2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar sling kullanan var mı? Neredeyse 6 kilo olduk ama bu kanguru benim kolumdan çıkıyor son ayarda halbuki:işsiz: araba puset ana kucağı eşim olmadan beceremiyorum çok ağır asansör yok yollar fena :( sling denesem nasıl bir şey almali. Ben hamileyken ne almam dediysem aldım yaa:duduk:

Kızlar bebişlere bütün aşılarını yaptıracak mısınız?
Malum son dönemde aşılar hakkındaki önyargıları biliyoruz.
sofiarya sofiarya Can'ım sen de yaptıracak mısın hepsini? Yoksa içlerinde yaptırmasak da olabilecek olanlar var mı?

Kızlar sling kullanan var mı? Neredeyse 6 kilo olduk ama bu kanguru benim kolumdan çıkıyor son ayarda halbuki:işsiz: araba puset ana kucağı eşim olmadan beceremiyorum çok ağır asansör yok yollar fena :KK43: sling denesem nasıl bir şey almali. Ben hamileyken ne almam dediysem aldım yaa:duduk:
canım ben aldım bi kere dışarı çıktım ama çok rahat edemedim. Sıkış sıkış olduğundan çok terledik ikimizde, geçen gün evde takıp yemek yapmaya çalıştım biraz durdu sıkıldı bizimki.. _meLinDa_ _meLinDa_ da kullanıyor, onun da fikrini al ama ben tavsiye etmiyorum. Belki hava serin olsa daha rahat olur.. akşamları babası takıp evde gezdiriyor 10 dk da sıkılıyor bizimki

canım ben aldım bi kere dışarı çıktım ama çok rahat edemedim. Sıkış sıkış olduğundan çok terledik ikimizde, geçen gün evde takıp yemek yapmaya çalıştım biraz durdu sıkıldı bizimki.. _meLinDa_ _meLinDa_ da kullanıyor, onun da fikrini al ama ben tavsiye etmiyorum. Belki hava serin olsa daha rahat olur.. akşamları babası takıp evde gezdiriyor 10 dk da sıkılıyor bizimki
Kız yüzü dışarı bakınca sıkılmıyorlar babası öyle gezdiriyor bizimki. Öyle sling var mı?

Kızlar sling kullanan var mı? Neredeyse 6 kilo olduk ama bu kanguru benim kolumdan çıkıyor son ayarda halbuki:işsiz: araba puset ana kucağı eşim olmadan beceremiyorum çok ağır asansör yok yollar fena :KK43: sling denesem nasıl bir şey almali. Ben hamileyken ne almam dediysem aldım yaa:duduk:
ben Tuniko.com dan neko marka esnek sling aldım
Ben çok memnunum aktif de kullanıyorum dışarda
Hatta öyle yemek yiyoruz dışarda çünkü hemen uyuyo benimki
Tabi havalar sıcak bunaltıyo ikimiz de terliyoruz

Son düzenleme:
Doktorla uzun uzun yazıştım gaz ilaçları çaresiz kalıyo bazen dedi
Akşamları uzun kollu giydirebilirsin dedi
Çok sıkıntısı olursa gliserin kansuk fitil kullanın dedi
Günde 3 kez çay kaşığı zeytinyağı ver dedi
İdrar tahlili bakılabilir dedi
Dedi de dedi.. ne gazmış ya iki dakika dalıyo gazla uyanıyo
El kadar yavrumun çektiği çile
Çok mutsuzum

ben Tuniko.com dan neko marka esnek sling aldım
Ben çok memnunum aktif de kullanıyorum dışarda
Hatta öyle yemek yiyoruz dışarda çünkü hemen uyuyo benimki
Tabi havalar sıcak bunaltıyo ikimiz de terliyoruz
Çok rüzgarlı buralar sicak da olsa dışarı bakabiliyor mu cnm benimki emmezse yüzü dışarda olsun istiyor.

Çok rüzgarlı buralar sicak da olsa dışarı bakabiliyor mu cnm benimki emmezse yüzü dışarda olsun istiyor.
Yok canım dışarı bakmıyo zaten hiçbi kanguru yahut slingde dışarı bakma önerilmiyo, ergonomisi bozuluyor öyle
Benimki göğüste uyumayı sevdiği için direkt uyuyo içinde

@minikoglan @semabsrn @Deli mavi prenses kızlar dün benim çay geldi gece yatmadan iki tatlı kasigi verdim bebişe yarısını döktü zaten ama sabaha karşı ha bire gaz yaptı kaka da ama 9 da babasına altını aç dedim ooo yatağı da batırmislar alt açma falan yalan olmuş. Melinda sen de ver istersen kızlar günde kaç kez veriyorsunuz ya çok mutlu oldum
Cocuğum 3 gün kivrandi :KK43:
Canım n cayi bu n icin ve bebis mi iciyor

Doktorla uzun uzun yazıştım gaz ilaçları çaresiz kalıyo bazen dedi
Akşamları uzun kollu giydirebilirsin dedi
Çok sıkıntısı olursa gliserin kansuk fitil kullanın dedi
Günde 3 kez çay kaşığı zeytinyağı ver dedi
İdrar tahlili bakılabilir dedi
Dedi de dedi.. ne gazmış ya iki dakika dalıyo gazla uyanıyo
El kadar yavrumun çektiği çile
Çok mutsuzum
sab simplex Ben bunu kullanıyorum cozur cozur yapıyoruz :))

@minikoglan @semabsrn @Deli mavi prenses kızlar dün benim çay geldi gece yatmadan iki tatlı kasigi verdim bebişe yarısını döktü zaten ama sabaha karşı ha bire gaz yaptı kaka da ama 9 da babasına altını aç dedim ooo yatağı da batırmislar alt açma falan yalan olmuş. Melinda sen de ver istersen kızlar günde kaç kez veriyorsunuz ya çok mutlu oldum
Cocuğum 3 gün kivrandi :KK43:
Hangi çay ayol bu?

Back
X