- 26 Aralık 2013
- 698
- 556
- 103
Benim de 13 temmuzdu ama ovusalyonum gec oldu normalde 7+3 olması gerekirken dün 6+3 dedi doktor ve kalp atışını dinletti kendi doktorum olsa daha dinletmezdi ama bu acildeki doktorduGec dollenmenin dogum tarihini nasil hesapladilar canim benim adet 13 temmuz ama keseyi yolk ile daha pazartesi gorduk dogum tarihi normalde adetime gore 13 temmuz olmasi gerekiyor gec dollenme ise ne kadar otelenir doktor daha soylemedi haftasini
Keseyi görmedin mi?buraya yazayım barı benımde nısan sonu gıbı gösterıyor syah çamur gıbı akıntısı olan var mı kızlar.devam eden ağrım sızım yok.2 embrıyo transfer edılmıştı.
Tabi canım 8 saat ne demek kim olsa panikler bisey mı oluyo neden hiç durmuyo diye bende etsin hissedeyim istiyorum ama öyle bi durumda kesin bende bisey oluyo diye korkarım. Sağlıkla gelmiş oglun darısı şimdiki bebeğinin başına belki o sakın bi bebek olur yoksa o da doğduktan sonra sen dakka oturmazsınhee bu arada anne karninda nasilsa dogunca da ole olur derlerdi dogruymus. Hala saniye yerinde durmaz oglum. Bi bayram gecesi acile gittigimi bilirim. Tam 8 saat hic durmadi cirpindi icimde. Normalde 10 dk 15 dakka tepinir uyur durur neyse vurmazdi. Tam 8 saat cirpindi. Nasil agliyorum. Bebegim bana bisi anlatiyo ama ben anlamiyorum diye. Dr bakti normal dedi hareketli bebekten kormma dedi. Hareket etmezse sikinti dedi. Ama vesvese birakmadi iste..
Yok canım benim hayatta olan yavrum yok 2 si de erken doğdu 20 ve 21 haftalık olduğu için genelde normal yaptırıyorlar erken doğumu zaten hastaneye gittiğimde dogumum başlamış oluyoIlki sezeryan mi canim senin de
aynen cnm . Saglik ocagi yapar zaman tum tahlilleri. Hastanede idrar tahlilini ister..Ohh ne guzel inşallah canim. Ya aslinda randevu bulamadim. Devlete gidicem o yuzden sķnti oldu randevuda. Ama saglik ocagina gidicem yarin. Kan tahlili yaptirir sanirim.
Devlette de dedigin gibi idrar tahlili isterler muhtemelen o zaman
simdilik evet saklayabilirsin ama ben diyiim 9. Haftadan sonra zor saklanmaz. Neyseki ogleden once. Ogleden sonra hiiiic saklanmaz zaten..ben henüz bebegi bile göremedim keseyi gördüm sadece yarin saat 2 ye sr randevum var bende öğretmenim buarada okulda kalp atışlarını duymadan söylemek istemiyorum yarin karnimi gizlemem gerekecek :) ama.siskinlik oldugu belli ya iner bence bu karin.zaten.kendi göbeğim vardi ide.sisti 6 aylik gibi oldum :))
ayy amiin insalllah sag salim kavusuruz.. Sakinde olsa abisi onu kendine benzetir..Tabi canım 8 saat ne demek kim olsa panikler bisey mı oluyo neden hiç durmuyo diye bende etsin hissedeyim istiyorum ama öyle bi durumda kesin bende bisey oluyo diye korkarım. Sağlıkla gelmiş oglun darısı şimdiki bebeğinin başına belki o sakın bi bebek olur yoksa o da doğduktan sonra sen dakka oturmazsın
yaaa evet ya hic odaklanamiyorum niyeyse uzun tatilin kotu yani..Günaydın guzel anneler. Boyle ev iyiydi okul da nerden cikti((
Evet yarın okul başlıyor. Bir de ben servisle gidiyorum okula. İns mide bulantısı olmaz.Günaydın guzel anneler. Boyle ev iyiydi okul da nerden cikti((
Canım ben sabahları uyandigimda felaket oluyorum kraker leblebi hiçbir işe yaramiyo safra çıkıyo bi kere öğür Allah öğür Allah sonra rahatliyorum hemen kahvaltı yapıyorum peynir ekmek açık 1 bardak çay yumurta çok arada yiyebiliyorum kahvaltıdan sonra 2 saat kadar da rahat oluyorum sonra bir basliyo bulantı ne su içiyorum ne bisey yiyiyorum kraker leblebi bisküvi idare ediyorum yararlı hiçbir şey yok peynir dışında ama doktor 3 ay korkma zorlama kendini diyo hiç zorlamıyorum zaten zorladigim an çıkartıyorum. 3. Aydan sonra inşallah devam etmez ama etsede o zaman yemek zorundayızGunaydin kizlar bende ayni durumdayim ah şu bulantılarGün icinde neler yiyosunuz? Ben bulantilardan dolayi cok iyi beslenemiyorum gibi geliyo ama esim iyisin zaten o senin depolarindan alir alcagini diyo. Insallah bir an once gecer de keyfini cikarabiliriz
Ben yumurtayi gormeye bile tahammul edemiyorum.. eger midem iki lokma alacak gibiyse elimin alrinda ne varsa onu yiyorum cunku pisirecek halim yok.. malesef pisirecek kimse de yok..Günaydın kızlar
Yemek için gayret gösterdiğiniz yiyecekler var mı?
Ben normal besleniyorum her zamanki gibi hata mı ediyorum bilmiyorum
Sadece her sabah yumurta yemeye dikkat ediyorum
Evet yarın okul başlıyor. Bir de ben servisle gidiyorum okula. İns mide bulantısı olmaz.
Allah yardim etsin canim. Ben mutfaga girmiyorum sayilir ama ona ragmen nasil zorlaniyorum. Yumurta konusu ayni hic tahammulum yok. Ama cok uzuluyorum yiyemiyorum diyeBen yumurtayi gormeye bile tahammul edemiyorum.. eger midem iki lokma alacak gibiyse elimin alrinda ne varsa onu yiyorum cunku pisirecek halim yok.. malesef pisirecek kimse de yok..
Su an oglum uyuyor. Uyandigi zaman ac uyanacak. Ona da yeniden kahvalti verecegim sanirim, pisirecek enerjiyi bulamiyorum bugun kendimde.
Aynen canim ayni durumdayim malesef:/ bir de bende normalde de reflu vardi 3. Aydan sonra ya gecmezse diye korkuyorum. Ama olumsuz dusunmemek lazim elbet azalirCanım ben sabahları uyandigimda felaket oluyorum kraker leblebi hiçbir işe yaramiyo safra çıkıyo bi kere öğür Allah öğür Allah sonra rahatliyorum hemen kahvaltı yapıyorum peynir ekmek açık 1 bardak çay yumurta çok arada yiyebiliyorum kahvaltıdan sonra 2 saat kadar da rahat oluyorum sonra bir basliyo bulantı ne su içiyorum ne bisey yiyiyorum kraker leblebi bisküvi idare ediyorum yararlı hiçbir şey yok peynir dışında ama doktor 3 ay korkma zorlama kendini diyo hiç zorlamıyorum zaten zorladigim an çıkartıyorum. 3. Aydan sonra inşallah devam etmez ama etsede o zaman yemek zorundayız
Mide rahatsızlığı olanlar hamilelikte daha fazla zorlanıyormuş canım bende de gastrit var hani öğürürken afedersin öyle gazlar çıkıyor ki içimde noluyo acaba diyorumAynen canim ayni durumdayim malesef:/ bir de bende normalde de reflu vardi 3. Aydan sonra ya gecmezse diye korkuyorum. Ama olumsuz dusunmemek lazim elbet azalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?