten hamd olsun. Sağlıcakla gelsinler inşallah :)
İnsallah canim :)
Rengi pembe mi oyle duruyor. Guzel gunlerde kullan canim
Canli bir bordo pembe degil. Cok tesekkurler.

Parkeleri süpürmede sıkıntı yok ama halıda zorlanıyorum bide banyosu temizlemek sıkıntı illa eğilmek zorundasın camlar desen inanki yazdan beri el surulmedi yağmurda yıkanıyor sadece artık bende doğuma birini çağırıp dip köşe temizleticem kimseye diyemem yardıma gel diye
Aslında en güzeli o. Tertemiz olur ev. İnş hazırlıksız yakalanmayız. Bizim bi de taşınma işi var :( sözde şubattaydı ama hala bekliyoruz. Korkuyorum Doğum zamanına denk gelecek diye.

Benim arkadasimda hamileligin basindan sonuna kadar esiyle hic birlikte olmayip son haftalarinda doktoru kolay dogum icin tavsiye ettikten sonra birlikte olmus ve oda senin dedigin gibi sanki ilk gecedeki gibi agridi ve sanki kapanmis gibi demisti diye hatirliyorum. Yani normal diye dusunuyorum. Risk yoksa bukadar ara vermeye gerek yok bence. :oops:
Can'ım tüp bebek benim. Öncesinde de bir düşüğüm var. O yüzden ilişki yasaktı en başlarda. Sonrasında hiç sormadan deldik biz yasağı :oops:
Eşimin endişeleri var. Malum sorun yokken bile erkekler korkuyorlar birliktelikten. Dr a da sormak aklıma gelmedi hiç valla. Risk devam ediyor mu diye. Biz kendimiz erken Doğuma neden olur falan diye ara vermiştik.
Ya ben başından beri kendim yapıyorum temizliği :) hatta geçen hafta kardeşimle koltukları sildim :olamaz:
Can'ım iyiysen yapabilirsin tabi ki. Benim tüp bebek olduğundan başından beri ilişki ve temizlik yasaktı. Şimdi de azcık yorulsam kasık ağrısından ayağa kalkamıyorum. Ama ufak ufak yapıyorum işte

Canım yapabiliyorsan ellerine sağlık, ben de yaparım yapmasına da malzeme nereden alınır bilmiyorum, malzemeyi internetten alsam tek bir terlik ve taç için fazla gelicek, en iyisi internetten bakayım bakmasına diyeceğim ama hep aynı modeller.
Anladım canım. Evet elim yatkındır. Ankaralı olanlar bilir Suluhan denen bir yervardır Ulusta. :) böyle şeylerin ana yeri .Envai çeşit süsleme var. Oradan temin ettim ben :) ama tabii ki yoksa imkanın interne kurtarıcı :)

Canım bende aynı durumdayım ama yardımcı bulamıyoruz, geçen hafta birisi geldi, temiz evi kirletti resmen diyeyim ben sana. Eşyaların yerini değiştirdi, yeni yıkanmış halıları siliyorum diye lekeledi, sürekli kullandığım malzemeleri en alt rafa yerleştirdi ki eğilemiyorum diye defalarca söyledim. Arkasından kaç gün temizlik yaptım resmen, eşim de dediğin gibi ben yaparım diyor ama uyduruk yapıyor sinir oluyorum
Evet canım güvenilir biri bulmak zor. Herkes emeğinin karşılığını hak etmiyor malesef. Tavsiye ile birini bulmak lazım.

Suavinex Can'ım. Bana da hediye geldi. Araştırdım biraz. Başka alırım diye düşünmüştüm. Hiç duymamıştım ama çok tavsiye edilen bir markaymış. Yorumlarına bak istersen sen de.
Suavinex çok iyi bir markadır canım, ben de emziklerini ve emzik zincirlerini çok beğeniyorum, eşim emzik turşusu mu kuracağız diye almıyor:KK57: sanırım ona çaktırmadan alacağım bir ara :ıslık: senin minnoş da güle güle kullansın

Canim kuruluk bende de var facia canim çok yanıyor hep köşe kapmaca. Kayganlastiri kullanmak istemiyordu. sen ne kremi kullandın acaba.:işsiz:
Dolunay22 Dolunay22 Bende kurulduktan dolayı acı oluyor birde ara verince gözlerimde yaş oranda sizi ile kalkıyorum yataktan:KK22:
Ya evet kuruluk da vardı ama asıl sorun o değildi sanki. Resmen kapanmış gibiydi. Eşime dedim hatta bekaretimi yeniden kaybettim diye :KK23:
Çok belli etmemeye çalıştım adam iyice korkmasın diye. Zaten bişey olur diye korkuyor.

Kızlar çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum :KK22:
Eşimle uzun bir aradan sonra bir beraberlik oldu. 2 ay kadar falan. Ama çok Can'ım yandı. İlk kez böyle bir şey geliyor başıma. İlk birliktelikte olduğu gibi. O zamanda çok zor olmuştu.
Sanki orası kapanmış gibi :oops:
Böyle bir durum yaşayan var mı? Normal mi acaba?
Normal canim korkma plasenta asagida diye bizde uc hafta aradan sonra birlikte oldugumuzda zorlanmisti aynen kapaniyor gibi sanki yapmadikca. Yaptikca normale donuyor nasil alisirsa oyle sanirim.

Suavinex çok iyi bir markadır canım, ben de emziklerini ve emzik zincirlerini çok beğeniyorum, eşim emzik turşusu mu kuracağız diye almıyor:KK57: sanırım ona çaktırmadan alacağım bir ara :ıslık: senin minnoş da güle güle kullansın
Sağol kuzum. Evet öyleymiş ya. Bloğlarda falan da tavsiye edilmiş. Özellikle Yen'i doğan için. İnş bizimki alır emziğini :KK36:

Normal canim korkma plasenta asagida diye bizde uc hafta aradan sonra birlikte oldugumuzda zorlanmisti aynen kapaniyor gibi sanki yapmadikca. Yaptikca normale donuyor nasil alisirsa oyle sanirim.
Buraya yazınca rahatladım Can'ım. Orası esnek tabi. Öyle olmasa Doğum sonrası hiç toparlanmaz. Şimdi onu daha iyi anladım :))

Ortasını bulamıyorlar herhalde şaşkınlar :KK45: yaa ama yani hamileyken eşleri uzaklaştırmayın diyorlar, nasıl yapıcam bilmiyorum, sen de pek meraklısın diye dalga geçiyor üstelik:KK16: o değil gözü dışarı falan kayar diye ödüm kopuyor, ona güveniyorum da çevreye güvenmiyorum :rolleyes::rolleyes: zaten hamilelik hormonları malum, aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Ay benim esim de salonda yatiyor iki gecedir sinir oluyorum on gunde bir birlikte oluyoruz hadi ben de pek istemiyorm yorgun oluyorm ama salonda yatinca da vicdan yapiyorm rahat degil sabah 7 de ise gidiyor uykuya dayanamaz diye. Sorunca da kiziyor sen rahat yat karnina vururum falan diye korkuyorm diyor. Daha doguma iki ay var, dogumdan sonrasi var pek erken ayrildi yataklar be dertlendim yapmasak da yanimda yatsaydi :)

Aynen aynen. Ben de hic istemiyorum zaten. Ama onu oyle isteksiz, surekli bahane uretir hakde gorunce uyuz oluyorum :KK70:

Ben artik normalini bile sevmiyorumZ gerci hos bana normal misafir gekniyor. Gelen hep yatili. Mesela simdi de kaynanam geldi. Ve ben eve daha yeni girdim sabahtan beri carsidaydim o kadar yorgunum ki!

Yok ya gelenlerin hepsi keyif. Her hafta bir yatili misafirim olur. Hem esimin taraftan hem benim taraftan. O kadar bunaldim ki. Bak simdi kaynanam geldi yatili cat kapi habersiz. Carsidaydim eve geldim bes dk sonra kapi caldi. Daha ustumu degismedim yorgunluktan oluyorum. 10 gun sonra benim akrabalarim gelecek. Onlar daha fena. Kesin bir haftadan fazla kalirlar. Off yaa offf.
Allah yardımcın olsun ne diyeyim arkadaşım az daha dayanıp evlerinde otursalar keşke

Ay benim esim de salonda yatiyor iki gecedir sinir oluyorum on gunde bir birlikte oluyoruz hadi ben de pek istemiyorm yorgun oluyorm ama salonda yatinca da vicdan yapiyorm rahat degil sabah 7 de ise gidiyor uykuya dayanamaz diye. Sorunca da kiziyor sen rahat yat karnina vururum falan diye korkuyorm diyor. Daha doguma iki ay var, dogumdan sonrasi var pek erken ayrildi yataklar be dertlendim yapmasak da yanimda yatsaydi :)
Ee onun kolayı var, sen yanımda olmayınca korkuyorum, bazen suya falan ihtiyacım oluyor ben alamıyorum, seni yanımda görmeyince panikliyorum falan diyeceksin :KK53: benim ellerimde sinir sıkışması var, iki bileğime de atel takıyorum yatarken o yüzden ne üstüm açıldığında yorganı örtebiliyorum ne de susasam biri vermeden su içebiliyorum. Benimki kaçamıyor o yüzden :KK70:

Off darisi benim basima .
Cok sancim oluyo cabucak yoruluyorum .habirede yatili misafir cikiyo bnde napicam neresinden tutucam isi bilmiyorum

Lohusa tacini jendim yapacagim henuz istedgim modeli bulamadim beklemedeyim

Aynen ya jeske bi adetimiz olsaydi da hamilelere yatili gidilmeseydi.hic kadinlarin yararina bi adetimiz yok :KK43:

Cok uygunmus bnde bakiyim oraya

120 ml buyuk degil demi ben aldim ama enkucugunude almak gerekirmiydi
Yok değil canım bir küçüğü 60ml o çok küçük arkadaşım bana bunun fotosunu 500lük su şişesinin yanına koyarak atmıştı büyüklüğünü görmem için silmişim sen bugün sipariş vermeyeceksen ben sana gelince fotoğraf atayım karşılaştırma şansın olur

Canim kuruluk bende de var facia canim çok yanıyor hep köşe kapmaca. Kayganlastiri kullanmak istemiyordu. sen ne kremi kullandın acaba.:işsiz:
Dolunay22 Dolunay22 Bende kurulduktan dolayı acı oluyor birde ara verince gözlerimde yaş oranda sizi ile kalkıyorum yataktan:KK22:
Kuruluk icin aci cekeceginize esiniz de siz de ya dus alin, ya o bolgeyi yikayin su ile islak olunca acimaz,sizi olmaz. Krem kimyasal mantara sebep olabiliyor. En iyisi dustan sonra yapmak.

Ortasını bulamıyorlar herhalde şaşkınlar :KK45: yaa ama yani hamileyken eşleri uzaklaştırmayın diyorlar, nasıl yapıcam bilmiyorum, sen de pek meraklısın diye dalga geçiyor üstelik:KK16: o değil gözü dışarı falan kayar diye ödüm kopuyor, ona güveniyorum da çevreye güvenmiyorum :rolleyes::rolleyes: zaten hamilelik hormonları malum, aklıma kötü kötü şeyler geliyor

Ha ha ilahi güldürdün beni bende sırf aynı nedenle birlikte oluyorum :halay: biz kadınlar çok fenayız :KK48:

Back
X