• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
ben kızımda 10-15 dk da bir kusuyordum doktor bu kadar kusmama normal diyordu hep . seni korkutmuş boş yere bence içini ferah tut ben kızmda 4-5 ay serumla acillerde geçirdim bişey yiyemediğimdende habire safra çıkartıyordum şükür rabbime sıkıntılı bi 9 aydı ama kızım maşallah tam vaktinde tosbik doğdu :) bende rapor yazdıracaktım doktorda ya ilerde daha çok lazım olursa dedi içime kurt düştü bu hafta idare edeyim haftaya rapor almayı düşünüyorum kötüleşirsem .
İlacı kullanmazsan haftada 1 serum taktırmak zorunda kalırsın dedi.

Kizlarrr kalp atisini duyduk mercimeginnn dr 6+2 dedi son adet tarihim 13 temmuz ama 23 temmuz yazalim dedi darisi duymayan herkese olsun insallaaah
Kuzum hayırlı olsun.benim adet tarihim 17 Temmuz 6+1 göründü ultrasonda Dr kötü böyle olması filan dedi.senin Dr bak pozitif miş ne güzel .adet tarihine göre senin şuan 7+5 olman gerekiyor dimi ?ama ultrasonda 6+2 doğru mu canım?bide kalp atışı nasıl dedi Dr un iyimi ?kusura bakma canım çok sordum ama bende bu gün Dr a gittim Kafamı karıştırdı.

ben elektrik elektronik mühendisiyim hastanede :) ya bizim grubun ilk mesajı vardı bi eczacı arkadaş düzenlemişti çocuğu düşükle kaybetti kimsede ilk mesajı devralmamış gitmiş o kadar uğraşmıştı halbuki birisi kazende ilk mesajı alamaz mıı acaba şöyle bulantısı olmayan annişlerden birisi alsa süper olur walla
Hastanede rapor almak çok sıkıntı iyi bilirim. Hastane içi alıyosanız başhekim yrd önce olur verir, hastane dışıysa yine personele vermeden olur alınır. Saçma sapan. Ama bizim bir başhekim yrdmcımız vardı sağ olsn ihtiyacımız olunca raporu kendi yazıyodu:)

Kuzum hayırlı olsun.benim adet tarihim 17 Temmuz 6+1 göründü ultrasonda Dr kötü böyle olması filan dedi.senin Dr bak pozitif miş ne güzel .adet tarihine göre senin şuan 7+5 olman gerekiyor dimi ?ama ultrasonda 6+2 doğru mu canım?bide kalp atışı nasıl dedi Dr un iyimi ?kusura bakma canım çok sordum ama bende bu gün Dr a gittim Kafamı karıştırdı.
Benim de 18 temmuz ama daha küçük görünüyor dedi

Kızlar doktora gittim
Bebeklerden biri 6+6 diğeri 6+5 göründü sata görede 6+6 dayım zaten
Kese büyüklüğünde kanama alanı görünüyor yatmaktan başka yapacağın bir şey yok dedi doktor ayrıca üç günde bir iğne olacağım
Bebeklerin birini öldü diyen doktora da devam etmeyeceğim
Hamileliğim devam eder etmez bilmiyorum Allaha emanet ikiz gebeliklerde her zaman risk var ama şimdilik ikisinin de kalbi atıyor çok şükür
bir de bugün kusmaya başladım

kizlar izzin zamandir yogunluktan giremiyordum ama üsenmedim tüm mesajlarınızi okudum. fadiming fadiming nasilsin son gelişmeler nedir rabbim yardımcın olsun
Dadli Dadli cok panik yapma canim ben bebegimin kalp arisini 6+4te duydum com guclu degildi sesi. hatta doktor kalp atisi yeni baslamis 2 gün önce gelsetdin duyamazdik kesinlikle demişti

Kızlar doktora gittim
Kese büyüklüğünde kanama alanı görünüyor yatmaktan başka yapacağın bir şey yok dedi doktor ayrıca üç günde bir iğne olacağım
Hamileliğim devam eder etmez bilmiyorum Allaha emanet ikiz gebeliklerde her zaman risk var ama şimdilik ikisinin de kalbi atıyor çok şükür
Gözün Aydın kuzum

Ayyyyy ağzın bal yesin kuzum gerçekten tüp Dr un mu dedi bunu.ultrasonla uyumu nasıl senin kinin
Canım doktora adet tarihime göre ben 6+6 da gittim ama doktorum adeti degil tüp bebekte transferi baz alıyoruz dedi.ultrasyonla uyumunu söylemedi ama birinin kalp atışı var dedi diğeri diğeri çok küçük olduğu için anlayamadı.ultrasyon görüntüsü kagıdını verdi biri büyük biri diğerinden baya ufak. Haftasının uyumunada fazla takılmıyorum çünkü daha çok küçükler 3. Aydan sonra yakalarlar bence uyumunu.

Hayırlı olsun canım üzüldüğüne değdimi.zaten öldü diyen doktora bencede gitme onlar o kadar küçükkü benim doktor diğeri küçük zor buluyor.sana bebişlerin fotolarını verdimi. Benim biri çok ufak. Kesin büyük olan erkek küçük olanda kız.babasına çekmiş iri :KK11:
:halay:
Kızlar doktora gittim

valla hic sorun varmis gibi konusmadi gec yumurtlamissin dedi sadece hersey yolunda dedi. Kalp atislarini bizede 5 sn dinletti normaldi.ses canim

Hayırlı olsun canım üzüldüğüne değdimi.zaten öldü diyen doktora bencede gitme onlar o kadar küçükkü benim doktor diğeri küçük zor buluyor.sana bebişlerin fotolarını verdimi. Benim biri çok ufak. Kesin büyük olan erkek küçük olanda kız.babasına çekmiş iri :KK11:
:halay:

canım fotoları nasıll :)

c
cacnım benımde 17 temmuz, 10 gun once 4+3tu benımde kucuk cıktı bu persembe kac ckcak acaba :(

Back
X