Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağmıza almayi nasip etsin canım. Ne güzel kızlarin ilgilenir yarı anne olurlar. İnsanlar çok tuhaf gerçekten sanki benim cocuguma onlar bakıyor onlar doğuruyor herkeste bir bilmişlik çok şükür eşim harika bir baba harika bir eş maddi durumum iyi evet bakımları zor özellikle ilk iki yıl uykusuzluk falan bayaga yıpratıyor insanı ama Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Bosvermek lazım ama olmuyor işte ben tersliyorum artık bilmiş bilmiş konuşanları. Yok canıma yazikmista yok büyüdükleri zaman dertleri çok oluyormusta bisuru kötü düşünce. Çok mutlu olan iyi yaptın şimdi zorlqnirsin ama ilerde iyiki yapmışım dersin diyende var tabi allah onlardan razı olsun. Gittiğim doktorlar bile şaşırıyor dorduncumuuu diye gözlerini açıyor sanki 10hoşbuldum :) katkı maddeli soda önerilmiyor ama canım kendin sade sodaya limon sıksan da denesen
bizde de herkes şaşkın ama elden gelir bi şey yok biz eşimle hazmetmek için ugraştık baya gerisi önemli değil şuç işlemişiz gibi davranan pek çok sanki kota var 3 çocuk diye
eşim 37 ben 35 yasındayım aslında çocuk için yaşlı bile sayılmayızboyumuzca kızımız var sadece ama kızlar çok mutlu kardeş geliyor diye
marketten alınmaz ki rabbim vermiş bize de şükretmek düşer şaşkın kalana bu cevabı veriyorum artık
tamamen haklısın da işte toplumsal baskı galiba bu duygunun sebebirabbime bin şükür vermiş bu bizim alın yazımızda varmış sağlıca dogsun inşallah ..
3. kızda erkek beklentim çoktu bunda sıfır duygudayım sadece sağlık istiyorum
nasibimiz buymuş erkenden evlendik eşimle beraber büyüdükeşimde laf aramızda baba kıvamına yeni geldi 3. kızda öğrendi bunda uzman oldu artık
eşime diyorum iki büyük benim iki küçük senin olacak diye büyüklerde emeği yok çünkü
Bugün gelmistin aklıma canım herşeyin yolunda olmasına sevindim. Bulantıların başladı demek inş uzun surmez . Rabbim çalışanlara kolaylık versinSon girdigimin uzerine 100 sayfadan fazla yazilmis coook bulantim var okuyamadimda bayraminiz mubarek olsun umarim hepinuz icin hersey yolundadir. 8 saat yol gittim geldim yalniz tatilimden pek keyif alamadim bulantidan dun donus yolunda cokkotulestim mutfagin kapisina yaklasamiyorum esimi gectim kizim bile kokuyor ve yarin is basi napicam hicbilmiyorum
canim benim rabbim insallah vakti zamani gelince saglikli bir evlat daha nasip eder guzel haberlerini bizimlede paylasirsinAmin canım teşekkür ederim
rabbim diger evladina saglikla kavusmani nasip etsin insallah canimBebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
hayat enerjim sifirlandi koltuga yapistim her kokudan her yemekten tiksiniyorum sofradayken lavaboya kosturuyorum kizim cok uzuluyor en korktugumda buyduBulantilarla mucadele ediyoruz resmen Allah yardimcimiz olsunen zor donemlerimiz sanirim
of be canim kapi onune cikasim yok isi dusunmek istemiyorum doktordan rapormu istesem acaba yazarmi onada emin degilim icecek yiyecek hersey midemi bulandiriyor sende durumlar nedirAllah'ım sağlıklı bir şekilde kucağmıza almayi nasip etsin canım. Ne güzel kızlarin ilgilenir yarı anne olurlar. İnsanlar çok tuhaf gerçekten sanki benim cocuguma onlar bakıyor onlar doğuruyor herkeste bir bilmişlik çok şükür eşim harika bir baba harika bir eş maddi durumum iyi evet bakımları zor özellikle ilk iki yıl uykusuzluk falan bayaga yıpratıyor insanı ama Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Bosvermek lazım ama olmuyor işte ben tersliyorum artık bilmiş bilmiş konuşanları. Yok canıma yazikmista yok büyüdükleri zaman dertleri çok oluyormusta bisuru kötü düşünce. Çok mutlu olan iyi yaptın şimdi zorlqnirsin ama ilerde iyiki yapmışım dersin diyende var tabi allah onlardan razı olsun. Gittiğim doktorlar bile şaşırıyor dorduncumuuu diye gözlerini açıyor sanki 10
Bugün gelmistin aklıma canım herşeyin yolunda olmasına sevindim. Bulantıların başladı demek inş uzun surmez . Rabbim çalışanlara kolaylık versin
Öyle yapıyorum, yüzümü güldüren bir o var bu ara zaten. Çok şükür rabbime nasip etti. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin..Ay kıyamam yapma böyle, önce bebisin le senin sağlığın işi eksik kalsın zamanla yapılır. Hormonlardan bunlar hep biraz da üstüste gelmiş evet ama yapacak bişey yok söylediklerine. Bebisini düşün canın sıkıldıkça, onu kucağına aldığını hayal et bak hayali bile ne güzel o yumuşatır seni:)
Ben de nasıl çat diye bıraktığımı anlamadım. Bırakamam, dayanamam, iradem zayıf sanıyordum. Çok zorlandım, etrafımda da çok içen vardı. Ama yaptım allahın izniyle. Yeniden başlamak gibi bir düşüncem yok ama bilmiyorum, bazen kahve çay içerken canım istiyor, bir eksiklik hissediyorum, geçiştiriyorum. Biraz tiksinti de var şu an sigaraya karşı. İnşallah doğumdan sonra başlamam. İstemiyorum başlamak.. Sen nasıl yeniden başladınBen de ilk hamileligimdw cat diye birakmistim. Bunda hala birakamadim. 5-6 taneye kadar indirdim. Yarin ofiste yalniz olacagim, sigara da almayacagim. Sigarasiz ilk gunum olacak yani. 7.haftanin icindeyim gec bile kaldim da, beceremedim bu sefer.
Öyle ama belirsizlik yordu beniKeşke ben de sağlıklı bir gebelik yaşıyor olsaydım tek derdim bulantı olsaydıda yarın okuluma gidebilseydim...
Yarın yine ultrason var bakalım bu sefer neler duyacağım? Rahim içinde hep kanama alanı var sağlıksız gebelik dendi en son
Dadli bekleyip göreceğiz rabbim hakkımızda ne yazmış
Hayırlı haberler inşallah
Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağmıza almayi nasip etsin canım. Ne güzel kızlarin ilgilenir yarı anne olurlar. İnsanlar çok tuhaf gerçekten sanki benim cocuguma onlar bakıyor onlar doğuruyor herkeste bir bilmişlik çok şükür eşim harika bir baba harika bir eş maddi durumum iyi evet bakımları zor özellikle ilk iki yıl uykusuzluk falan bayaga yıpratıyor insanı ama Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Bosvermek lazım ama olmuyor işte ben tersliyorum artık bilmiş bilmiş konuşanları. Yok canıma yazikmista yok büyüdükleri zaman dertleri çok oluyormusta bisuru kötü düşünce. Çok mutlu olan iyi yaptın şimdi zorlqnirsin ama ilerde iyiki yapmışım dersin diyende var tabi allah onlardan razı olsun. Gittiğim doktorlar bile şaşırıyor dorduncumuuu diye gözlerini açıyor sanki 10
Bugün gelmistin aklıma canım herşeyin yolunda olmasına sevindim. Bulantıların başladı demek inş uzun surmez . Rabbim çalışanlara kolaylık versin
Aynen bu belirsizlik bizide çok yıprattı. İnşallah tez vakitte önümüzü görüp yolumuza devam ederiz.Öyle ama belirsizlik yordu beni
ahh bak o kadar korkuyodun bayram haftasi bulantinin baslamasindan. Korktugun basina gelmis demek ki. Benimde simdiye kadar ki en kotu gunum bugun. İlac bile ise yaramadi. Dramamine kullanan var mi aramizda ben icince en gec 3 saate bi yerde siziyorum acayip kafa yapiyo.. Dunyayi gormuyorumSon girdigimin uzerine 100 sayfadan fazla yazilmis coook bulantim var okuyamadimda bayraminiz mubarek olsun umarim hepinuz icin hersey yolundadir. 8 saat yol gittim geldim yalniz tatilimden pek keyif alamadim bulantidan dun donus yolunda cokkotulestim mutfagin kapisina yaklasamiyorum esimi gectim kizim bile kokuyor ve yarin is basi napicam hicbilmiyorum
Yarın randevun kaçta canımAynen bu belirsizlik bizide çok yıprattı. İnşallah tez vakitte önümüzü görüp yolumuza devam ederiz.
Rapor verir evet ben de zorlanırsam rapor almayı düşünüyorum iş yerim sıkıntısız rahat bir yer çok şükürcanim benim rabbim insallah vakti zamani gelince saglikli bir evlat daha nasip eder guzel haberlerini bizimlede paylasirsin
rabbim diger evladina saglikla kavusmani nasip etsin insallah canim
hayat enerjim sifirlandi koltuga yapistim her kokudan her yemekten tiksiniyorum sofradayken lavaboya kosturuyorum kizim cok uzuluyor en korktugumda buydu
of be canim kapi onune cikasim yok isi dusunmek istemiyorum doktordan rapormu istesem acaba yazarmi onada emin degilim icecek yiyecek hersey midemi bulandiriyor sende durumlar nedir
Bendede mide bulantısı devam ediyor son beş gündür kusmada başladı. İnş üç ayın sonunda geçer canım devam etmez seninkidecanim benim rabbim insallah vakti zamani gelince saglikli bir evlat daha nasip eder guzel haberlerini bizimlede paylasirsin
rabbim diger evladina saglikla kavusmani nasip etsin insallah canim
hayat enerjim sifirlandi koltuga yapistim her kokudan her yemekten tiksiniyorum sofradayken lavaboya kosturuyorum kizim cok uzuluyor en korktugumda buydu
of be canim kapi onune cikasim yok isi dusunmek istemiyorum doktordan rapormu istesem acaba yazarmi onada emin degilim icecek yiyecek hersey m sende durumlar nedir
Lohusa depresyonu :) cok sukur cabuk atlattim ama sigaraya yeniden baslamis bulundum.Öyle yapıyorum, yüzümü güldüren bir o var bu ara zaten. Çok şükür rabbime nasip etti. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin..
Ben de nasıl çat diye bıraktığımı anlamadım. Bırakamam, dayanamam, iradem zayıf sanıyordum. Çok zorlandım, etrafımda da çok içen vardı. Ama yaptım allahın izniyle. Yeniden başlamak gibi bir düşüncem yok ama bilmiyorum, bazen kahve çay içerken canım istiyor, bir eksiklik hissediyorum, geçiştiriyorum. Biraz tiksinti de var şu an sigaraya karşı. İnşallah doğumdan sonra başlamam. İstemiyorum başlamak.. Sen nasıl yeniden başladın
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :) benim bulantılarım başlamadı henüz ben de acemiyim maalesef
Malesefffffffffff çözümü yok çaresi yok tek çare beklemek bulantı ilaçları hepsi yalan belki limon koklarsanız yada kahve işe yarar arada ağzınıza şeker atın buda iyi gelir belki.
benim 8. Hafta da basladi ama az az hic etkilemiyodu. 9. Haftanin ortasina geldim ayyy oluyoom. Zaten en yogun 9 10 mus. İnsallah eylul sonu hepimiz toparlamis oluruzHala devam bulantilara canim. Hic azalmadigi gibi artti baya. Benim 6. haftada baslamisti bulantilarim. Sanki hic gecmicekmis gibi geliyo.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Buna sukur.
Ins ben zaten simdi bile berbat durumdayim is yapamiorum jic birseybenim 8. Hafta da basladi ama az az hic etkilemiyodu. 9. Haftanin ortasina geldim ayyy oluyoom. Zaten en yogun 9 10 mus. İnsallah eylul sonu hepimiz toparlamis oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?