- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
- #30.861
Geldimmmmm canım kardeşlerim Allah razı olsun beklemişsiniz .... Haberler çok şükür iyi minik kızım dalyan gibi olmasada minik bir prenses olarak devam ediyor çok şükür 1500 gram olmuş 3 haftada 400 gram almış çok şükür Rabbime hafta uyumu iyi dedi doktor hatta benden başkası sana bakmaz senin işin perinatologluk diyen doktorum bugun artık istediğin yerde doğum yapabilirsin dedi.. Ama bi sıkıntımız var dikişlerimden dolayı acil sıkıntı olursa benim için yoğun bakım ve kan gerekebilirmiş bunu içinde sakin olmamı ekipmanın hastane de tam olduğu söyledi bende bu riski düşünerek yine devlette yapmaya karar verdim... Allah nasip ederse . 2 hafta sonra kontrol verdi sonraki 2. Haftada dopum tarihi vericek 36 dan günümü alınca hemen alıcaz dedi bebeği .. Normalde renkli göstermezler bana iltimas geçip üşümediğini doktorum yeni uç taktı ve kızımın yüzünü çok net gördüm şükür dudakları çok tatlıydı teyzeleri Rabbim İnş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı .. Rabbim nelere kadir... Hepsinizi öpüyorum ..
masallah size toparlicak annesi son haftalar biraz daha fazla alir kilo hem 1500 haftasina gore iyi sayilir. doguma kadar insallah toparlar yeterki iyi olun