2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Gec dollenmenin dogum tarihini nasil hesapladilar canim benim adet 13 temmuz ama keseyi yolk ile daha pazartesi gorduk dogum tarihi normalde adetime gore 13 temmuz olmasi gerekiyor gec dollenme ise ne kadar otelenir doktor daha soylemedi haftasini
Benim de 13 temmuzdu ama ovusalyonum gec oldu normalde 7+3 olması gerekirken dün 6+3 dedi doktor ve kalp atışını dinletti kendi doktorum olsa daha dinletmezdi ama bu acildeki doktordu

Tabi canım 8 saat ne demek kim olsa panikler bisey mı oluyo neden hiç durmuyo diye bende etsin hissedeyim istiyorum ama öyle bi durumda kesin bende bisey oluyo diye korkarım. Sağlıkla gelmiş oglun darısı şimdiki bebeğinin başına belki o sakın bi bebek olur yoksa o da doğduktan sonra sen dakka oturmazsın

Ohh ne guzel inşallah canim. Ya aslinda randevu bulamadim. Devlete gidicem o yuzden sķnti oldu randevuda. Ama saglik ocagina gidicem yarin. Kan tahlili yaptirir sanirim.
Devlette de dedigin gibi idrar tahlili isterler muhtemelen o zaman
aynen cnm . Saglik ocagi yapar zaman tum tahlilleri. Hastanede idrar tahlilini ister..
simdilik evet saklayabilirsin ama ben diyiim 9. Haftadan sonra zor saklanmaz. Neyseki ogleden once. Ogleden sonra hiiiic saklanmaz zaten..
ayy amiin insalllah sag salim kavusuruz.. Sakinde olsa abisi onu kendine benzetir..
Günaydın guzel anneler. Boyle ev iyiydi okul da nerden cikti((
yaaa evet ya hic odaklanamiyorum niyeyse uzun tatilin kotu yani..

Kızlar sekizinci haftaya girdim mide bulantilarim arttı suyu bile midem bulanarak içiyorum her şeyde gözüm kalıyor ama yiyemiyorum tek çubuk kraker leblebi tarzı şeyler yiyebiliyorum. Farklı bir içecek dahi icemiyorum .. Geceleri sabahlara kadar uyuyamıyorum mide bulantisindan ve kusmadan .. Öyle çok kolay da bir sefer kusup bitmiyor bayağı zorluyor beni .. Elhamdulillah .. Şimdiden annemi düşünüyorum gerçekten hiç kolay değilmiş .. Ama çok beklediğim için sorun yok mutluyum şikayet için de söylemiyorum ama tabi ki zorluyor bayağı .. Bu riskli dönemi sağ salim atlatalim inşallah kuzularimiz sağlıklı sıhhatli olur her şey güzel geçer ve kavusuruz onlara Rabbim sağlıklı uzun güzel ömürler versin inşallah

Yatağımda kıtır kıtır çubuk kraker kemirirken okuyorum mesajlarınızı şu an. Ah sabah bulantıları...

Gunaydin kizlar bende ayni durumdayim ah şu bulantılar Gün icinde neler yiyosunuz? Ben bulantilardan dolayi cok iyi beslenemiyorum gibi geliyo ama esim iyisin zaten o senin depolarindan alir alcagini diyo. Insallah bir an once gecer de keyfini cikarabiliriz

selam uzun süredir uzakdan takip ediyorum sizleri 9.5 gunluk bir bende 15 yasında 11 yasında ve 5 yasında olmak üzere 3 kızım var biz dükkanı kapatmıştık ama davetsiz bir misafirimiz oldu büyük bir şok geçirdik ama şimdi alıştık bayram vesilesiyle de herkes öğrendi yeni canı bekliyoruz

Canım ben sabahları uyandigimda felaket oluyorum kraker leblebi hiçbir işe yaramiyo safra çıkıyo bi kere öğür Allah öğür Allah sonra rahatliyorum hemen kahvaltı yapıyorum peynir ekmek açık 1 bardak çay yumurta çok arada yiyebiliyorum kahvaltıdan sonra 2 saat kadar da rahat oluyorum sonra bir basliyo bulantı ne su içiyorum ne bisey yiyiyorum kraker leblebi bisküvi idare ediyorum yararlı hiçbir şey yok peynir dışında ama doktor 3 ay korkma zorlama kendini diyo hiç zorlamıyorum zaten zorladigim an çıkartıyorum. 3. Aydan sonra inşallah devam etmez ama etsede o zaman yemek zorundayız

Günaydın kızlar
Yemek için gayret gösterdiğiniz yiyecekler var mı?
Ben normal besleniyorum her zamanki gibi hata mı ediyorum bilmiyorum
Sadece her sabah yumurta yemeye dikkat ediyorum​

Günaydın kızlar
Yemek için gayret gösterdiğiniz yiyecekler var mı?
Ben normal besleniyorum her zamanki gibi hata mı ediyorum bilmiyorum
Sadece her sabah yumurta yemeye dikkat ediyorum​
Ben yumurtayi gormeye bile tahammul edemiyorum.. eger midem iki lokma alacak gibiyse elimin alrinda ne varsa onu yiyorum cunku pisirecek halim yok.. malesef pisirecek kimse de yok..

Su an oglum uyuyor. Uyandigi zaman ac uyanacak. Ona da yeniden kahvalti verecegim sanirim, pisirecek enerjiyi bulamiyorum bugun kendimde.

Allah yardim etsin canim. Ben mutfaga girmiyorum sayilir ama ona ragmen nasil zorlaniyorum. Yumurta konusu ayni hic tahammulum yok. Ama cok uzuluyorum yiyemiyorum diye

Bende hiç sabah bulantısı olmadı, ne zaman bir şeyler yiyeyim o zaman sıkıntı başlıyor ve yanma. Sanırım bende reflü oluştu

Aynen canim ayni durumdayim malesef:/ bir de bende normalde de reflu vardi 3. Aydan sonra ya gecmezse diye korkuyorum. Ama olumsuz dusunmemek lazim elbet azalir

Aynen canim ayni durumdayim malesef:/ bir de bende normalde de reflu vardi 3. Aydan sonra ya gecmezse diye korkuyorum. Ama olumsuz dusunmemek lazim elbet azalir
Mide rahatsızlığı olanlar hamilelikte daha fazla zorlanıyormuş canım bende de gastrit var hani öğürürken afedersin öyle gazlar çıkıyor ki içimde noluyo acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…