2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ev taşıyacağız dedik , evi ilk gördüğümde oh herşey nasılsa sıfır su temizliği var diye kendimi yırtıp eşimin bütün ısrarlarına rağmen eve temizlik için birini çağırmayı reddettim hatta eşim iki kişi gelecekler bak kolay olur hemen bitirirler demişti ama ben inat ettim o parayla dünyalar alınır bilmemne diye .... ( Neredeyse yarım asgari ücret istedilerde ) Şimdi ahhh ahhh diyorum ne suyu ne temizliği resmen inşaat temizliği varmış evde. Koca göbekle kıldır kıldır merdivenin üzerinde mutfak dolabı siler oldum :KK43:( Annemler yardım etmesine ediyorlar ama onlar cam kapı siliyor tabi.. Bir an önce bitse de size keyifli göbekli yayılırken olan fotoları atıp muhabbetlere yine dahil olsam :KK43:
Kolay gelsin canım aynı dert benim de başımda bu ayın sonunda, çok yorma kendini yapabildiğini yap, kadın çağır olmadı bi günlük , nerede yaşıyorsunuz o kadar para istemişler, yazık değil mi ya..

Dun akşamdan beri giremedim simdi oku oku bitmiyo nasılsınız arkadaşlar baya şeyden konuşulmus isim falan bende kız ismi azra su erkek ismi mirali ve ali.murat düşünüyorum

şöyle ayaklarını uzatıp dinlensen bile iyi gelir
Hemen atlatırsın inşallah :emir_bebek:

çocuğa göre değişiyor demek bakalım bu ikinciler belki uslu olur
Karadeniz turu çok istiyorum ama iki çocukla cesaret edebilir miyim bilmiyorum.
Karadeniz turu biraz zor canim iki cocukla yaylalar gezilcek yerler zorlar baya

Ya kızlar bana yine geldi o coşma hali, Allahımmmm sen hepimizin evlatlarını miyadında sağlıkla kucağımıza aldır :dua: Kızlarr yumuk yumuk bebeklerimiz olacak inşallah yaaa az kaldı 3 ay şaka gibi yıl demiyorum bakın :KK9: bekarken acaba kaç çocuğum olacak yada çocuk yapacak mıyım acaba falan düşünürdüm. Sanki hiç evlenmeyecekmişim gibi gelirdi şimdi bebek geliyor nasipse hemde 3 ay kaldı yaa. 3 ay nasıl çabuk biter.. Alllaaaahhhhhhhh :rolleyes: Nasıl güzel kokarlar pudra pudra :KK36: Minicik mırın kırın sesleri gelir böyle biz eririz izlerken falan :confused: kedi gibi kıvrılıp yatarlar yaaaa.. Küçücük yataklarının bile yarısını dahi kaplayamıyorlar ya :21: Gözüm kararır bikaç günlük bebeği ısırırım diye korkuyorum o kadar vahşileşebilirim yani :KK8:

Kızlar selamlar Doğum şekilleri konuşulmuş :) ne tatlısınız siz ya ...
Bu arada daha önce de söylemiştim 3 ameliyat oldum . Biri epidural di ondan başlayayım anlatmaya ; arkadaşlar maalesef tüm dokunmaları ve karnınızdaki dalgalanmayı hissediyorsunuz . En önemlisi konuşmaları duyuyorsunuz . Evet şimdi kesiyorum , içeriyi yıkıyorum ya da şimdi dikişe başladık filan tarzı ... Ameliyat olarak berbat bir histi ama doğumda bende epidural olmak isterim , bebeği göreyim diye . Bacakların açılması , yürüme filan biraz zor ve geç oluyor . Yaşayacağınız en kötü şey bel ağrısı oluyor .
Gelelim genel anesteziye ; İnan’ın hiçbir şey hissetmeden uyuyup uyanmak Harika bir his . Bir de derin uyunuyor ki tadından yenmez . Ama sonraki felaket baş ağrısı ve sersemlik insani mahvediyor . Ayrıca anestezinin etkisi ile kusan , saçmalayan filan çok oluyor . Şükürler olsun bende onlar olmadı . Ama Doğumdan sonra ben o kadar sersemlik yaşamak istemem sadece şahsi düşüncem bu .

Kızlar uzun bi aradan sonra merhaba:KK15: herkesler ve bütün bebişler iyidir inşallah, bir ev taşıma macerasının ardından ohh dedim. Siz siz olun ev mev taşımayın:olamaz: hele hamişken hiç taşımayın, biz yaptık bi hata daha güzel olcak diye, inşallah da öyle olur. Öpüyom hepinizi:KK60:

Hayırlısı olsun canım, mutlu mesut olun yeni evinizde ;)

Ya kızlar bana yine geldi o coşma hali, Allahımmmm sen hepimizin evlatlarını miyadında sağlıkla kucağımıza aldır :dua: Kızlarr yumuk yumuk bebeklerimiz olacak inşallah yaaa az kaldı 3 ay şaka gibi yıl demiyorum bakın :KK9: bekarken acaba kaç çocuğum olacak yada çocuk yapacak mıyım acaba falan düşünürdüm. Sanki hiç evlenmeyecekmişim gibi gelirdi şimdi bebek geliyor nasipse hemde 3 ay kaldı yaa. 3 ay nasıl çabuk biter.. Alllaaaahhhhhhhh :rolleyes: Nasıl güzel kokarlar pudra pudra :KK36: Minicik mırın kırın sesleri gelir böyle biz eririz izlerken falan :confused: kedi gibi kıvrılıp yatarlar yaaaa.. Küçücük yataklarının bile yarısını dahi kaplayamıyorlar ya :21: Gözüm kararır bikaç günlük bebeği ısırırım diye korkuyorum o kadar vahşileşebilirim yani :KK8:

Yazdıklarından heyecanın geçti bana yemin ederim :)
Böle pıt pıt oldu kalbim :D
İnşallah sağ sağlim gelirler

Kızlar

Bir arkadaşım epidural sezeryan yaptı

Bir diğer arkadaşım da epidural normal yaptı

İkisi de memnun gibiydi hayatlarindan yine de detaylı sorup yazarim:)

benim epidural normal pişman olduğum tek şey doktor geç kalacak diye yaptırdım 7-8 cm açıklığım etkisi olmadı yaptırmasam daha iyiydi.
omun dışında epidural 4 cm de takılır Doğum 10 yada 11 cm oluyor o açılma esnasında geçen sürede hiç bir şey hişsettmezsin normali böyle olmalı.

hangi kitap merak ettim doktorumda bana kitap önerileri atmış ama hepsi yabancı bakmadım hiç.. bir de yenice diyet listesi aslında beslenme listesi diyelim yolladı ben sorunca ama o listeden az yiyorum ben ve bana kilo oranımı aştığımı söyledi çünkü toplamda 7.5 kilo aldım ve 6 olması gerekmiş.12 yi geçmemelisin dedi

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabın adı
ben sana bu ayın resmini çekerim 28.32. Haftaya kadar oradan oku ne alacaksın.
Özelden yollarım istersen burada sayfa kirliliği olmasın. İsteyen olursa yollarım.

Toplam 11 kg ideal hamilelikte ama hiç kasma 9-10 kg Doğumda gidiyor zaten Doğumdan sonra veririz

Back
X