2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
erken doğumdan çok korkuyorumda dedim acaba doğum pozisyonu felan mı aldı bebeğim

F ferayegul ValentinusNF

Sezeryan yapacak olsam epidural derdim bebeğimi ilk göreyim diye anestezi den uyanacaksın falan filan baş ağrısı çekeceksin gerek yok gibi geliyor
Kimisi de epidural de heyecan yapıyor sonuçta dokunmaları hissediyorsun ama acı yok diyorlar benim için bu kalp krizi sebebi de kalbim çıkar yerinden
ama anestezi çok eski bir uygulama çoğu kişi bunu tercih etmiyor

Bildiğim kadarıyla doktorlar sizin gidişatımıza göre yönlendirme yapıyor. tabi epidural sezeryan yapan birisinden fikir almak daha iyi olur ben şuan öylesine fikir veriyorum

canım bebek battaniyesi için kaç çiftten başlanıyor şiş kaç numara olacak ve ip hangisi olacak hani metreleri falan oluyor ya. benimde bu tarz tarçın ve yeşil renkten öresim var
benim çok hoşuma gitti ip aldım bile hatta :) kadife ipler yumuşacık 5 numara şiş gerekiyomuş baktım int.ten ama kaç ilmek başlamak lazım onu bilmiyorum akşam ona bakıp başlarım bende

erken doğumdan çok korkuyorumda dedim acaba doğum pozisyonu felan mı aldı bebeğim

Doğum pozisyonunda olabilir ama erken doğuracağım anlamıma gelmez kesinlikle çoğunlukla her benek böyle duruyor
26 da kafası yukarı çıkar mı diye dr sordum Arık zor dedi bence böyle olmaları daha iyi Doğum için

Doğum kanalına girmesi lazım Buda 36 dan sonra olur genelde

benim hocam bir ayrııı
kaçamıyorum
beni arıyor bana ulaşamazsa da eşimi
Yaa keşke benimki de öyle olsaydııı..Şimdiye çoktan biterdi bu iş.. benimki de ulaşılmaz biri.. maillere dönmüyor, telefonları açmıyor, yanına gidince saatlerce hatta günlerce (hiç abartmıyorum 3 gün akşama kadar kapıda bekleyip 4. gün sadece 5 dk görüşebilmişliğim var ) kapısında bekletiyor.. Ve her zaman böyle, 1 kere 2 kere değil yani.. Ve görüşünce de sanki o uğraşmış da ben bir şey yapmamışım gibi her seferinde azar işitiyorum.. Ben de bu çile hamilelikte çekilmez deyip, kaçtım böyle.. Bu arada doktora yaptığım ve çalıştığım üniversite farklı, aynı yerde olsa hocam kaçamazdım ben de..
Bazen her şeyi yakıp, akademik hayatı bırakasım geliyor.. Hatta komple işi gücü de bırakıp ev hanımı mı olsam diye düşünmüyor değilim zaman zaman..

hangi kitap merak ettim doktorumda bana kitap önerileri atmış ama hepsi yabancı bakmadım hiç.. bir de yenice diyet listesi aslında beslenme listesi diyelim yolladı ben sorunca ama o listeden az yiyorum ben ve bana kilo oranımı aştığımı söyledi çünkü toplamda 7.5 kilo aldım ve 6 olması gerekmiş.12 yi geçmemelisin dedi

Bizde daha cinsiyeti belli değilken bebeğimize karı koca mihrimah diye sesleniyorduk, nedense kızmış gibi düşünüyorduk sonra erkek olduğunu öğrenince boşluğa düştük

Ay gercekten miii :) ilk defa duydum bi Mihrimah valla tuh ya :) neyse digeri ins kız olursa ona koyun kızım yalnz kalmasın hem :))

benim çok hoşuma gitti ip aldım bile hatta :) kadife ipler yumuşacık 5 numara şiş gerekiyomuş baktım int.ten ama kaç ilmek başlamak lazım onu bilmiyorum akşam ona bakıp başlarım bende
canım annen anlıyor sanırım ipin markasını ve kaç ilmek öğrenince bana da yazar mısın?

hamilelik dönemim boyunca tek düşündüğüm şey istifa etmekti
çok pişmanım bu yolu tercih ettiğim için malesef

çok teşekkür ederim

Kizlar bugun bi ip kesfettim. Alize puffy color. Ip disinda materyal olmadan elde oruyosun. Sis tig falan istemio. Ben battaniye modelini izledim. Ama tulum bile ormusler. Bi battaniye en yavas halimde bi gunde bitiyo diolar. Buda yumus yumus duruyo bi bakin isterseniz

Ay gercekten miii :) ilk defa duydum bi Mihrimah valla tuh ya :) neyse digeri ins kız olursa ona koyun kızım yalnz kalmasın hem :))
Hahhahah inşallah canım ama 50 kere değiştiririz o zaman kadar kesin Cinsiyet önemli değil diyorum ama ikincisinin kız olmasını isterim yani, hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah. En güzeli bir erkek bi kız bence

Kızlar selam vermedim bu arada merhaba herkese... Mesajları okuyorum ama üşendim okumayacam Hava sıcak korkuyorum migrenim azacak diye, millet bayılır böyle güneşli parlak havalara bense nefret ederim, hava dediğin kapalı olur depresif olur Valla böyleyim şaka değil yani ama bunun en büyük nedeni migren dediğim gibi. Bir de sıcaktan nefret etmem falan neyse. Kızlar hiç istanbulda yakınlarda gebelik eğitimi duydunuz mu? Ben tee 16 haftalıkken gittim yine gideyim diyorum. Özellikle doğumda nefes egzersizleri için falan zamanı geliyor yavaş yavaş.

Canım memorialde geçen hafta başladı perşembe günleri. Ben kaydımı yaptırdım ama henüz gidemedim zaten ilk haftalar gebeliğe hazırlık, gebelikte vücut değişimleri gibi görünüyordu planda. Son üç haftaya gidebilirsem bebek bakım, banyo, nefes egzersizleri olur çok da iyi olur. Ataşehir memorial bi ara istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…