2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Hala devam bulantilara canim. Hic azalmadigi gibi artti baya. Benim 6. haftada baslamisti bulantilarim. Sanki hic gecmicekmis gibi geliyo.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Buna sukur.
Allah yardım etsin canım bu hafta son olur biter inşallah bulantıların.ben bulunmadıkça korkuyorum sonra da şükrediyorum acıktığım zaman kötü oluyorum biraz o da kısa süreli

ben bu igneleri yapmayi beceremiom kesin. kollar gobek mosmor

ben bu igneleri yapmayi beceremiom kesin. kollar gobek mosmor
Allah Allah neden acaba canım sen öyle diyince bende beceremiyor muyum acaba dedim çünkü bende hiç morarma olmuyo çok nadir kan oturmuş gibi küçücük bisey oluyo 2 günde geciyo. Igneyi yaptığın yeri 2 parmaginla kavrayip dağ gibi sisiriyorsun dimi iğneyi yavaş batırıp ilacı yavaş gönderip bitince zaten kendi atana igne çıkana kadar bırakmıyorsun dimi kıvırdığın yeri ben iğneyi tamamen çıkardıktan sonra bırakıyorum ve sonrasında hafifce 1 damla ya ilaç çıkıyo ya kan onu siliyorum yatıyorum

oyleyim sanirim ama hafiften yasamakta isterdim sacma bir.istekmi.bilemiyorum ama soyleee hafiften bir bulantim olsa kendimi daha bi hamile.gibi hissedicem. Bulantısı.olan.arkadaşlar lütfen yanlis.anlamasin
Benimkini 1 haftalığına size yollayabilirim

Ins ben zaten simdi bile berbat durumdayim is yapamiorum jic birsey
ne isi yaa. Suyumu zor aliyodum. Bi insan tum gun yatar mi yatiyorum. Buguninanirmisin 2 saat uyumusum oglum ne yapti ne etti hic bilmiyorum. İyi ki balkona cikmadi iyi ki mutfaga gitmedi off nasil bu kadar kontrolsuz kaldim . Mide bulantimicin ilac aldim ve resmen kendimden gectim. Suursuzca uyudum..
oyleyim sanirim ama hafiften yasamakta isterdim sacma bir.istekmi.bilemiyorum ama soyleee hafiften bir bulantim olsa kendimi daha bi hamile.gibi hissedicem. Bulantısı.olan.arkadaşlar lütfen yanlis.anlamasin
ayy yok cnm kasi bi taraflarini hamile gibi hissetmiyosun ki yine. Aksine hasta hissediyosun. Hemde fena halde..

Siz 9.jaftadasiniz nasil bebis iyidir ins benim bugun 12 de randavu ins iyidir bakalim evet kendimi hasta gibi hizediorum migdem hele koku hasassiyetim off berbat herseyden migdem bulanio ins gececek bunlar baska dert vermesin Rabbim

gerci yaşayanlar hakli en.iyisini onlar bilir ben cidden.kasiyayim halsizlik bile yordu beni

üstteki.mesajjinizi yeni gördüm küçük çocuğun olmasi cok zordur allah yardimciniz olsun

tatilde bi tık iyiydim herşeyden kokudan tiksindim ama kusmuyordum şimdi habire kusuyorum gece yarısı kusmaya kalkıyorum dramamine doktor verdi ama fayda görmem diye hiç içmedim çünkü kızımda hiiiiiç bişey işe yaramamıştı günde 15-20 den fazla istifra ediyordum onda

Rapor verir evet ben de zorlanırsam rapor almayı düşünüyorum iş yerim sıkıntısız rahat bir yer çok şükür
iş yerim sıkıntılı değilde rapor alması sıkıntı hastanede çalşıyorum ama yönetim çalışanlara rapor yazılması hususunda sıkıntı çıkartıyor ne yazık ki

Bendede mide bulantısı devam ediyor son beş gündür kusmada başladı. İnş üç ayın sonunda geçer canım devam etmez seninkide
inşallah canım böyle olunca umudumda gidiyor her hamilelik aynı olmaz bunda kötüleşmem diye hep kendimi motive etmiştim ama aynı yöne doğru gidiyorum işe varana kadar soğuk terler attım yolda durmamak için zor tuttum kendimi

benim 8. Hafta da basladi ama az az hic etkilemiyodu. 9. Haftanin ortasina geldim ayyy oluyoom. Zaten en yogun 9 10 mus. İnsallah eylul sonu hepimiz toparlamis oluruz
offf deme yaa en yoğun 9-10 sa düşünemiyorum şuan ki halim bile yeter ya birşey sorcam kustuktan sonra sizlere rahatlama geliyormu bana miskali zerre kadar rahatlama da gelmiyor 10 dk bile rahat olmuyorum

öyle doğru söyledinki hamile gibi hissetmiyorum sadece hastayım sanki bu durumda üzüyor beni tevekkülsüzmüyüm diyorum ama napim mutfağa giremiyorum kızım oyun bekliyr onu başımdan savıyorum su bile içemiyorum bulantısı olmayan hamilelere hep imreniyorumişe geldim cenaze g,b,y,m herkes ney,n var deyip duruyo hamile olduğunu söylememiştim ama söylemek zorunda kalcam sanırım
Günaydın kızlar saat 10:30 da randevum var dualarınızı bekliyorum.inşaallah hayırlı haberler alırım dr umdan
hadi hayırlı haberlerle gel canım benimde 11:40 ta randevum kalp atışını sağlıkla duyarız kendisinide görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…