- 20 Temmuz 2011
- 173
- 74
- 98
- Konu Sahibi kardelen384
- #30.961
Gözün aydın maşallah yakalamışsınız...ben de tam tersi ne dinlenmek var ne yemek doğru düzgün...bu çocuk noluyor acaba merak ediyorum 26sında randevum izne de ayrılcam ağlıycam bu sefer doktora...2 lokma bişey yesem yürü yürü yürü...dün bişey vardı azıcık tadına bakayım dedim üstüne 40dk yürüdüm yarım saat müzikle egzersiz yaptım anca düştü şekerim akşam 3 kaşık pırasa yedim yürümemek için çünkü geberiyorum yorgunluktan ...10 buçukta uyuyakalmışım...ne yat diyen var ne dinlen diyen...ben anlamadım ki bu garibim beslenebiliyor mu...oğlum 4 kiloydu pehlivan gibi...bu zavallı heralde minicik bişey olup gelecek...muz diyorsunuz tahin pekmez diyorsunuz bunlar zehir benim için...bak dinlenerek beslenerek ne güzel ilerlediniz maşallah...sitenin bahçesinde yürürken doğurcam bu gidişle...ne güzel yiyip içip yatılacak zamanda her şey yasak yürü yavrum yürüRabbim hayırlı sağlıklı zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin
Her ogunde mutlaka yogurt yemeyi denediniz mi? Diyabetik diyet yaomistim benn sekerle ilgili skintilar cikiyordu gebelik oncesinde. Hem bebegin kalsiyum deposu hem de sizin icin de cok onemli aslinda. Ayrica ara ogun olarak da 2 tane ceviz 1 tane kayisi ve 1 bardak sut icin. Hem bebege kilo aldiriyor baya bi hem de kabizligi onluyor. Bence faydasini gorurusunuz hic denemediyseniz