• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Aynen canım bende öyle oluyorum.o ara bi degişik duygu degişimim vardı. Sende atlatırsın.sende bi sakinleş sonra gönül alırsın.iyiki var onlar
Aynen öyle.bide çok yıprandık bu gebelikte YÖK kimyasal ,yok kese,yok kalp atışı ,yok gelişim 1 hafta geri Allah daha kötüsünden korusun

Amin canım.senin bebişten ne haber randevun ne zaman canım
Benimde bu gündü 7 haftalığım normalde usg de 7+4 çıktı. Dr ilk kalp atışını dinletti ölçüm yaptı falan sonra vajinal de bakmam gerekiyor dedi bi sorun mu var dedim haftasından mı küçük dedim tam ölçüm alamıyorum bi bakalım dedi. Vajinal bakınca da tek Bebek haftasıyla uyumlu kalp atışı güzel dedi ikincisini göremedim dedi. Ben şok tabi. Zaten tek ti dedim ikiz beklemiyordum ki dedim ben bekliyordum öyle bi şüphem vardı dedi meğer ondan alttan bakmış. Ödüm patladı zaten tedirginim ama sen çok Stres yapıyorsun yapmaman lazım diyo elimden gelse keşke ben sakin olmak istemezmiyimmm :)

Benimde bu gündü 7 haftalığım normalde usg de 7+4 çıktı. Dr ilk kalp atışını dinletti ölçüm yaptı falan sonra vajinal de bakmam gerekiyor dedi bi sorun mu var dedim haftasından mı küçük dedim tam ölçüm alamıyorum bi bakalım dedi. Vajinal bakınca da tek Bebek haftasıyla uyumlu kalp atışı güzel dedi ikincisini göremedim dedi. Ben şok tabi. Zaten tek ti dedim ikiz beklemiyordum ki dedim ben bekliyordum öyle bi şüphem vardı dedi meğer ondan alttan bakmış. Ödüm patladı zaten tedirginim ama sen çok Ateş yapıyorsun yapmaman lazım diyo elimden gelse keşke ben sakin olmak istemezmiyimmm :)
Maşallah canım benim .darısı haftaya bana inşaallah aradaki açığı kapatır bebeğim :emir_bebek:

Maşallah canım benim .darısı haftaya bana inşaallah aradaki açığı kapatır bebeğim :emir_bebek:
Amin Amin kapatır tabi canımm yiyip içetiklerimizden beslenmeye başladıklarında yetişir haftasına ölçü de kaç mm çıktı Bebek peki ?

Gunayfin kızlar dun yazmismiydim bilemedimde bebek 5 mm dedi drum o yüZden 6+2 dedi sanirim ona göre adet tarihim normalde 13 temmuz ama 23 temmuz olarak yazalim dedi

Gunayfin kızlar dun yazmismiydim bilemedimde bebek 5 mm dedi drum o yüZden 6+2 dedi sanirim ona göre adet tarihim normalde 13 temmuz ama 23 temmuz olarak yazalim dedi
Söylemiştin canım.ama ben anlamadım 10 gün sonraya nasıl yazıyor adet tarihini .doğum son adet tarihine göre oluyor.bebeğin Gelişimi için söylemiştir bence o 10 gün farkı.belki geç döllenmedir

Gunaydin guzel anneler anne adaylari.

Dun kan tahlili yaptırmıştim da beta hcg 1370 cikmis. Bana sanki biraz dusuk gibi geldi sizde kacti acaba. Dusuk mu ki

Günaydın kızlar,
Tüp bebekte transfer tarihine göre hesap yapılıyor. Ama benim doktorum adet tarihini baz baz alıyor :/ Çok sevdim doktoru ama bu konuda neden direttiğini anlamadım. Transfer tarihini söylüorum adeti söyle ona göre hesaplanır diyor tüp bebek olduğunu bilmesine rağmen :silah:
Geri kalan her şeyi çok iyi bu konuyu çözemedim:KK24:

Back
X