2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar benim iki tane çikolata kistim var. Eğer doğum sezeryan ılutsa doğumda bu kisti alabiliyorlar mı acep
benim sezeryanda alindi canim ama cikolata kisti değildi. normal kist demiati dr. hatta patalojiye gonderildi sezeryan sonrasi temiz cikti.

Kızlar herkes karnıma küçük bu bebek zayıf doğacak diyor çok canım sıkıldı doktor kilosu normal dedi bende toplamda 9 kilo aldım 59 oldum zar zor kadına benzedin diyor kv kilo konusunda :/
O kv nin ağzını yırtmak var da, denecek laf mı ya.
Maşallah sana kilon gayet güzel, doktor da herşey yolunda diyorsa daha ne olsun

O kv nin ağzını yırtmak var da, denecek laf mı ya.
Maşallah sana kilon gayet güzel, doktor da herşey yolunda diyorsa daha ne olsun
Canım ağzı olan konuşuyor bu ara zaten hastayım moral verip yardım edeceklerine boş boş konuşuyorlar anladım ama eşimden başka kimse dostum değil her şeye o yardim ediyor destek veriyor Allah başımızdan eksik etmesin

Kızlar herkes karnıma küçük bu bebek zayıf doğacak diyor çok canım sıkıldı doktor kilosu normal dedi bende toplamda 9 kilo aldım 59 oldum zar zor kadına benzedin diyor kv kilo konusunda :/
Ona deki hamile arkadaşım var 39 kiloyla hamile kaldı şimdi de ancak 45 kilo olmuş ve hala hayatta bebeği de iyi diyormuş doktorlar de , nasıl bir söz bu ya sıkma sen canını senin aldığın kiloyla bebeğin kilosu orantılı olacak diye birşey Yok kilo almayanında bebeği büyüyor

Çikılata kisti alınınca yumurtalığa zarar verebiliyormuş acaba aldırsam mı ben de karar veremedim
Canım bence aldırma çünkü bnm tüp bebek tedavisiydi ve çikolata kistini aldıranların amh ı düşüyor diyorlardı kaç yasındasın ilk cocugun mu bunlar önemli dr da çok önemli yumurtalıga zarar gelebilir ve geri dönüşü yok hangi ildesin

Canım şimdi hatırladım sen memorialdayfın zaten bunu semra hocaya sormadın mı?
Benim hem iki tane çikılata kistim var hem de amh 0.600 semra hoca ya sormadım doğuda görev yapıyoruz ama doğum için istanbula gitmeyi düşünüyorum memorıal 13 bin istiyor o yüzden ddha uygun bir hastane arıyorum

Canımı dogumu memorail da yapma ama donmusun var mı kaç tane var zaten amh düşük alınması uygun mu onu danısıp sormalısın. Diyelim ki alınması lazım bunu da durumun yok diye güvenmediğin geri dönüşü olmayacak bi yere yaptırma derim ama bence bi sor semra hocaya ya da yücel beye ben olsam onların fikrini alırdım

boşverin çocukları ,hamilelği falan
evde orkidem var çokta güzel ama yaprakları düşmeye kurumaya başladı nasıl bakmalıyım bilen var mı ?
şöyle gizli püf noktaları söylesenize coşsunlar

canım ben de öyle yapıyordum kovaya saksıyı koy oda sıcaklığında kloru çıkmış suyla ya da içme suyuyla doldur. köklerinin üzerine çıkmasın su. gövde ve yapraklar ıslanırsa kağıt havluyla kurula. sulama zamanını da kontrol etmek için talaşın içine parmağını sok kuruysa sula. zaten bir süre sonra saksının hafifliğinden anlıyorsun kuruduğunu. bi de banyoda mutfakta bakmak en kolayı. buharlı ortamları çok seviyorlar.

doğru bebeğin hareketlerini takip etmek lazım sağol deneyimlerini paylaştığın için

sen kv söyle burada üyelik açsın
Hepimiz girişelim.. şaka gibi kg aldın diye mi kadın olmuşsun deseydin oğlum beni böyle beğeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…