2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

BENİM hep regli olackmış gibi ağrım oldu hatta ben tamam regli olucam diyip üzülüp yatmıştım
göğüslerimdeki şişlik biraz vardı ama ilk zamankine göre çok azdı ama göğüslerdeki hassasiyetim
benimde azalmıştı hatta yok denecek gibi olmuştu .. inşallah ilk ve son olur tedavin bebeğin seninledir
pazartesi sonucu alınca mutlaka yaz bize
allahım gönlüne göre versin kuzum inşallah

ayyy canim vallahi sanki benim agzimdan yaziyon gibi bende ayni durumdayim ve ümidimi tamamen kaybetmistim nasil umut isigi oldun bana anlatamam.. insallah tutunmustur bebegim. allahim yavrunu saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

kahverengi leke geldi.. sanirim buda negatif testin üstüne tuzu biberi oldu...
Tutunma belirtisi olabilir kırmızıya donmedikce korkma. Ama dr una söyle düşük önleyici igne yaptırır. Belirti arama cnm herkesde aynı olmuyor. Regl belirtileriyle aynı bnde farklı olarak igne batmalari yaşadım. İnş güzel haberlerle gelirsin. Rabbim kucağını doldursun.

Kanda hcg belirli bi seviyeye yükselmeden idrarda çıkmaz cnm. Bence rahat ol bol bol dua et inş bebeğin seninledir.
insallahhh canim insallah tek ümidim o kaldi zaten idrara gec gecmesi ama toplama islemi yapilali 15 gün oldu ve transferde 10 gün.. blastosist transfer edildi.. arastirmalarima görede cogunda transferin 7. günü idrar testinde belli olmus. allahim büyük insallah positivdir gercekte. Allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin yavrunu hayirlisiyla al kucagina canim

Aynı sizin gibi benimde oldu şuan yazdıklarınız biraz umut oldu bana da Pazartesi kan günüm ama dayanamayacam belki bugün yapabilürim belirsizlik insanı daha strese bırakıyo

Amin cnm inşallah. Sana ve tüm bekleyen arkadaslara da nasip etsin. Hemen pes etmek yok olmazsa bile bi daha denersin cnm. İnsan çok üzülüyor ama hicbizaman umudunu kaybetme ve olacağına inan. 7 inci yilimdayim 34 yaşındayım ve Rabbim nasip ederse ilk bebeğim olacak. Çok zor surecler. Ama Sonu güzel olur inş.

Kızlar ben ilk defa tüp bebege başlayacağım ama şu an moralim bozuldu varikosel varsa tüp bebek tutmuyormus tutsa bile düşüyormuş. Varikosel yüzünden bebeği olmayıp tüp yaptıran arkadaslarin yazılarını okudum çok canım sıkıldı
Tüp bebekle hamile kalıp esinde varikosel olan var mı aranızda ? (Varikosel ameliyatı olmayıp tüp yaptıranlar var mı (

Varikoseli kaçıncı düzey her iki tarafta da var mı? Eger ileri düzeydeyse ameliyat olmasında fayda var eger olursa normal yolla hamilelik sansın artar.
Yok eger birinci düzeydeyse ztn ameliyat onerilmiyor tüp bebek tedavisine engel degil diye biliyorum yinede siz bir ürologa danısın. Gecmis olsun

kirmizilarda geldi..

GÜNAYDIN

bu durumda ne desem boş sen üzüntünü acını yaşayacaksın teselli olmaz zaten sıkma kendini yaşa ama sonra bitir
ilk denemende olmadı diye harap etme kendini yeniden toparlan ve yeniden başla dua et ve daha az sitrets ol
zaten artık tecrübelisin neler yaşayacağını aşamalarını biliyorsun
benimde ilk tüp bebekte olmamaıştı tutmamıştı evet çok üzüldüm ağladım mutsuz oldum falan ama sonra ben vazgeçmedim yeniden toparlandım ve
bu 2. tedavim de şükürler olsun tuttu bebeğim benimle
zaten çok tüp bebekte genelde 2. tedavi daha başarılı oluyor
Allahım gönlüne göre versin

Aynı sizin gibi benimde oldu şuan yazdıklarınız biraz umut oldu bana da Pazartesi kan günüm ama dayanamayacam belki bugün yapabilürim belirsizlik insanı daha strese bırakıyo

inşallah bu gün güzel haberi bize verirsiniz
inşallah meleğiniz sizinledir ve çok güzel bir kan değeri görüp yazarsınız

Kanda hcg belirli bi seviyeye yükselmeden idrarda çıkmaz cnm. Bence rahat ol bol bol dua et inş bebeğin seninledir.

canım nasılsın bu sıra hiç denk gelemedik seninle
nasıl geçiyor gebelik
maşşallah 11. hafta içindesin
benim dr ikili tarama testi istedi bunu her doktor gebelikte 12. haftada istiyor
seninde tarih olarak yakınsın 12 haftaya sen yaptıracakmısın ?
benim kafam karışık bazıları gerek yok boşuna sitrets olacaksın diyor
bazıları bilmende fayda var diyor

inşallah bu gün güzel haberi bize verirsiniz
inşallah meleğiniz sizinledir ve çok güzel bir kan değeri görüp yazarsınız
İnşallah çok teşekkür ederim burda güzel sonuçlar vermem dileğiyle Rüyamda 39 çıktığını gördüm o kadar bilinç altımzda

cok tesekkür ederim güzel dileklerin icin canim allah razi olsun.. dedigin gibi agladim üzüldüm ama yavastan atlatiyorum ve kendimi ikinci deneme icin hem piskolojik hem bedensel hazirlamaya basladim... Allahimin vardir bi bildigi hayirlisi olsun insallah.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Slm cnm geçen hafta çok kötüydüm sürekli bulanti ve kusma şimdi daha iyiyim. Beni çok halsiz bırakmışti. Bebek iyi olsunda raziyim.ama 12 haftadan sonra bişey kalmiomus bnmde çok uzun sürmedi gibi inş devamı gelmez. Evet cnm tabiki yaptircam ayin 30 u haftaya pazartesi randevum var. Herkesin bu konuda düşüncesi farklı olabilir ama ben oyle düşünmüyorum . Gerekli bişey olmazsa zaten dr lar istemezdi. Stres yapmıyorum bu konuda arada aklıma geliyor test işi. Ben inanıyorum Rabbim meleklerimizin güzel sonuçlarını almayi da nasip edecek inş. Belki cinsiyeti de tahmin edip söyler ne dersin 12.haftada ogrenemezsek 14.haftada kesin belli oluyormuş. Hayırlısı ins sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet önemli değil.

Arkadaşlar kan sulandırıcı ilaçları siz kadın Doğuma mı yazdırdınız yoksa aile hekimi yazıyor mu siz nasıl yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…