Kolay gelsin canım aynı dert benim de başımda bu ayın sonunda, çok yorma kendini yapabildiğini yap, kadın çağır olmadı bi günlük , nerede yaşıyorsunuz o kadar para istemişler, yazık değil mi ya..Ev taşıyacağız dedik , evi ilk gördüğümde oh herşey nasılsa sıfır su temizliği var diye kendimi yırtıp eşimin bütün ısrarlarına rağmen eve temizlik için birini çağırmayı reddettim hatta eşim iki kişi gelecekler bak kolay olur hemen bitirirler demişti ama ben inat ettim o parayla dünyalar alınır bilmemne diye .... ( Neredeyse yarım asgari ücret istedilerde ) Şimdi ahhh ahhh diyorum ne suyu ne temizliği resmen inşaat temizliği varmış evde. Koca göbekle kıldır kıldır merdivenin üzerinde mutfak dolabı siler oldum( Annemler yardım etmesine ediyorlar ama onlar cam kapı siliyor tabi.. Bir an önce bitse de size keyifli göbekli yayılırken olan fotoları atıp muhabbetlere yine dahil olsam
:) ben sanırım tekmeler sadece.Bi ara titreme gibi oldu ama cok kısaydı anlayamadım.
Hahaha süper yaKızlaarrrr İstanbuldakilerrr gebelik eğitimini araştırıyordum ne buldum --------> http://centralhospital.com/egitimler/baba-egitimi/ekim---baba-egitimi-178/
Hemen kayıt yaptırdım eşim mırın kırın etti ama kulağından tutup götürtecem gerekirse
Her ay varmış bu arada sonradan farkettim bişey kaçırmamışız yaniHahaha süper yaben de aradım şimdi kayıt için dönüş yapacaklarmış bekliyorum :) teşekkürler canım paylaşım için
Benim eşim bebek ilkyardım kursu gibi bir şey istiyor aslında bunun içinde de bahsedilir belki bir gitsin bakalım :)Her ay varmış bu arada sonradan farkettim bişey kaçırmamışız yani
Oy seninki yeni yıl bebeği olcak inşallah
Belki haberlere çıkarsınız
Muz ceviz tarcin karistir ye tarçin sekeri dengeliyor hem....Kızlar tatlı kriziyle nasıl başa çıkıyorsunuz canım çok çekiyor
Karadeniz turu biraz zor canim iki cocukla yaylalar gezilcek yerler zorlar bayaşöyle ayaklarını uzatıp dinlensen bile iyi gelir
Hemen atlatırsın inşallah
çocuğa göre değişiyor demek bakalım bu ikinciler belki uslu olur
Karadeniz turu çok istiyorum ama iki çocukla cesaret edebilir miyim bilmiyorum.
Dogumdan sonra o minigi birakip gitmek zirunda olmak cok daha zorrrr kizlarYalnız değiliz demek ki
Benim kız da erken gelirse, ben de bekliyorum yılbaşına :):) ultrason kagıdında ilk tarıhı gorunce cok sasırmıstım ıstesem bu kadar denk gelemezdi sanırm:)
Dogumdan sonra o minigi birakip gitmek zirunda olmak cok daha zorrrr kizlar
Kızlar uzun bi aradan sonra merhabaherkesler ve bütün bebişler iyidir inşallah, bir ev taşıma macerasının ardından ohh dedim. Siz siz olun ev mev taşımayın hele hamişken hiç taşımayın, biz yaptık bi hata daha güzel olcak diye, inşallah da öyle olur. Öpüyom hepinizi
Ya kızlar bana yine geldi o coşma hali, Allahımmmm sen hepimizin evlatlarını miyadında sağlıkla kucağımıza aldırKızlarr yumuk yumuk bebeklerimiz olacak inşallah yaaa az kaldı 3 ay şaka gibi yıl demiyorum bakın bekarken acaba kaç çocuğum olacak yada çocuk yapacak mıyım acaba falan düşünürdüm. Sanki hiç evlenmeyecekmişim gibi gelirdi şimdi bebek geliyor nasipse hemde 3 ay kaldı yaa. 3 ay nasıl çabuk biter.. Alllaaaahhhhhhhh Nasıl güzel kokarlar pudra pudra Minicik mırın kırın sesleri gelir böyle biz eririz izlerken falan kedi gibi kıvrılıp yatarlar yaaaa.. Küçücük yataklarının bile yarısını dahi kaplayamıyorlar ya Gözüm kararır bikaç günlük bebeği ısırırım diye korkuyorum o kadar vahşileşebilirim yani
Kızlar
Bir arkadaşım epidural sezeryan yaptı
Bir diğer arkadaşım da epidural normal yaptı
İkisi de memnun gibiydi hayatlarindan yine de detaylı sorup yazarim:)
hangi kitap merak ettim doktorumda bana kitap önerileri atmış ama hepsi yabancı bakmadım hiç.. bir de yenice diyet listesi aslında beslenme listesi diyelim yolladı ben sorunca ama o listeden az yiyorum ben ve bana kilo oranımı aştığımı söyledi çünkü toplamda 7.5 kilo aldım ve 6 olması gerekmiş.12 yi geçmemelisin dedi
canım annen anlıyor sanırım ipin markasını ve kaç ilmek öğrenince bana da yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?