Canim evet stres çok etkiliyor ben ilk zamanlar çok kasıyordum kendimi yüksek çıkmıyordu ama yinede nasıl olur diye evham yapıyordum. Sonra benim metabolizma çok iyi çalışıyor bence yok seker falan dedim ve boyle ölçmeye başladım daha da düşük çıkmaya başladı stres çok etkili cunki bebeğe birşey olacak korkusu bizi yiyip bitiriyor ve bizim insulin kullanacak kadar çok çıkmıyor şekerimiz. Baktım yüksek hemen yuruyus ve suya abaniyorum hatta geçen dışarıda haciogluna yedik ben oğlundan 1 lahmacun eşimden ufak parca lavaş arası döner bi çatal kaynimdan kebap alıp kendimin köfte porsiyoninu yarim pide ile yedim

gozum kalmasin diye biraz kaçamak yaptim ve 1 saat sonra 140 cıktı sekerim ama ben diyete alıştığı için mahvoldum düşük çıkmasına şekerin sevinemedim o yüzden yinede diyete devam ediyorum ve ölçümleri yapıyorum. Yani üzülmeden evham yapmadan geçiriyoruz bu günlerimizi

Eskiyle şimdiyi karşılaştırmak çok yanlış bence. Çünkü hazıra alıştık kendim için demiyorum ben dışarıdan alınan böreği keki yiyemem ama artık insanlar ne gerek var diyor gider marketten börek alırım atarım fırına birde kek yanına herşey hazır. Hepsinde kimyasal var e buda metabolizmayı bozuyor canim. Eminim annenin zamanında dışarıdan hazır çorba bile alıp yapmıyordur ama şimdi çoğu kişi bunları kullanıyor en fazla aldığı kasar peyniri suçun falandır ama şimdi bu dediklerin bile gerçekten peynir mi gerçekten etten yapılan sucuk mu diye dusunuyoruz