• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
6+5 te gittim en son doktora. Kese kalp atisi hepsini gectik. 1 ay sonra gel dedi.. Unuttum ilk aylarda ayda bir mi gidiyoduk. Sizidemi ole cagirdilar

6+5 te gittim en son doktora. Kese kalp atisi hepsini gectik. 1 ay sonra gel dedi.. Unuttum ilk aylarda ayda bir mi gidiyoduk. Sizidemi ole cagirdilar
evet canim beni de 3 hafta sonra cagirdi geldiginde tahlillerin sonuçlarini da degerlendiririz dedi

allah yardimcisi olsun canim cok gecmiş olsun. doktora falan giditor degil mi hareket etmesin mumkun oldukca. doktor igne hap falan verdiyse insallah duzelir bi an once
Sağol canım gidiyo kese dışında kanama alanı vardı çoğalmış kanama kesenin etrafını sarmış iğne ve progestan kullanıyor

Folikasitin fazlası idrarla çıkıyor kızlar. Az gelmesin yeter ki, fazla gelirse bir zararı yok. Hem decaviti hem onu kullanabilirsiniz.
Ben Medidoz diye bir program kullanıyorum yıllardır. İlaç saatlerini hatırlatıyor. Hiç unutmuyorum sayesinde. Tavsiye ederim.

Ayda 1 canim :) ben en son 5+4te gittim 3 hafta sonra cagirdi. Ama o tarihlerde ben tatilde olacagim 4 hafta sonra godecegim yani. Benden de bir dunya tahlil istedi, onlari da giderken goturecegim.

Kızlar bi süre ac kaldim aman.allahim bir basim döndü bur basim dondu aimdi kafami kaldiramiyorum

Kızlar ben geçen yıl doğum yaptım diye mi acaba doktorum folik asiti,vitamini hatirlatmadı.

Şu başta istenen testleri de istemedi ?

En son pazar günü gittim 7+5 ti sanırım 7 hafta sayıyorum dedi ama şu tarihte de gel demedio_O

Normalde gebelik takibinde 32.haftaya dek ayda bir gidiyorduk bunu hatırladığımi bildiği için mi su zaman gel demedi anlamadım :KK12:

Doktorumdan da memnunum ama bilemedim şimdi :63:

Bir de bebek geç döllenme olduğu için 7haftalik sayıyorum tam demişti.Ben direkt 11 de mı gitsem cinsiyet görürüz belki:KK53:

Gebeliğin hazır başındayken hastanelerin doğum paketlerini inceleyip almak gerek.

Ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Geçen yıl koruda 10 muayene+2'3 lü test kapı süsleme lohusa şerbeti +1 gece kalma 2300 gibi bı tutardı sanki .

Ben yaptirmadim orada takibe geç başladığım için sadece doğuma 2700 vermistik,içinde muayeneler testler hariç tabi:kızgın:

Gebeliğin hazır başındayken hastanelerin doğum paketlerini inceleyip almak gerek.

Ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Geçen yıl koruda 10 muayene+2'3 lü test kapı süsleme lohusa şerbeti +1 gece kalma 2300 gibi bı tutardı sanki .

Ben yaptirmadim orada takibe geç başladığım için sadece doğuma 2700 vermistik,içinde muayeneler testler hariç tabi:kızgın:
Canım bu konuda tecrübesizim.
Doğum paketlerini inceleyip almak demişsin. En iyisi kendi doktorunun olduğu hastane değil midir?

Back
X