• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhabaaa akşam çift çizgiyi gördüm ama adet olacak gibi ağrım var 19 aylık oğlum var bu kazayla oldu galiba sevinsemmi üzülsemmi bilemedim eşim hiç mutlu olmadı çok üzüldü

Kizlar saclarim dokuluyor.. Normalde dusta benim sacim hic dokulmez. Bugun avuc avuc elimde kaliyor.. Ayrica 2. Gebeligi olan anneler gogusleriniz ne durumda.benim sanki emzirme vaktim gelmis kadar sis.. Hatta bebe yagi surmeye basladim onceki hamileligimde sadece karnima calistigimdan gogusler catladi zaten.. İlk hamileligi olanlar basen popo ve gogusleride yaglamayi unutmayin saki. Ayrica dogumdan sonra ohh kurtuldum diye birsey yok. Kilo verirken karin kendini toparlerkende catliyo. Benim alt gobegim resmen dogumdan sonra catladi.sukur ki cok degil ama oldu sonucta..

Ayy nasil bir geceydi. Gece boyunca midem bulandi. Midem agridi. Bence hamilelik bulantisi gibi ddgildi. Sabah kalktim ellerim ayaklarim titriyor.

Onceki hamileligimde hic midem bulanmamisti o yuzden bilmiyorum. Sizde de boyle mi oluyor mideniz bulaninca. Yoksa yedigim bisey mi dokundu acaba.

Kizlar saclarim dokuluyor.. Normalde dusta benim sacim hic dokulmez. Bugun avuc avuc elimde kaliyor.. Ayrica 2. Gebeligi olan anneler gogusleriniz ne durumda.benim sanki emzirme vaktim gelmis kadar sis.. Hatta bebe yagi surmeye basladim onceki hamileligimde sadece karnima calistigimdan gogusler catladi zaten.. İlk hamileligi olanlar basen popo ve gogusleride yaglamayi unutmayin saki. Ayrica dogumdan sonra ohh kurtuldum diye birsey yok. Kilo verirken karin kendini toparlerkende catliyo. Benim alt gobegim resmen dogumdan sonra catladi.sukur ki cok degil ama oldu sonucta..

Canım benim normalde saç dökülme problemim zaten bi miktar vardı ama duruyordu dönem dönem. Gebelikle beraber yeniden başldığını hissediyorum :( ne yapmak lazım bilmiyorum. Bebe yağı mı sürmek lazım o bölgelere? Ne zamandan sonra sürmek lazım?

3. Hamileliğim sabah hafif mide bulantısı sonra gün boyu sıkıntı olmuyor.kusacak kadar hiç midem bulanmadı. ayrıca 2. Hamileliğim de göğüs hassasiyeti çok olmuştu dokunulmayacak kadar.bunda göğüslerde henüz bir değişiklik ağrı hassasiyet yok.her hamilelik farklıdır.daha öncekiler de kasık ağrısı olmamıştı.bunda kasıklarda çekilme hissi oluyor mesela.

Kızlar bayram sonrası kalp atışı için gideceğim Allahın izniyle daha randevu almadım. 7+0 oluyor ayın 5'inde . Bu zamanlarda kalp atışı duymayan var mı? Biraz daha mı ertelesem?

Şimdiden herkese iyi bayramlar kızlar..
Benim kokulara karşı hassasiyetim çok fazla oldu hep öğüresim geliyor temiz çamaşır kokusu bile etkiliyor umarım hemen geçer.. ve bana çokça rahatsızlık veren şişkinlik hissi azıcık yemek yiyorum sanki dünyayı yemişim gibii.. yemesem midem kazınıyor soda da içemiyorum ben alışamıyorum bir türlü tadına ne yapsam bilemedim durulacak gibi değil.. folik asit mi yapıyor acaba?

Arkadaşlar bende ayın 5 inde kalp atışı duymaya gidecem inşaallah duyarız .sürekli bir huzursuzluk var kötü bişey olursa diye .kalp atışını duymadan rahat yok sanırım bana :KK12:

Back
X