Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim beni de 3 hafta sonra cagirdi geldiginde tahlillerin sonuçlarini da degerlendiririz dedi6+5 te gittim en son doktora. Kese kalp atisi hepsini gectik. 1 ay sonra gel dedi.. Unuttum ilk aylarda ayda bir mi gidiyoduk. Sizidemi ole cagirdilar
Sağol canım gidiyo kese dışında kanama alanı vardı çoğalmış kanama kesenin etrafını sarmış iğne ve progestan kullanıyorallah yardimcisi olsun canim cok gecmiş olsun. doktora falan giditor degil mi hareket etmesin mumkun oldukca. doktor igne hap falan verdiyse insallah duzelir bi an once
6+2 cnm
Benim de aynısı canımKızlar folik asit olarak hangi hapı kullanıyorsunuz? Benimki folidoce
evet canim benim varKızlar akıntınız oluyormu hafif sarımsı gibi*
Folbiol. Yarım kullan dediKızlar folik asit olarak hangi hapı kullanıyorsunuz? Benimki folidoce
Ayda 1 canim :) ben en son 5+4te gittim 3 hafta sonra cagirdi. Ama o tarihlerde ben tatilde olacagim 4 hafta sonra godecegim yani. Benden de bir dunya tahlil istedi, onlari da giderken goturecegim.6+5 te gittim en son doktora. Kese kalp atisi hepsini gectik. 1 ay sonra gel dedi.. Unuttum ilk aylarda ayda bir mi gidiyoduk. Sizidemi ole cagirdilar
Ankaradaki anne adayları hangi hastaneyi düşünüyorsunuz doğum için![]()
Evet oluyor bende:/Kızlar akıntınız oluyormu hafif sarımsı gibi*

benimki foliodeKızlar folik asit olarak hangi hapı kullanıyorsunuz? Benimki folidoce
Canım bu konuda tecrübesizim.Gebeliğin hazır başındayken hastanelerin doğum paketlerini inceleyip almak gerek.
Ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Geçen yıl koruda 10 muayene+2'3 lü test kapı süsleme lohusa şerbeti +1 gece kalma 2300 gibi bı tutardı sanki .
Ben yaptirmadim orada takibe geç başladığım için sadece doğuma 2700 vermistik,içinde muayeneler testler hariç tabi![]()