- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaaa akşam çift çizgiyi gördüm ama adet olacak gibi ağrım var 19 aylık oğlum var bu kazayla oldu galiba sevinsemmi üzülsemmi bilemedim eşim hiç mutlu olmadı çok üzüldü
Merhabaaa akşam çift çizgiyi gördüm ama adet olacak gibi ağrım var 19 aylık oğlum var bu kazayla oldu galiba sevinsemmi üzülsemmi bilemedim eşim hiç mutlu olmadı çok üzüldü
alisir bu fikre zamanlaMerhabaaa akşam çift çizgiyi gördüm ama adet olacak gibi ağrım var 19 aylık oğlum var bu kazayla oldu galiba sevinsemmi üzülsemmi bilemedim eşim hiç mutlu olmadı çok üzüldü
Ankara acıbadem hastanesiBurası hangi hastane? Doğum paketlerini düşünebilirsiniz
Kizlar saclarim dokuluyor.. Normalde dusta benim sacim hic dokulmez. Bugun avuc avuc elimde kaliyor.. Ayrica 2. Gebeligi olan anneler gogusleriniz ne durumda.benim sanki emzirme vaktim gelmis kadar sis.. Hatta bebe yagi surmeye basladim onceki hamileligimde sadece karnima calistigimdan gogusler catladi zaten.. İlk hamileligi olanlar basen popo ve gogusleride yaglamayi unutmayin saki. Ayrica dogumdan sonra ohh kurtuldum diye birsey yok. Kilo verirken karin kendini toparlerkende catliyo. Benim alt gobegim resmen dogumdan sonra catladi.sukur ki cok degil ama oldu sonucta..
Canim ben dr. Volkan Serhat dede'nin muayenehanesine gidicem bayramdan sonra. Suana kadar hayat hastanesinde fatih beye gittim hep. Sen kime gidiyosunizmirdeki hamileler siz hangi hastane veya doktora gidiyorsunuz
Canım rahat duyulur 7. HaftadaKızlar bayram sonrası kalp atışı için gideceğim Allahın izniyle daha randevu almadım. 7+0 oluyor ayın 5'inde . Bu zamanlarda kalp atışı duymayan var mı? Biraz daha mı ertelesem?
canim ben 6+4te duydum sende duyarsın inşallahKızlar bayram sonrası kalp atışı için gideceğim Allahın izniyle daha randevu almadım. 7+0 oluyor ayın 5'inde . Bu zamanlarda kalp atışı duymayan var mı? Biraz daha mı ertelesem?
çok geçmiş olsun çok üzüldüm ne denir bilemedim ki arkadaşım inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına..Bebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
Cok uzuldumBebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
Canım benim Rabbim kalanına uzun Ömür versin ..şikayetin neydi sadece kanama oldu sanırımBebeklerimden birini kaybetmişim maalesef
Canım benim Rabbim kalanına uzun Ömür versin ..şikayetin neydi sadece kanama oldu sanırımBebeklerimden birini kaybetmişim maalesef