2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Rabbim herkeze sifa versin sag salim bebislerimizi kucagimiza alalim hayirlisiyla insAllah :KK200:
Bu gece sabaha dogru benimde donerken gobegimin alt kisminda cok siddetli bi sanci gibi bisey oldu sanki igne batiriliyormus ve bi damar kopmus gibi tuaf bi aciydi. Oturmaya calistim onda bile zor hareket ettim az bekledim hafifleyince geri uzandim. Varmi oyle agri hisseden aramizda? Normalmi bilemedim simdi sukur bi sikinti yok ama korkuttu beni :KK17:

Amin inşallah :anne:

Ben de neredeyse her gece dönerken o acıyı yaşıyorum. Sürekli aynı yöne yatmak ayrı zorluyor, dönmek çok başka zorluyor. Dediğin gibi tam dönerken kasıklarımda acayip bir acı hissediyorum. Aynı şey sabah yataktan ilk kalktığımda da oluyor. Ayaklanmadan bir süre oturup dinleniyorum. Ancak öyle biraz yavaşlıyor. Sanırım doğuma hazırlıyor bizi bebek :dua:

O
Rabbim herkeze sifa versin sag salim bebislerimizi kucagimiza alalim hayirlisiyla insAllah :KK200:
Bu gece sabaha dogru benimde donerken gobegimin alt kisminda cok siddetli bi sanci gibi bisey oldu sanki igne batiriliyormus ve bi damar kopmus gibi tuaf bi aciydi. Oturmaya calistim onda bile zor hareket ettim az bekledim hafifleyince geri uzandim. Varmi oyle agri hisseden aramizda? Normalmi bilemedim simdi sukur bi sikinti yok ama korkuttu beni :KK17:
Anlattığın bende 2 günde bir oluyo canım rahim kasları açılıyor ondan

Amin inşallah :anne:

Ben de neredeyse her gece dönerken o acıyı yaşıyorum. Sürekli aynı yöne yatmak ayrı zorluyor, dönmek çok başka zorluyor. Dediğin gibi tam dönerken kasıklarımda acayip bir acı hissediyorum. Aynı şey sabah yataktan ilk kalktığımda da oluyor. Ayaklanmadan bir süre oturup dinleniyorum. Ancak öyle biraz yavaşlıyor. Sanırım doğuma hazırlıyor bizi bebek :dua:

Iyi yapiyorsun canim yavas yavas kalkmak lazim. Ilk kez olunca bende korktum dedigin gibi heralde doguma hazirlik yapiyo bebisler ama daha erken ya dursunlar azicik. Birsuru eksigimiz var daha tamamlanacak :süslü:

Tesekkur ederim canim ya anladim demekki bundan sonra daha fazla olabilirmi bu agri? Sanki birden kan bosalacakmis gibi hissettim hareket edemedim bisey olacak diye :KK17:
Valla benim çok oluyor genelde büyüme olduğu zaman oluyo birde benim dikiş sıkıntısı var Oyüzden daha çok hissediyorum tabiki bu gayet normal bence rahim bağları esniyor yer açılıyo

Hıçkırık sıkıntısı çok yaşıyomusunuz benim bu kızçemmm sürekli hıçkırıyor gece gündüz sık sık yapıyor bukadar normalmi yaa diğer bebeklerde bukadar olmazdı bu oburmuki

Benimkinin markasi miniworld cok da tatli. Hem fiyati uygun hem kalitesi guzel. Hemen hemen tum bebek magzalarinda Satiliyor, zincirler hariç. Zincir magzalarda hic görmedim. Cesitleri de cok guzel oluyor.

İnsallah bebegin dogdugunda özel bir bakim gerektirmeyecek. Nedense senin hep sapa saglam saglikli bir bebek doguracagini hissediyorum.

Masallah cok tatlisiniz <3

İnsallah iyi haberlerle gelirsin. Yavrucagim bir suru kili almis olsun:)

Ben miniworld markasi aldim. Kalitesi de desenleri de cok guzel :)

Nasil jellestiriyorsunuz o cekirdekleri ya. Benim bir hafta olacak koymusum koseye bir cay bardagina iki parmak yuksekliginde su ile. Daha tik yok. 5-6 cekirdek var icinde.

insallah ya kafasinda kalbinde bagirdaginda hep birsey var diyolar ne olabilir onuda demiyolar Allaha emanet diyorum ozel degil bi tek akraba evliligi diye kiziyo yolluyo bi aciklama yok rahatlatma yok bu pazartesi doktora gidecegim hep bi umut gidiyorum hic birsey anlamadan geri donuyorum

1 hafta önce aynen tarif ettiğin ağrı oldu bende de. Aynı anda belim de ağrıdı açıkçası çok kokrtum. Bir kaç dakika sürdü . Sonra sola uzandım dinlendim biraz, çok şükür ağrı hafifleyerek geçti

1 hafta önce aynen tarif ettiğin ağrı oldu bende de. Aynı anda belim de ağrıdı açıkçası çok kokrtum. Bir kaç dakika sürdü . Sonra sola uzandım dinlendim biraz, çok şükür ağrı hafifleyerek geçti

Arkadasin dedigi gibi rahim kaslarimiz aciliyor heralde. Onemli bisey olmasinda.. O aciyada dayanacaz artik :ıslık:

Hıçkırık sıkıntısı çok yaşıyomusunuz benim bu kızçemmm sürekli hıçkırıyor gece gündüz sık sık yapıyor bukadar normalmi yaa diğer bebeklerde bukadar olmazdı bu oburmuki
benim de son haftalarda sık oluyor cnm günde 3 kez uzun sürüyor sanki öncekilere göre. yazık bir şeyde yapamıyorum diyorum :) tombiş olacaklar galiba.

Kızlar yaa hep uyku halindeyim hiçbirşey yapasım gelmiyor kızımı kreşe bırakıp sadece yatıyorum sizdede varmı bu uyku hali
Aynen ilk zamanlarda ki gibiyim ben de. Uyku hali ve özellikle sabahları mide bulantısı oluyor . Ama 3 yaşında oğlum var sağolsun uzanmama bile izin vermiyor . Gece tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorun gündüz fırsatını bulsam uyucam valla

Aynen ilk zamanlarda ki gibiyim ben de. Uyku hali ve özellikle sabahları mide bulantısı oluyor . Ama 3 yaşında oğlum var sağolsun uzanmama bile izin vermiyor . Gece tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorun gündüz fırsatını bulsam uyucam valla
Ben gece çok kalkmıyorum tuvalete ama gündüz sürekli uyku ve uyuşukluk haldeyim bir aile dostumuz erkek çocuğu son zamanlarda çok uyku yapar ben uyuya uyuya doğurdum demişti bende öyle olcam galiba:)

insallah ya kafasinda kalbinde bagirdaginda hep birsey var diyolar ne olabilir onuda demiyolar Allaha emanet diyorum ozel degil bi tek akraba evliligi diye kiziyo yolluyo bi aciklama yok rahatlatma yok bu pazartesi doktora gidecegim hep bi umut gidiyorum hic birsey anlamadan geri donuyorum
nasıl yani cnm neden böyle üzüyorlar seni kimi ilgilendirir akraba evliliği de kızıyor sana. öyle doktor mu olur töbe töbe. görevi seni aydınlatmak çekinme her sorunu sor

Yani henüz doktora gitmedim sebebini bilmiyotum ama banada oluyor bazen geceleri bir iki kere de dışarda oldu dediğin gbi sanki damar çekiliyomuş gbi . Bana hamileliğimin başında bebek yerleşirkende böyle olmuştu

Dogmadan ne olacagini hickimse bilemez. Sıkma canını.

Back
X