Teşekkürler:) nane limon da en nefret ettiğim şeydirOyy geçmişler olsun. İlaç almamaya çalışsan daha iyi tabi de çok zorlanirsan da yapacak bişey yok ki
Canım bende de reflü başladı ama çözümünü buldum. Yediklerine içtiklerine dikkat et. Normalde zararı olmayan bir yiyecek bu dönemde midede sıkıntıya sebep olabilir. Mesela ben şeftali yiyince oluyor ilginç :)Şimdi aile hekimi bi yakınımı aradım reflü için Gaviscon şurubu sordum, ne kadar az ilaç alırsan ilk 3 ayda o kadar iyi nane limon yapıp iç dedi çok zorda kalırsan Gaviscon iç dedi
Aynen canım verdiyse Rabbim vardır bir sebebi Allah sağlık versin hepsineBende varım canım hic kaza vs yokken korunurken kalmışım . Biyerlerde kaçak Göçek oldu demekki :)) benim dördüncü bebisim olcak inş. En küçüğüm 17aylik Oyuzden bayaga etkisinden çıkamadım ama eşimin desteği ile sağolsun toparladım kendimi. Rabbim verdiyse vardır bir hikmeti
Ne yesem aynıCanım bende de reflü başladı ama çözümünü buldum. Yediklerine içtiklerine dikkat et. Normalde zararı olmayan bir yiyecek bu dönemde midede sıkıntıya sebep olabilir. Mesela ben şeftali yiyince oluyor ilginç :)
Ne bileyim duygusallaştım iyice. Kötü hissediyorum. Saçma sapan düşünceler oluşuyor kafamda ister istemez.Ben de aynen senin gibiyim tek fark benim zerre umrumda değil:) yarım saat iş yapsam iki saat yatıyorum bosversene 8 ay sonra mumla arayacağız bugünleri keşke az daha yatsaydım diyeceğiz. Allah sağlık versin önce, zamanı gelince hepsi yapılır. Takma sakın yat tadını çıkar keyfimizden yatmiyoz heralde:)
Kadınlık demişsin canım kadinlik işle mi oluyor yahu ne biçim ifadeler bunlar:)
merhaba cnm hosgeldin hayirli olsun. Test yaptin mi yoksa sadece gecikmen mi varMerhabalar sanirim nisan ayi anne adayiyim.ikinci çocuğum olacak insallah ilki 2 yasina 2 gun once girdi.hepinize guzel dogumlar diliyorum
Ne bileyim duygusallaştım iyice. Kötü hissediyorum. Saçma sapan düşünceler oluşuyor kafamda ister istemez.
Her şey üst üste geldi. Eşimin ailesiyle sorun yaşadım, evimizden cenaze çıktı, o arada hamile olduğumu öğrendim... Sigarayı bıraktım çift çizgiyi görür görmez. Çat diye bıraktım dengem şaştı. Hormonlar da malum, duygusallık tavan.. Bütün gün yalnızım evdeyim, işler bana bakıyor ben yattığım yerden işlere bakıyorum.. Psikolojik destek almam lazım sanırım
evet güzel bir duygu ama ekstra utanılası bir duygu12 ile 14 arasi gecer insallah.. Bende oleyim. Kendi suyumu bile alacak
Dermanim yok degil 2 cocuk bakmak. Gozum korkuyor dogunca nedeyim nerelere gideyim..
hay masallah..
ayy cok guzel boyunca kizinin olmasi harika birsey..
evet güzel bir duygu ama ekstra utanılası bir duygu
tamamen haklısın da işte toplumsal baskı galiba bu duygunun sebebiUtanıcak birşey yok benim arkadaş 41 yaşında 3. Çocuğunu dünyaya getirdi 2015 te .kimse kimseyi küçük görmesin. bugün senin başına gelen yarın onun yada kızının çocuğunun başına gelebilir.bak bana 3. Çocuk aklımda yoktu ki rabbim verdi.bende nisan annesi olucam kısmetse.zaten yaşında çok değil millet 30 unda evlenip senin yaşlarda çocuk yapıyor.erken evlenip 3 çocuğun olması senin suçun mu.rabbim hepsinin rızkını verir.
Hadi insallah bende yarin gidicem bana da nasip olur insallah kalp atisinj dinlemekBenim de 13 temmuzdu ama ovusalyonum gec oldu normalde 7+3 olması gerekirken dün 6+3 dedi doktor ve kalp atışını dinletti kendi doktorum olsa daha dinletmezdi ama bu acildeki doktordu
bende persembe gidicem ck merak edyrmKızlar oynatmaya az kaldı stresten yarın sabah ne diyecek acaba Dr ?
Ben de ilk hamileligimdw cat diye birakmistim. Bunda hala birakamadim. 5-6 taneye kadar indirdim. Yarin ofiste yalniz olacagim, sigara da almayacagim. Sigarasiz ilk gunum olacak yani. 7.haftanin icindeyim gec bile kaldim da, beceremedim bu sefer.Ne bileyim duygusallaştım iyice. Kötü hissediyorum. Saçma sapan düşünceler oluşuyor kafamda ister istemez.
Her şey üst üste geldi. Eşimin ailesiyle sorun yaşadım, evimizden cenaze çıktı, o arada hamile olduğumu öğrendim... Sigarayı bıraktım çift çizgiyi görür görmez. Çat diye bıraktım dengem şaştı. Hormonlar da malum, duygusallık tavan.. Bütün gün yalnızım evdeyim, işler bana bakıyor ben yattığım yerden işlere bakıyorum.. Psikolojik destek almam lazım sanırım
Ye eskiyi cikar Ayse'yi:) hadi hayirlisikizlar benim canim acayip eksi istiyor limon sikiyorum agzima resmen:))
Bulantilarla mucadele ediyoruz resmen Allah yardimcimiz olsunSon girdigimin uzerine 100 sayfadan fazla yazilmis coook bulantim var okuyamadimda bayraminiz mubarek olsun umarim hepinuz icin hersey yolundadir. 8 saat yol gittim geldim yalniz tatilimden pek keyif alamadim bulantidan dun donus yolunda cokkotulestim mutfagin kapisina yaklasamiyorum esimi gectim kizim bile kokuyor ve yarin is basi napicam hicbilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?