- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
erken doğumdan çok korkuyorumda dedim acaba doğum pozisyonu felan mı aldı bebeğimoh mis gibi
şuan genelde tüm bebeklerim kafa rahme yakın oradan hissettiğimiz tekmeler kafasından geliyor
Sağ , sol , orta göbek kısmında hissettiğimiz poposudur yada sırt kısmı gibi
Ben mesela sağda solda şuanda dirsek yada ayak yada el gibi küçük bir şey hissediyorum tam tutamadığım için anlayamıyorum hissettiğim bu.
Alanları 32 haftaya kadar geniş bir sağa bir sola geziyorlar biraz daralınca genelde tek bölge de hissederiz diğer hissettiklerimisde daha küçük tekmeler olacak
benim çok hoşuma gitti ip aldım bile hatta :) kadife ipler yumuşacık 5 numara şiş gerekiyomuş baktım int.ten ama kaç ilmek başlamak lazım onu bilmiyorum akşam ona bakıp başlarım bendecanım bebek battaniyesi için kaç çiftten başlanıyor şiş kaç numara olacak ve ip hangisi olacak hani metreleri falan oluyor ya. benimde bu tarz tarçın ve yeşil renkten öresim var
erken doğumdan çok korkuyorumda dedim acaba doğum pozisyonu felan mı aldı bebeğim
ben bir güzel yiyorum :) ama az yiyip kendimi kandırmaya çalışıyorum sadeceKızlar tatlı kriziyle nasıl başa çıkıyorsunuz canım çok çekiyor
Yaa keşke benimki de öyle olsaydııı..Şimdiye çoktan biterdi bu iş.. benimki de ulaşılmaz biri.. maillere dönmüyor, telefonları açmıyor, yanına gidince saatlerce hatta günlerce (hiç abartmıyorum 3 gün akşama kadar kapıda bekleyip 4. gün sadece 5 dk görüşebilmişliğim varbenim hocam bir ayrııı
kaçamıyorum
beni arıyor bana ulaşamazsa da eşimi
hangi kitap merak ettim doktorumda bana kitap önerileri atmış ama hepsi yabancı bakmadım hiç.. bir de yenice diyet listesi aslında beslenme listesi diyelim yolladı ben sorunca ama o listeden az yiyorum ben ve bana kilo oranımı aştığımı söyledi çünkü toplamda 7.5 kilo aldım ve 6 olması gerekmiş.12 yi geçmemelisin dedi@meltem_kaya bu kitap çok güzel bu hamileliğimde hiç bakmadım arada elime geçtikçe bakıyorum.her aya 7-8 sayfalık yazıları var bu ay artık doğumu kararlaştırın hazırlıklara başlatın falan diyor tüm Doğum detaylarınj anlatmış yurt dışından çevirme kitap olduğu için hiç duymadığımız Doğum şekilleri de var
Bizde daha cinsiyeti belli değilken bebeğimize karı koca mihrimah diye sesleniyorduk, nedense kızmış gibi düşünüyorduksonra erkek olduğunu öğrenince boşluğa düştük
canım annen anlıyor sanırım ipin markasını ve kaç ilmek öğrenince bana da yazar mısın?benim çok hoşuma gitti ip aldım bile hatta :) kadife ipler yumuşacık 5 numara şiş gerekiyomuş baktım int.ten ama kaç ilmek başlamak lazım onu bilmiyorum akşam ona bakıp başlarım bende
hamilelik dönemim boyunca tek düşündüğüm şey istifa etmektiYaa keşke benimki de öyle olsaydııı..Şimdiye çoktan biterdi bu iş.. benimki de ulaşılmaz biri.. maillere dönmüyor, telefonları açmıyor, yanına gidince saatlerce hatta günlerce (hiç abartmıyorum 3 gün akşama kadar kapıda bekleyip 4. gün sadece 5 dk görüşebilmişliğim var) kapısında bekletiyor.. Ve her zaman böyle, 1 kere 2 kere değil yani.. Ve görüşünce de sanki o uğraşmış da ben bir şey yapmamışım gibi her seferinde azar işitiyorum.. Ben de bu çile hamilelikte çekilmez deyip, kaçtım böyle.. Bu arada doktora yaptığım ve çalıştığım üniversite farklı, aynı yerde olsa hocam kaçamazdım ben de..
Bazen her şeyi yakıp, akademik hayatı bırakasım geliyor.. Hatta komple işi gücü de bırakıp ev hanımı mı olsam diye düşünmüyor değilim zaman zaman..
Tum detaylarini ogren olur muKızlar
Bir arkadaşım epidural sezeryan yaptı
Bir diğer arkadaşım da epidural normal yaptı
İkisi de memnun gibiydi hayatlarindan yine de detaylı sorup yazarim:)
çok teşekkür ederimDoğum pozisyonunda olabilir ama erken doğuracağım anlamıma gelmez kesinlikle çoğunlukla her benek böyle duruyor
26 da kafası yukarı çıkar mı diye dr sordum Arık zor dedi bence böyle olmaları daha iyi Doğum için
Doğum kanalına girmesi lazım Buda 36 dan sonra olur genelde
hamilelik dönemim boyunca tek düşündüğüm şey istifa etmekti
çok pişmanım bu yolu tercih ettiğim için malesef
Hahhahah inşallah canım ama 50 kere değiştiririz o zaman kadar kesinAy gercekten miii :) ilk defa duydum bi Mihrimah valla tuh ya :) neyse digeri ins kız olursa ona koyun kızım yalnz kalmasın hem :))
Canım memorialde geçen hafta başladı perşembe günleri. Ben kaydımı yaptırdım ama henüz gidemedim zaten ilk haftalar gebeliğe hazırlık, gebelikte vücut değişimleri gibi görünüyordu planda. Son üç haftaya gidebilirsem bebek bakım, banyo, nefes egzersizleri olur çok da iyi olur. Ataşehir memorial bi ara istersen :)Kızlar selam vermedim bu arada merhaba herkese... Mesajları okuyorum ama üşendim okumayacamHava sıcak korkuyorum migrenim azacak diye, millet bayılır böyle güneşli parlak havalara bense nefret ederim, hava dediğin kapalı olur depresif olur Valla böyleyim şaka değil yani ama bunun en büyük nedeni migren dediğim gibi. Bir de sıcaktan nefret etmem falan neyse. Kızlar hiç istanbulda yakınlarda gebelik eğitimi duydunuz mu? Ben tee 16 haftalıkken gittim yine gideyim diyorum. Özellikle doğumda nefes egzersizleri için falan zamanı geliyor yavaş yavaş.
Ay ne güzel olur canım :) Aksu ve Göksu'yla nehrin kavuştuğu yerde derin derin mutlulukla nefes alırız hep birlikte
YiyerekKızlar tatlı kriziyle nasıl başa çıkıyorsunuz canım çok çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?