Slm cnm geçen hafta çok kötüydüm sürekli bulanti ve kusma şimdi daha iyiyim. Beni çok halsiz bırakmışti. Bebek iyi olsunda raziyim.ama 12 haftadan sonra bişey kalmiomus bnmde çok uzun sürmedi gibi inş devamı gelmez. Evet cnm tabiki yaptircam ayin 30 u haftaya pazartesi randevum var. Herkesin bu konuda düşüncesi farklı olabilir ama ben oyle düşünmüyorum . Gerekli bişey olmazsa zaten dr lar istemezdi. Stres yapmıyorum bu konuda arada aklıma geliyor test işi. Ben inanıyorum Rabbim meleklerimizin güzel sonuçlarını almayi da nasip edecek inş. Belki cinsiyeti de tahmin edip söyler ne dersin12.haftada ogrenemezsek 14.haftada kesin belli oluyormuş. Hayırlısı ins sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet önemli değil.
Cnm bnm o kadar çok bekledik ki bu zamana kadar. Çok şükür Rabbim nasip etti inş kucağımiza da almak nasip olur. Yani ister istemez takıyor insan kafaya ama güzel düşünelim güzel olsun hersey. Yani bol bol dua edip beklemekten başka yapabileceğimiz bişey yok. Sende öyle olumsuz şeyler düşünme arkadaşım. İnş hersey iyi olacak diyelim dua edelim birbirimize. Nifty testinde hersey cikiyomus diye biliyorum. Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen oyle yap istersen .Bebeğin ölçümleri düzgün olsa da , anne yaşından dolayı zaten değer yüksek çıkıyormuş. Bu yüzden 2 li 4 lü derkem amniyosenteze kadar gider diye korkuyorum. Beklemek ve moral bozuntusu da cabası. Ben direk nifty yaptırayım diyorum.
Sen ne tatlısın yaaaBen gittiğim her doktora yaptıracak oluyorumOlumlu konuşuyorum, sonra da hayır burada yaptırmayacağım diyorum. Eşim kafayı yiyecek :)
Gerçekten çok zor. Allah yardımcımız olsun.
Saglıkla al bebeğini kucağına insallah korkmada olsun benim ablam 40 ı geçmişti doğurduğunda onada amniosentez yaptılar yastan dolayı.., şükür herşey yolunda gitti..Bebeğin ölçümleri düzgün olsa da , anne yaşından dolayı zaten değer yüksek çıkıyormuş. Bu yüzden 2 li 4 lü derkem amniyosenteze kadar gider diye korkuyorum. Beklemek ve moral bozuntusu da cabası. Ben direk nifty yaptırayım diyorum.
Saglıkla al bebeğini kucağına insallah korkmada olsun benim ablam 40 ı geçmişti doğurduğunda onada amniosentez yaptılar yastan dolayı.., şükür herşey yolunda gitti..
Garip gelicek belki ama ablam amniosentez e kendisi trenle gitmiş sonrasında yarım saat bile dinlen eden merkezden yürüyerek istasyona gidip tekrar trene binmiş eve gelmiş ..şimdi geriye dönüp bakınca çok garip geliyor .. onun doğal yolla 3. Çocuk olunca bizler gibi olmuyorlar.. zaten doktoru mecbur kılmış diye yaptırmış..ama dinlenmesi lazımmış çünkü sonrasında birkaçgün sancısı olmuş herşey sonradan dank etmiş tabii..sen işlem sonrası ilk gün iyice dinlen canım..sonraki birkaç gün sadece günlük kendi ihtiyaçlarını giderecek kadar dolan bence ...Teşekkür ederim, tam zamanında yazdın, pazartesi sabah amniyosentezim var ve çok stresliyim. İnşallah kazasız belasız atlatırız... 2-3 gün yatarak dinlenmeyi, su yapıcı şeyler yemeyi planladım. Zaten 3 lt gibi su içiyorum. Ablan başka şeylere dikkat etmiş mi acaba?
Merhaba canm durumunu okudum yazmadan duramadim.Benim yakınım 40 yaşında hamileydi,ikili test sonucu yüksek çıktı. Amniyosentez yapıldı sorun çıkmadı şükür ve çocuğu suan çok zeki sorunu yok maşallah.Sana tavsiyem bol su iç. 3 gün mutlaka istirahat etmelisin bebeğini riske atmamak için. Çok geçmiş olsun..Ama çok inaniyorum sonucun temiz gelecek.Teşekkür ederim, tam zamanında yazdın, pazartesi sabah amniyosentezim var ve çok stresliyim. İnşallah kazasız belasız atlatırız... 2-3 gün yatarak dinlenmeyi, su yapıcı şeyler yemeyi planladım. Zaten 3 lt gibi su içiyorum. Ablan başka şeylere dikkat etmiş mi acaba?
Konu sahibi nasılsın transfer oldun mu
Avalon80 sen nasılsın arkadaşim inşallah herşey güzel geçmiştir
Merhaba canm durumunu okudum yazmadan duramadim.Benim yakınım 40 yaşında hamileydi,ikili test sonucu yüksek çıktı. Amniyosentez yapıldı sorun çıkmadı şükür ve çocuğu suan çok zeki sorunu yok maşallah.Sana tavsiyem bol su iç. 3 gün mutlaka istirahat etmelisin bebeğini riske atmamak için. Çok geçmiş olsun..Ama çok inaniyorum sonucun temiz gelecek.
Oy maşallah rabbim hayırlısi ile nasip etsin inşallah test günün ne zamanTransfer oldum bugun canım A anneveoglusu
Test günüm 30 u canımOy maşallah rabbim hayırlısi ile nasip etsin inşallah test günün ne zaman
Bol bol su iç rahim kasılmalarini azaltıp tutunmayı kolaylaştırıyor
Yumurta ceviz badem süt tüketimi yap
Arkadaşlar merhaba bendr bu ay tüp bebek ile hamile kaldım tüp bebek dr ummilaçlara 10. Haftaya kadar devam dedi ama kendi dr um şimdi keseyi gördüğümüz için estrofemi bıraktırdı sizce hangisi doğru
Mrb cnm hayırlı olsun inş. Ben 12.haftaya kadar kullandım. Sonra bıraktırdı dr um. Tüp bebek dr unla görüş derim.Arkadaşlar merhaba bendr bu ay tüp bebek ile hamile kaldım tüp bebek dr ummilaçlara 10. Haftaya kadar devam dedi ama kendi dr um şimdi keseyi gördüğümüz için estrofemi bıraktırdı sizce hangisi doğru
Cnm nasılsın ? Bebis nasıl cinsiyeti öğrenmiş sindir artık. Bayadir göremiyorum seni forumda. İnş hersey yolundadir.ben estrofemi ilaç hiç kullanmadım ?
bence en iyisi tüp bebek dr. ara ve onunla bu durumu paylaş
Anladım canım aradım biz kullanmanı öneriyoz dediMrb cnm hayırlı olsun inş. Ben 12.haftaya kadar kullandım. Sonra bıraktırdı dr um. Tüp bebek dr unla görüş derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?