Bedenimizden bagimsiz takilirlar artık zaten afedersiniz inek gibi olcaz sürekli süt süt memede bir bebek sagim makinesindeki gogusler aman aman bol sutumuz olsunda yeterki100 olursaaaa. Ay göğsmde iki tane basketbol topu taşıyacağım
Hımmm benimde sadece yatarken oluyor canım demekki sola yatmaktan oluyor benimde çünkü Sol bacaktiCanım ben ya saga ya sola yatıyorum altta kalan bacağım kalcamdan asagi dogru kramp girmiş gibi oluyor diger yana dönünce hemende geçmiyor öyle birşey normalde yok cok şükür sadece yatarken
Ustune yatınca oluyor iste canım Allah uykusuzluga alistiriyor anneyi demekkiHımmm benimde sadece yatarken oluyor canım demekki sola yatmaktan oluyor benimde çünkü Sol bacakti
Ustune yatınca oluyor iste canım Allah uykusuzluga alistiriyor anneyi demekki
Bencede canım normalde deliksiz yatan bir insanım şimdi gece üç dört defa kalkiyorumUstune yatınca oluyor iste canım Allah uykusuzluga alistiriyor anneyi demekki
Canım bende kronik tıkanıklık var . Sprey kullanıyprdum gebelikten önce , doktor gebelik dönemi ve sonrası için deniz suyu önerdi . Şimdi, onu kullanıyprum .Kızlar tuzlu su fayda etmedi ya. Hiç açılmadı. Burun spreyide kullanmak istemiyorum ama burnum tıkanık olduğunda gözlerim ve başım patlicak gibi oluyor.
Bencede canım. Şimdiden gece de 4-5 kere uyanıyorum . :))
Bencede canım normalde deliksiz yatan bir insanım şimdi gece üç dört defa kalkiyorum
Kızlar bi dışarı çıkayım dedim moralim bozuldu. Size anlatayım sizin de bozulsun ama bunları bilmek ve temkinli davranmak adına öğrenmeliyiz diye düşünüyorum..
Arkadaşım şuan da doğumda. kızı iki hafta erken gelmiş. Bu arkadaşın önceki kızı henüz bir yaşına bile gelmeden vefat etti. Arkadaş bebeği bakıcının evine bırakıp işe gidiyor bebekte kenarlardan tutunup kalkabiliyormuş. Bir şekilde tv yi üzerine çekiyo.. Arkadaşım iki sene bildiğiniz aklını yitirdi sonra kendine gelince tüp bebekle hamile kaldı yine kız nasip etti Allah ona..
Diğer bi tanıdığımızın iki aylık bebeği var refluymuş. Reflu yastığından bahsettim o da başka bi arkadaşımızın bebeğinden haber verdi. Bebişi üç aylık olacaktı reflusu varmış. bebek gece kusmuğunda boğulmuş. O kadar uzgunum ki uzun zamandır haber de alamamıştım. Eve ağlayarak geldim.
Nasıl yapıcam uyku bile uyuyamam bebeğe bişey olur diye. Bunları duymadan önce herşey laylaylom du şimdi bu sorumluluğun ne kadar ezici olduğunu anlıyorum
Ay hadi inşallah yoksa benim oğulcuk aç kalacak.O işin küçük büyük olması ile alakası yok bence
benim 75 di şimdi 80 düşün 23 ay emzirdim.,Ay hadi inşallah yoksa benim oğulcuk aç kalacak.
Hahaha keçi memesi mi o nasıl oluyor.benim 75 di şimdi 80 düşün 23 ay emzirdim.,
büyüklükle hiç alakası yokama emzirme döneminde süt dolunca böyle taş gibi oluyor emzirme bitince keçi memesi
Benimde gobegimin goremedigm yerlerinde küçük catlaklar olmaya baslamis anneme baktirdm eyvah dedim krem sürmeyi siklastirmam lazim ama olucaksa oluyor demek ki bak sen sürdüğn halde olmuşHahaha keçi memesi mi o nasıl oluyor.bu arada bende çatlak oluşmuş karnımda ya yıkıldım. Bide hindistan cevizi yağı sürüyordum
Hahaha keçi memesi mi o nasıl oluyor.bu arada bende çatlak oluşmuş karnımda ya yıkıldım. Bide hindistan cevizi yağı sürüyordum
İçim acıdı çok üzüldüm canım. Allah evlat acısıyla sınamasın hiç kimseyi. Arkadaşlarına da sabrını versin. Üzülmemek, düşünmemek elde değil elimizden gelen her tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakacağız. Rabbim uzun, sağlıklı ömürler versin bebeklerimize, sevdiklerimize. Bu arada arkadaşının doğumu gerçekleşti mi? Şimdi içinde bir burukluk olsa da ne kadar mutludur.
Allah ım kimseyi evladıyla sınamasın inşallah. Çok zor bir imtihan. Rabbim arkadaşlarına kolaylık ve sabır versin.
Gece uyurken kusması benim de korktuğum bir şeydir. O yüzden ben genellikle yan yatiriyorum bebekleri. Arkasına bir yastık koyuyorum. Biraz kafayı kaldırmaya başlayınca da yüzüstü yatiriyorum. Tabi yine de olacağı varsa istediğimiz kadar tedbir alalım. Allah a emanet. Rabbim korusun bütün yavruları inşallah
Ya biliyor musun benimde en çok korktuğum ve sürekli aklımda olan örnekleri yazmışsın. Allahım hiçbir anneye yaşatmasın böyle şeyleri korkunç resmen. Zaten bebek büyütme konusunda hiçbir tecrübem yok emzirirken nefesi tıkanır mı, uyurken nasıl yatırmam lazım kusarsa boğulur mu ek gıdaya başladığımızda yemek boğazına kaçar mı bu konular aklıma geldikçe acayip korkuyorum. Başa gelecek olan da her türlü geliyor. Annelik çok zor hep insanın yüreği ağzında ben daha şimdiden bunu hissediyorum.
ya canım nolur böyle arkadaşlardan uzak dur.
haberler zaten fena ama felakat telllalığı yapmasınlar
2014 şubat annelerinden bir anne bebeğini kaybetti Bursa da düşün yüzyüze görmediğim insan 2 gece hastanelik oldum ben daha 1,5 yaşındaydılar.
Rabbim kimseye evlat acısı vermesin..
babası ölene yetim , annesi ölene öksüz derler evladı ölene hiç bir yerde tanım yok.
Herkese merhabaaaa :) evi taşıdık ama hala bitmiyor ne temizliği ne yerleştirmesi ne de eksikler... bu arada kuzenim kasımda Doğum yapacaktı 21 gün erken Doğum yaptı bebeğimiz anne sütü ememiyor çünkü emdikçe heyecanlanıyormuş ve kalbinde problem oluyormuş aynı zamanda nefes alış verişlerinde de problem varmış, maşşallah 3 kilo doğdu ama hala hastane de gözetim altında makinelerle((( bende 3 gündür çok fazla koşturmaktan temizlik yapmaktan biraz zorladığımı hissediyorum, bugün gidip kan verdim yarın da kontrolümüz var korkuyorum ilk kez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?