2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Şimdi aile hekimi bi yakınımı aradım reflü için Gaviscon şurubu sordum, ne kadar az ilaç alırsan ilk 3 ayda o kadar iyi nane limon yapıp iç dedi çok zorda kalırsan Gaviscon iç dedi
Canım bende de reflü başladı ama çözümünü buldum. Yediklerine içtiklerine dikkat et. Normalde zararı olmayan bir yiyecek bu dönemde midede sıkıntıya sebep olabilir. Mesela ben şeftali yiyince oluyor ilginç :)

Aynen canım verdiyse Rabbim vardır bir sebebi Allah sağlık versin hepsine

Ne yesem aynı

Ne bileyim duygusallaştım iyice. Kötü hissediyorum. Saçma sapan düşünceler oluşuyor kafamda ister istemez.
Her şey üst üste geldi. Eşimin ailesiyle sorun yaşadım, evimizden cenaze çıktı, o arada hamile olduğumu öğrendim... Sigarayı bıraktım çift çizgiyi görür görmez. Çat diye bıraktım dengem şaştı. Hormonlar da malum, duygusallık tavan.. Bütün gün yalnızım evdeyim, işler bana bakıyor ben yattığım yerden işlere bakıyorum.. Psikolojik destek almam lazım sanırım

Ay kıyamam yapma böyle, önce bebisin le senin sağlığın işi eksik kalsın zamanla yapılır. Hormonlardan bunlar hep biraz da üstüste gelmiş evet ama yapacak bişey yok söylediklerine. Bebisini düşün canın sıkıldıkça, onu kucağına aldığını hayal et bak hayali bile ne güzel o yumuşatır seni:)

12 ile 14 arasi gecer insallah.. Bende oleyim. Kendi suyumu bile alacak
Dermanim yok degil 2 cocuk bakmak. Gozum korkuyor dogunca nedeyim nerelere gideyim..

hay masallah..
ayy cok guzel boyunca kizinin olmasi harika birsey..
evet güzel bir duygu ama ekstra utanılası bir duygu

evet güzel bir duygu ama ekstra utanılası bir duygu

Utanıcak birşey yok benim arkadaş 41 yaşında 3. Çocuğunu dünyaya getirdi 2015 te .kimse kimseyi küçük görmesin. bugün senin başına gelen yarın onun yada kızının çocuğunun başına gelebilir.bak bana 3. Çocuk aklımda yoktu ki rabbim verdi.bende nisan annesi olucam kısmetse.zaten yaşında çok değil millet 30 unda evlenip senin yaşlarda çocuk yapıyor.erken evlenip 3 çocuğun olması senin suçun mu.rabbim hepsinin rızkını verir.

tamamen haklısın da işte toplumsal baskı galiba bu duygunun sebebi rabbime bin şükür vermiş bu bizim alın yazımızda varmışsağlıca dogsun inşallah ..
3. kızda erkek beklentim çoktu bunda sıfır duygudayım sadece sağlık istiyorum
nasibimiz buymuş erkenden evlendik eşimle beraber büyüdük eşimde laf aramızda baba kıvamına yeni geldi 3. kızda öğrendi bunda uzman oldu artık
eşime diyorum iki büyük benim iki küçük senin olacak diye büyüklerde emeği yok çünkü

kizlar benim canim acayip eksi istiyor limon sikiyorum agzima resmen:))

Benim de 13 temmuzdu ama ovusalyonum gec oldu normalde 7+3 olması gerekirken dün 6+3 dedi doktor ve kalp atışını dinletti kendi doktorum olsa daha dinletmezdi ama bu acildeki doktordu
Hadi insallah bende yarin gidicem bana da nasip olur insallah kalp atisinj dinlemek

Son girdigimin uzerine 100 sayfadan fazla yazilmis coook bulantim var okuyamadimda bayraminiz mubarek olsun umarim hepinuz icin hersey yolundadir. 8 saat yol gittim geldim yalniz tatilimden pek keyif alamadim bulantidan dun donus yolunda cokkotulestim mutfagin kapisina yaklasamiyorum esimi gectim kizim bile kokuyor ve yarin is basi napicam hicbilmiyorum

Ben de ilk hamileligimdw cat diye birakmistim. Bunda hala birakamadim. 5-6 taneye kadar indirdim. Yarin ofiste yalniz olacagim, sigara da almayacagim. Sigarasiz ilk gunum olacak yani. 7.haftanin icindeyim gec bile kaldim da, beceremedim bu sefer.

Bulantilarla mucadele ediyoruz resmen Allah yardimcimiz olsun en zor donemlerimiz sanirim

Bende araniza yeni katildim 8 jaftalik 2 gunlukuz sukur cok istenen bebek bu yurt disinda kaliorum burda tup bebek merkesine gittin tedavi baaliyacaktik asilana izinden sonra dedin vee mucuzen geldi cok sukur 6 haftalikke ögrendin gittin birda ebeler bakio ama kalbini attigini glrdumde duyulmaz daha dedi yarin yine kontrol var dua edin bana saglikli olsun oanik atak hastasiyin dogumdan asiri ama asiru korkuorum agliorum bile ölursem diye nerden aklima girdiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…