Yeni anneler biraz daha sabır diliyorum size lütfen kendinizi bukadar bırakmayın hayat daha yeni başlıyor inanın diri olmak zorundayız şimdi ağlayan bir bebekle baş edemezsek yarın ergenler hiç baş edemeyiz inanın .. Evet bebek bakımı çok zor bende çok otoriter çok titiz ve herşey yerli yerinde olsun diyenlerdenim her dakikayı ağlamak yerine hadi bismillah diyip yapabildiğinizin en iyisini yaparak geçiştirin derim herşey yoluna girecek kendileri yataklarına gidip uyuyacak birgün merak etmeyin ... Ve lütfen bu güzel dönemi kendinize zehir etmeyin eşlerinizle aranızı mümkün olduğunca açmayın gönüllerini kırmayın unutmayın onlarda bizimle bir 9 aydır perişanlar tabiki yükün çoğu bizde biz anneyiz bu 4. Çocuğum kaybettiğim yavrum var... Biliyorum bu dönem çok değerli 16 yıl önce doğurduğum ve 9 yıl önce dopurduklarımı gelin öpeyim desem gelmiyorlar Oyüzden şuan kucağınızdayken öpün koklayın bol boll.... Büyüdülermi sizi beğenmeyecek şuan elinizdeki o gazını çıkarmak için sizden yardım bekleyen minikler.... Zaman okadar hızlı geçecekki ahh diyeceksiniz ...

ne diyo bu deli dersiniz belki ama 16 yaşında anne olup 16 yaşında bir delikanlıya sahip anneyim tecrübem çok ama okadar cahilimki daha bu bebektende öğrenecek çoook şeyim var biliyorum.... Bunları derken. Bugun neden kaka yapmadı bu kız diyecek kadar acizim mesela ... Bu dönemi hepimizin can sağlığı ve mutlulukla geçirmemizi diliyorum İnş .. Kusura bakmayın okuyunca üzülüyorum kendimi kaybettim diyen anneleri bilin hepimiz öyleyiz ama çaktırmıyoruz