2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bebeğin hareketleriyle başım dertte! Derinden hissediyorum diye panik yaptım sizlere sordum rahatladım.. şimdi de bazen hiç hissetmiyorum tam üstümü giyinip arabanın anahtarlarını elime pat vuruyo bi tane oturuyorum yerime.. kafayı yemem inşallah doğurana kadar..
Neden yerine oturuyorsun annesi, belki gezmek istiyor sevincinden vuruyor :) bizimki arabaya binince hemen uyanıyor aslında uyuması gerekirken

Bugün benim de öyle hissediyorum ama çok çok az. Bugün kaç kez gitti geldi aklım gitsem mi doktora diye am her düşündüğümde hareket etti bir iki. Bir de duşa girince hareketleniyoe benimki :)
Valla ben inanılmaz panik oluyorum korkutuyo beni.. zaman yaklaştıkca daha mı hassasoldum ne? Eşim de aptallaştı adam sürekli vurdumu diye soruyo.. yarın gitcem ama mutlaka çünkü bugün göbek deliğimde koku farkettim kulak cubuğuyla kurcaladım iltihap gördüm gidip bi sorayım belki önemli bişeydir..

Bir de bugün aliexpressten biraz sipariş verdim inşallah sorunsuz gelir daha önce deneyen var mı ben hiç denememiştim

Ahahha bir nevi sıkıştırma işlemi sanırım çok mantıklı :p deneyeceğim hemen canım ben de karnımın üstünde telefonda bişiler yazınca rahatsız oluyor :))
Aynen aynen onu kastediyorum bastirinca bi süre rahatsız oluyorlar sipalar :KK48: napayim ben de merak edince hemen ya telefonla birşeyler yapiyorum karnimin üstünde ya da dürtüyorum ben stres yapacağıma onun popişi sıkılsın:KK53:

Banada bikac kişi dedi göbeğin inmeye başlamış diye normal bence de bide sivri diye erkek diyolar kız deyince de sürpriz yapmasın diyolar

Ay canım bana da erkek diyorlar hep sivri görünce. Karnımi ama bence o vücut yapımdan kaynaklanıyor ben öyle düşünüyorum bide benim gobegim hep asagida gibi geliyor bana, hiç bilmiyorum göbek nası aşağı iner

Bir de bugün aliexpressten biraz sipariş verdim inşallah sorunsuz gelir daha önce deneyen var mı ben hiç denememiştim
Canım ben 2 ay önce makosen ayakkabılar sipariş ettim, ilk defa. Ama gelmedi :( çok inanmıştım çok üzüldüm valla. Inşallah gelir seninkiler. Ama gorumcem falan hep ordan alışveriş yapiyo geliyo onunkiler

İnşallah öyledir yaa.. sen doktora gittin tartıldın rahatladın.. benim yarın psikolojim tartılmaya müsait değil başka doktora gitcem valla :)
Yaa sorma, tartıya çıkarken başladım mızıl mızıl kaç gündür tuvalete çıkamadım, az önce de kahvaltı yaptım, kaç bardak su içtim nereye gitti bilmem vs diye :)) iki haftada iki kilo almışsın çok olmuş dedi, dedim almadım aslında ama yürüyemiyorum bacağım çok agrıyo ödem tuttu vücudum :KK54: Ama bunları söylerken kıpkırmızı kesildim suçlu çocuklar gibi, gerçekten de aksi gibi bugün kahvaltıya davetliydik iyi kötü yedim yine, normalde kahvaltısız gidiyordum:KK43: neyse ki doktor ameliyattan cıkmıştı yorgundu falan çok üstünde durmadı. Ben kolay atlattım yani darısı şenin başına :))

Ay canım bana da erkek diyorlar hep sivri görünce. Karnımi ama bence o vücut yapımdan kaynaklanıyor ben öyle düşünüyorum bide benim gobegim hep asagida gibi geliyor bana, hiç bilmiyorum göbek nası aşağı iner
Dün ebede dedi erkeksin diye yooo kız dedim :dondurma:dedigin gibi benim vücut yapımda yanlara yayılmıştı oglumdada sivriydim bunda da sivri bide bende hissediyorum karnımın indiğini oğlumda hiç inmemisti bunda.merdivem çıkarken karnım bacağına.deyiyo:KK51:

Yaa sorma, tartıya çıkarken başladım mızıl mızıl kaç gündür tuvalete çıkamadım, az önce de kahvaltı yaptım, kaç bardak su içtim nereye gitti bilmem vs diye :)) iki haftada iki kilo almışsın çok olmuş dedi, dedim almadım aslında ama yürüyemiyorum bacağım çok agrıyo ödem tuttu vücudum :KK54: Ama bunları söylerken kıpkırmızı kesildim suçlu çocuklar gibi, gerçekten de aksi gibi bugün kahvaltıya davetliydik iyi kötü yedim yine, normalde kahvaltısız gidiyordum:KK43: neyse ki doktor ameliyattan cıkmıştı yorgundu falan çok üstünde durmadı. Ben kolay atlattım yani darısı şenin başına :))
Yaa resmen hayattan soğudum şu kilo problemi yüzünden. Sen güzel atlatmışsın darısı başıma artık :) ama ben öyle ucuz atlatamıcam sanırım yurtdışından misafirlerim geldi istanbul’u hem gezdiriyorum hem yediriyorum siz yiyin ben fotosentez yapıcam diyemiyorum :( neyse ki gitcekler 3 gün sonra ondan sonra yine aç günler beni bekler..

Canım süt saklama kabı diyince aklıma geldi, ben süt saklama poşeti aldım, buzlukta mı saklayacagız artan sütleri? Olur da artarsa elbette :) bir de göğüs kalkanını hangi marka almak gerekir acaba?
Evet canım tarih yazacak buzluğa atacağız inşallah ilk zamanlar meme bazen çok süt yapabiliyor. Terbiye olması diye bir durum var memelerin. Olana kadar nekadar üreteceğini bilmediği için çok üretebiliyor.
3 kuralı var ben onu uyguluyordum dışarda 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay saklanabiliyormuş. Ama her doktor da farklı söylüyor bu süreleri.
Göğüs kalkanı da avent almıştım ilkinde çok rahattı canım tavsiye ederim diğerlerini hiç bilmiyorum

Yaa resmen hayattan soğudum şu kilo problemi yüzünden. Sen güzel atlatmışsın darısı başıma artık :) ama ben öyle ucuz atlatamıcam sanırım yurtdışından misafirlerim geldi istanbul’u hem gezdiriyorum hem yediriyorum siz yiyin ben fotosentez yapıcam diyemiyorum :KK43: neyse ki gitcekler 3 gün sonra ondan sonra yine aç günler beni bekler..
Benim de bağırsaklarım çalışmıyor ne yapsam, kuru incir, kuru kayısı, zeytinyağı vs. ne denediysem olmadı, neyse ki doktor ilaç yazdı. Belki böyle daha iyi olur.. bebekler dogsun, diyetimizi yapıp, vereceğiz kilolarımızı :super:

Evet canım tarih yazacak buzluğa atacağız inşallah ilk zamanlar meme bazen çok süt yapabiliyor. Terbiye olması diye bir durum var memelerin. Olana kadar nekadar üreteceğini bilmediği için çok üretebiliyor.
3 kuralı var ben onu uyguluyordum dışarda 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay saklanabiliyormuş. Ama her doktor da farklı söylüyor bu süreleri.
Göğüs kalkanı da avent almıştım ilkinde çok rahattı canım tavsiye ederim diğerlerini hiç bilmiyorum
Teşekkürler canım çok güzel açıklamışsın, ben de avent alayım, baya birikiyormuş kalkanın içinde de arkadasım söylemişti

Benim de bağırsaklarım çalışmıyor ne yapsam, kuru incir, kuru kayısı, zeytinyağı vs. ne denediysem olmadı, neyse ki doktor ilaç yazdı. Belki böyle daha iyi olur.. bebekler dogsun, diyetimizi yapıp, vereceğiz kilolarımızı :super:
Hayırlısıyla alalım kucağımıza beni izleyin ondan sonraa.. ben 50 kilo vermiş insanım bu kiloların anasını ağlatırım ama şu doktor beni bi rahat bıraksaa.. adam yeme dedikce yiyesim geliyo :)

Canım bende zor çıkıyorum tuvalete bugün kefir içtim bi bardak sonra soğuk.sut içtim.gun içinde ve öyle calistiki bagirsaklarim şaşırdım soğuk sütü dene istersen

Hayırlısıyla alalım kucağımıza beni izleyin ondan sonraa.. ben 50 kilo vermiş insanım bu kiloların anasını ağlatırım ama şu doktor beni bi rahat bıraksaa.. adam yeme dedikce yiyesim geliyo :)
Bu arada benim doktor benden şişman, kadın sağa sola devrilerek yürüyor :skandal: eşim de kendi koca poposuna baksın diye gülüyor kadına :KK45:
Ohh maşallah sen iyi kilo vermişsin, benim geçmişimde sadece on kilo vermişligim var, 30 u da veririm o zaman, bak gaza geldim şimdi gece gece

Valla ben inanılmaz panik oluyorum korkutuyo beni.. zaman yaklaştıkca daha mı hassasoldum ne? Eşim de aptallaştı adam sürekli vurdumu diye soruyo.. yarın gitcem ama mutlaka çünkü bugün göbek deliğimde koku farkettim kulak cubuğuyla kurcaladım iltihap gördüm gidip bi sorayım belki önemli bişeydir..
Onu hiç duymadım canım neden olurmuş ki
Acaba. Benim karnım okadar şişki göbek deliğim dışa çıkmış artık :-) inşallah kötü bişey değildir ama git tabi için rahat eder.
Aynen aynen onu kastediyorum bastirinca bi süre rahatsız oluyorlar sipalar :KK48: napayim ben de merak edince hemen ya telefonla birşeyler yapiyorum karnimin üstünde ya da dürtüyorum ben stres yapacağıma onun popişi sıkılsın:KK53:
ahahah aynılar demekki ya bem tam üst yana koyuyorum kolumu napiyim çok rahat oluyor. Hem haklısın biz stres yapacağımıza tontişler az biraz hareket etsin :-)

Back
X