O zaman benim ayrı parmaklar farklı çıkması doğal. Ben bunu bi soruşturayım.
Evet kuzum ölçümde ben de kıpırdamadan oturup bekledim varsa çıksın bileyim ki ona göre hareket edeyim bebeğime zararı olmasın diye
Canim diyabet hemsiresi bana aclik 90 alti tokluk 140 alti olacak dedi. Ağzına ilk lokmayı attıktan 1 saat sonra tokluk ölçeceksin dedi. Sen 1-2 saat tokluk demissin orada takildim. Nasıl oluyor o. Bir kere aclik 91 cikti o gece de armut yedim mecbur wc icin catlayacaktim
cunku canan karatay i çok fazla baz almamanız lazım diye düşünüyorum. Benim şahsi fikrim ben diyet kelimesinde gıcığım eşimde bana karatay in bana diyet demeyin diye bir videosunu göndermiş. Bende izledikten sonra esime. "Dinlemedim karatayi yaptim seker yuklemesini iste diyetin basi "dedim oda halleyde yiyemezsin simdi diyip beni dahada gicik etti.
Aynen dediğin gibi vicdan yapıyoruz. Yani inanamıyorum şeker çıktığına bir iki belirti olmaz mı yaaa. Hiç yok en azından ağız kuruluğu olsun yokk. Elim ayağım cokk ac kalırsam boşalır oda oda sabah kahvaltı edip gece yarisina kadar birşey yemezsem öyle olur.
Yani hem inanmıyorum hemde yemeye cesaretim yok. Dediğin gibi sinir yapıyor buda bende kime catacagimi bilmiyorum.
Ağlama krizleri yaratıyor.
tired
cim "yürüyüş yapınca düşüyor biraz sekerim" demissin. Bana şeker yüklemesi yapılırken sakın hareket etmeyin oturun 1 saat sonra gelin kan alalım dediler. Bilseydim biraz yürürdüm yavfff belki sınırın az üstünde çıkacağına altında çıkardı.