2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağmıza almayi nasip etsin canım. Ne güzel kızlarin ilgilenir yarı anne olurlar. İnsanlar çok tuhaf gerçekten sanki benim cocuguma onlar bakıyor onlar doğuruyor herkeste bir bilmişlik çok şükür eşim harika bir baba harika bir eş maddi durumum iyi evet bakımları zor özellikle ilk iki yıl uykusuzluk falan bayaga yıpratıyor insanı ama Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Bosvermek lazım ama olmuyor işte ben tersliyorum artık bilmiş bilmiş konuşanları. Yok canıma yazikmista yok büyüdükleri zaman dertleri çok oluyormusta bisuru kötü düşünce. Çok mutlu olan iyi yaptın şimdi zorlqnirsin ama ilerde iyiki yapmışım dersin diyende var tabi allah onlardan razı olsun. Gittiğim doktorlar bile şaşırıyor dorduncumuuu diye gözlerini açıyor sanki 10

Bugün gelmistin aklıma canım herşeyin yolunda olmasına sevindim. Bulantıların başladı demek inş uzun surmez . Rabbim çalışanlara kolaylık versin

Keşke ben de sağlıklı bir gebelik yaşıyor olsaydım tek derdim bulantı olsaydıda yarın okuluma gidebilseydim...
Yarın yine ultrason var bakalım bu sefer neler duyacağım? Rahim içinde hep kanama alanı var sağlıksız gebelik dendi en son
Dadli bekleyip göreceğiz rabbim hakkımızda ne yazmış
Hayırlı haberler inşallah

Amin canım teşekkür ederim
canim benim rabbim insallah vakti zamani gelince saglikli bir evlat daha nasip eder guzel haberlerini bizimlede paylasirsin

Bebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
rabbim diger evladina saglikla kavusmani nasip etsin insallah canim

Bulantilarla mucadele ediyoruz resmen Allah yardimcimiz olsun en zor donemlerimiz sanirim
hayat enerjim sifirlandi koltuga yapistim her kokudan her yemekten tiksiniyorum sofradayken lavaboya kosturuyorum kizim cok uzuluyor en korktugumda buydu

of be canim kapi onune cikasim yok isi dusunmek istemiyorum doktordan rapormu istesem acaba yazarmi onada emin degilim icecek yiyecek hersey midemi bulandiriyor sende durumlar nedir

Öyle yapıyorum, yüzümü güldüren bir o var bu ara zaten. Çok şükür rabbime nasip etti. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin..

Ben de ilk hamileligimdw cat diye birakmistim. Bunda hala birakamadim. 5-6 taneye kadar indirdim. Yarin ofiste yalniz olacagim, sigara da almayacagim. Sigarasiz ilk gunum olacak yani. 7.haftanin icindeyim gec bile kaldim da, beceremedim bu sefer.
Ben de nasıl çat diye bıraktığımı anlamadım. Bırakamam, dayanamam, iradem zayıf sanıyordum. Çok zorlandım, etrafımda da çok içen vardı. Ama yaptım allahın izniyle. Yeniden başlamak gibi bir düşüncem yok ama bilmiyorum, bazen kahve çay içerken canım istiyor, bir eksiklik hissediyorum, geçiştiriyorum. Biraz tiksinti de var şu an sigaraya karşı. İnşallah doğumdan sonra başlamam. İstemiyorum başlamak.. Sen nasıl yeniden başladın

Son düzenleme:
Öyle ama belirsizlik yordu beni

marketten alınan bişey değil ruhlar üflendiğinde haberin olsun olmasın o can senin alnına yazıldı ama bunu anlamak için inanç lazım bana neden isyan etmiyorsun neden aldırmıyorsun diyen oldu
rabbimden iyi mi bileceğim dedim isyan etmek ne haddime dedim .olurda isyan edersem baska bir imtihan verirse ne yaparım dedim
çok çocuk iyidir takılma okeye dördüncü lazım illa ki
rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin taşıyamıyacağımız yükü vermesin inşallah

ahh bak o kadar korkuyodun bayram haftasi bulantinin baslamasindan. Korktugun basina gelmis demek ki. Benimde simdiye kadar ki en kotu gunum bugun. İlac bile ise yaramadi. Dramamine kullanan var mi aramizda ben icince en gec 3 saate bi yerde siziyorum acayip kafa yapiyo.. Dunyayi gormuyorum

Benimde sabahtan beri karın ağrım var bir haftadır kesilmişti normaldir inşallah .. Böyle adet ağrısı gibi yine gobegimin altında ..

Rapor verir evet ben de zorlanırsam rapor almayı düşünüyorum iş yerim sıkıntısız rahat bir yer çok şükür

Bendede mide bulantısı devam ediyor son beş gündür kusmada başladı. İnş üç ayın sonunda geçer canım devam etmez seninkide

Lohusa depresyonu :) cok sukur cabuk atlattim ama sigaraya yeniden baslamis bulundum.

Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :) benim bulantılarım başlamadı henüz ben de acemiyim maalesef

Hala devam bulantilara canim. Hic azalmadigi gibi artti baya. Benim 6. haftada baslamisti bulantilarim. Sanki hic gecmicekmis gibi geliyo.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Buna sukur.

Malesefffffffffff çözümü yok çaresi yok tek çare beklemek bulantı ilaçları hepsi yalan belki limon koklarsanız yada kahve işe yarar arada ağzınıza şeker atın buda iyi gelir belki.

Tatlimm hicbisey fayda etmiyor malesef. Ama hergun farkli olabiliyor bazi gunler daha hafif bazen daha kotu oluyor. 5. Haftamdan itibaren sekerli hicbisey yiyemiyorum. Ozellikle cikolatanin kokusu bile bulandiriyo beni.

Bende cok kötuyum kizlar hasuzim migdem koku hasassiyeti yarin randavum var ins sagliklidir kizlar dua edin

Hala devam bulantilara canim. Hic azalmadigi gibi artti baya. Benim 6. haftada baslamisti bulantilarim. Sanki hic gecmicekmis gibi geliyo.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Buna sukur.
benim 8. Hafta da basladi ama az az hic etkilemiyodu. 9. Haftanin ortasina geldim ayyy oluyoom. Zaten en yogun 9 10 mus. İnsallah eylul sonu hepimiz toparlamis oluruz

benim 8. Hafta da basladi ama az az hic etkilemiyodu. 9. Haftanin ortasina geldim ayyy oluyoom. Zaten en yogun 9 10 mus. İnsallah eylul sonu hepimiz toparlamis oluruz
Ins ben zaten simdi bile berbat durumdayim is yapamiorum jic birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…