- 1 Şubat 2017
- 377
- 172
- 23
Cok iyi oldugunu duymustum aylin hanimin70 lira canim aylin barbarosa gidiyrm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyi oldugunu duymustum aylin hanimin70 lira canim aylin barbarosa gidiyrm
Kuzum benim de tüp bebek merkezi devam diyor .Daha öncede sordum 3 ay sakın bırakma dedi .Aklım karıştı benim deHayatım yanlış anlama ama ben duyduğumu söyledim benim tüp bebek merkezim böyle dedi.bence Dr U ara hocam böyle böyle duydum doğrumu de ,tekrardan teyit ettir
Canım o zaman onların dediğini yap tabiki her merkez farklı tedavi uyguluyor olabilirKuzum benim de tüp bebek merkezi devam diyor .Daha öncede sordum 3 ay sakın bırakma dedi .Aklım karıştı benim de
Canım 15 gündür hep bir şeylerle yatıştırordum ama bu bulantı çok fenaydı özür dilerim parmakla kusturdum kendimi rahatlamıştım.şimdi tekrar başladı birşeyde yiyemiyorumAynı durumdayım canım kussam rahatlicam ama kusamiyorum. Bana bazı şeyler iyi geliyor kendini test ederek bul bence.mesela Bana bı meyve iyi geliyor onu yiyince biraz yatisiyor adını yazmıyorum canı çeken arkadaşlar olabilir. Ekşi şeyler dene canım
Etin yanında bol yeşillik yesenizHayırlı bayramlar öncelikle kızlar. Benim 1 haftadır falan Canım sürekli et yemek istiyor etli şeyler hep sebze hiç istemiyorum. Biliyorum herşeyin fazlası zarar nasıl kendime engel olcam ya arada başka şeyler yiyorum ama kesmiyor.
Ben limonlu suyla geçirdim canım bir de gene bol limonlu çorba içtim sık sık. Çok geçmiş olsun dinlen çabucak iyileş inş.Kızlar ben üşüttüm sanırım
İştahsızlık, hapşurul, hafif boğaz ağrısı ve yerinden kalmama takatsizlik
Lütfen akıl verin ne yapabilirim.
Bitki çayı da içemiyorum
Doğal yöntem ne var gebeye zararlı olmayan?
Ben limonlu suyla geçirdim canım bir de gene bol limonlu çorba içtim sık sık. Çok geçmiş olsun dinlen çabucak iyileş inş.
Canım içim sızladı vallahi. Bu "aranızdan ayrılıyorum" diyen arkadaşlar ağlatıyor beni çok üzülüyorum. Ama dediğin gibi vardır elbet bir hayır. Rabbim seni de böyle sınıyor demek ki.. İnşallah en yakın zamanda kavuşursun evladına. Dua edeceğim senin için.. Allah yardımcın olsunÖncelikle hayırlı bayramlar kızlar.
Ben 3 gündür süren kanamam yoğunlaştı ve parçalar düşürmeye başladım. Bugün beta hcg değerine bakıldı epey düşmüş. Meğer ben düşük yapiyormusum... Aranızdan ayrılıyorum malesef. Dilerim bebekleriniz sizinle kalır ve hayırlısı ile kucaklatiniza almak nasip olur ve hayırlı evlatlar olarak yetişir.. Rabbim sizi onlara onlari da size bağışlasın.
Bu benim 2. Kimyasal gebeligimdi. Hiç evlat sahibi olamadım. Bunda da vardır bir hayır diyerekten sizleri Allah a emanet ediyorum. Dua eder dua beklerim.. Sizi tanımak güzel.. Kalın sağlıcakla.. :)
Canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallahÖncelikle hayırlı bayramlar kızlar.
Ben 3 gündür süren kanamam yoğunlaştı ve parçalar düşürmeye başladım. Bugün beta hcg değerine bakıldı epey düşmüş. Meğer ben düşük yapiyormusum... Aranızdan ayrılıyorum malesef. Dilerim bebekleriniz sizinle kalır ve hayırlısı ile kucaklatiniza almak nasip olur ve hayırlı evlatlar olarak yetişir.. Rabbim sizi onlara onlari da size bağışlasın.
Bu benim 2. Kimyasal gebeligimdi. Hiç evlat sahibi olamadım. Bunda da vardır bir hayır diyerekten sizleri Allah a emanet ediyorum. Dua eder dua beklerim.. Sizi tanımak güzel.. Kalın sağlıcakla.. :)
Öncelikle hayırlı bayramlar kızlar.
Üzüldüm canım ne diyecegimi bilemiyorum. Dayanamıyorum böyle haberlere rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahÖncelikle hayırlı bayramlar kızlar.
Valla aynisi banada oluyor. Bir sabah kahvalti yapabiliyorum sadece. Kilo kaybediyorum ayrica. Bulaninca da soguk su içiyorum az bisey iyi geliyo sanki..Kızlar çok feci miğdem bulanıyor kraker falan fayda etmiyor.yardım edin gözümden yaş geliyor.kusamıyorumda
Canım kendini yıpratma olur mu üzülme demek saçma ama her şerde bir hayır olduğunu düşünerek Allah biseyi vermiyorsa senin için daha güzel planı vardır bunu düşünerek kendini rahatlat. Vakti gelecek sende sağlıklı bir hamilelikle bebeğine kavusacaksın.Öncelikle hayırlı bayramlar kızlar.
Canım benimde 7+ lardan sonra arttı 8. Hafta bitince daha da artarsa naparim bilmiyorum hep ögürsem afedersin hep kussam olcak malum durumumuzdan dolayı kendimi zorlamamak için tutuyorum ama yinede günde 2-3 kere engel olamıyorum inşallah bebeklerimiz sıkı tutunmusturKizlar 8.haftayla beraber bulantim oyle bir siddetlendikisizde de oylemi. Halbuki beimki hafif bulntili gediyordu sadexe of of zor bisey