2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Az önce bununla uyudu vallahi :))

Kızlar doğum parasını alan oldumu PTT den yatmismidir acaba
ben bi para aldim ama sut parasiydi galiba. 300 + 150 tl civari biseydi. ama ptt deki adam cocuk parasi daha yatmamis, o da yatacak demisti. senin kastettigin hangisi acaba

Kizlar ya malum bebekler zor uyuyo emerken uykuya daliyo gazini çıkarayım derken uyaniyo hadi en bastan uyutmaya çalışıyorum. Siz nasi yapiyorsunuz her seferinde cikartmaya çalışıyor musunuz:110:

Peki bisey sorablir miyim ozel olcak ama esimle ne zamndr yaknlasmdgmz icn artk olsun istyrm ama bu yuzden olmuyo en cok buna geriliyorm aslnda bekledgni biliyorm
Canım eşin rahatsız olmuyorsa 40 çıktıktan sonra yapılabilirmiş, benim eşim rahatsız olur leke gelmesinden o yüzden bitene kadar biz beklemeye karar verdik. Hem kanadıgına göre rahim içi iyileşmemiş demek ki, enfeksiyon kapabilirsin

Süt parası çalışanlara veriliyor bu doğum parası canım 400 tl
Ben de çalışmıyorum ama süt parası dediler bize de. Ama ayni seyden bahsediyoruz sanırım.
Kizlar ya malum bebekler zor uyuyo emerken uykuya daliyo gazini çıkarayım derken uyaniyo hadi en bastan uyutmaya çalışıyorum. Siz nasi yapiyorsunuz her seferinde cikartmaya çalışıyor musunuz:110:
Bizimki de uyuyor Can'ım. Ve uyuduğu için gazını çıkaramıyor. Valla ben de keşke uyansa da gazını çıkarsa diyorum. Omuz en sevdiği yer Zaten.
Öylece uyuyor. Az önce uyuduğunda yüzüstü yatırdım ve pırt pırt alttan çıkardı gaz. Üstten olan kaldı tabi. Uyanınca tekrar meme verebilirsin. Zaten doyduysa çok emmez.

Hangi çaylardan içirebilirim bebeğe

Canım ben rezene kimyon anason hepsinden 1 çay kaşığı koyup 5 dk demleyip sabah akşam 1 çay kaşığı kadar veriyordum. Aktara gittiğimde Gemini nin söylediği uzere keten tohum ve lavanta da aldım keten gaz ve kabızlık gidericiymis lavanta da aynı özelliklere sahip artı uyku düzenleyici sakinlestrici hazımsızlık gidericiymis şimdi onları da ekliyorum ara ara. Bu çayı hem kendim içiyorum hemde bebeğe veriyorum. Nede olsa bitkisel olan gaz damlalarının icin de de bu bitkiler mevcut yanında kimyasallarla birlikte ve günde 20 ila 40 damla arasında verilebiliyor. Bende bu çaydan 1 çay kaşığı veriyorum 3 haftayı gectigimizden beri

Dogum parası neymiş ilk defa duyuyorum tired tired sen bilirsin öğretmenler de alıyor mu böyle paralar :) nereye başvuruyoruz
Herkes alıyor canım benim doğum parasını süt parasını sigortalı çalışanlar alıyor doğum parası ilk çocuk 300 yada 350 galiba sut parası 120 tl

Ben de çalışmıyorum ama süt parası dediler bize de. Ama ayni seyden bahsediyoruz sanırım.

Bizimki de uyuyor Can'ım. Ve uyuduğu için gazını çıkaramıyor. Valla ben de keşke uyansa da gazını çıkarsa diyorum. Omuz en sevdiği yer Zaten.
Öylece uyuyor. Az önce uyuduğunda yüzüstü yatırdım ve pırt pırt alttan çıkardı gaz. Üstten olan kaldı tabi. Uyanınca tekrar meme verebilirsin. Zaten doyduysa çok emmez.
Evet canım aynı şey bende süt parası sanıyordum ama.sut parasıni sigortalı çalışanlar aliyomus yada eşi sigortalı çalışanlar 120 TL o doğum parası benim 2.cocuk 400

Kizlar bebegm 53 gunluk oldu cok skur ama hala kanamam var 40 cikarken azair gbi olmustu sonra renk koyulasti tekrr basladi adet sandm ama miktari adet kadsr degil hem adetm 5-6 gun surerdi iyice panik oldum yok parca kalmalar fln yaziyo nette doktora gtmeye bile korkyrm allttan bisey yapcaklar diye kesilir mi ki kendiliginden

Canım sende mi normal doğum yapmıştın. Bana doğum 15 gün sonra gel demişlerdi gidememiştim bugün gittim tam 1 ay oldu. Alttan ultrason ile baktı dikişlerime ve yumurtaliklarima rahim ici iyi falan dedi kaşıntı var dedim normal dedi krem verdi ama eczaneye uğrayamadım yaron alicam. Bugün gitmeden ağda da yaptım biraz korkarak ama o kadar çok acımadı. Muayene de çok acı vermesi sadece şu çatal beni geriyor spiral ne zaman yatırabilirim dedim 40 'in çıksın yatırabilirsin dedi. Peki 50 gün sonra olsa olurmu cinsel birliktelik olmadan dedim olur dedi.

Herkes alıyor canım benim doğum parasını süt parasını sigortalı çalışanlar alıyor doğum parası ilk çocuk 300 yada 350 galiba sut parası 120 tl
Nereye başvuruyoruz kuzum, hiç haberim yoktu valla.. alınıyorsa alalım tabi biz de neden paramız devlette kalsın, minnoşa bi şeyler alırız bi eksik gideririz

Back
X