2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
100 olursaaaa. Ay göğsmde iki tane basketbol topu taşıyacağım
Bedenimizden bagimsiz takilirlar artık zaten afedersiniz inek gibi olcaz sürekli süt süt memede bir bebek sagim makinesindeki gogusler aman aman bol sutumuz olsunda yeterki

Canım ben ya saga ya sola yatıyorum altta kalan bacağım kalcamdan asagi dogru kramp girmiş gibi oluyor diger yana dönünce hemende geçmiyor öyle birşey normalde yok cok şükür sadece yatarken
Hımmm benimde sadece yatarken oluyor canım demekki sola yatmaktan oluyor benimde çünkü Sol bacakti

Kızlar tuzlu su fayda etmedi ya. Hiç açılmadı. Burun spreyide kullanmak istemiyorum ama burnum tıkanık olduğunda gözlerim ve başım patlicak gibi oluyor.

Kızlar tuzlu su fayda etmedi ya. Hiç açılmadı. Burun spreyide kullanmak istemiyorum ama burnum tıkanık olduğunda gözlerim ve başım patlicak gibi oluyor.
Canım bende kronik tıkanıklık var . Sprey kullanıyprdum gebelikten önce , doktor gebelik dönemi ve sonrası için deniz suyu önerdi . Şimdi, onu kullanıyprum .

ya canım nolur böyle arkadaşlardan uzak dur.
haberler zaten fena ama felakat telllalığı yapmasınlar
2014 şubat annelerinden bir anne bebeğini kaybetti Bursa da düşün yüzyüze görmediğim insan 2 gece hastanelik oldum ben daha 1,5 yaşındaydılar.
Rabbim kimseye evlat acısı vermesin..
babası ölene yetim , annesi ölene öksüz derler evladı ölene hiç bir yerde tanım yok.

benim 75 di şimdi 80 düşün 23 ay emzirdim.,

büyüklükle hiç alakası yok ama emzirme döneminde süt dolunca böyle taş gibi oluyor emzirme bitince keçi memesi
Hahaha keçi memesi mi o nasıl oluyor. bu arada bende çatlak oluşmuş karnımda ya yıkıldım. Bide hindistan cevizi yağı sürüyordum

Hahaha keçi memesi mi o nasıl oluyor. bu arada bende çatlak oluşmuş karnımda ya yıkıldım. Bide hindistan cevizi yağı sürüyordum
Benimde gobegimin goremedigm yerlerinde küçük catlaklar olmaya baslamis anneme baktirdm eyvah dedim krem sürmeyi siklastirmam lazim ama olucaksa oluyor demek ki bak sen sürdüğn halde olmuş

görsellerden bak canım ne demek istediğimi anlayacaksın. pörsümüş yumuş yumuş oluyor :)
çatlak işi irsi canım olacağı varsa malesef önüne geçilmiyor. geçen hafta lierac verdi arkadaş yeni sürmeye başladım
ilkinde olmadı diye güveniyorum kendime yine olmaz diye

amin inşallah arkadaşım da kurtulmuş çok şükür herşey yolundaymış. Allah bu bebeğine ömür versin

inşallah canım ben de yan yatış yastığı alacaktım sonra onda daha çabuk döner diye vazgeçmiştim şimdi yine düşünmeye başladım. güvenli olur mu bilemedim...

evet canım bence hastanelerde verilen eğitimleri almaya çalışmalıyız. bebek ilk yardımıyla ilgili de birşeyler öğrenmeliyiz..

hiç sorma ben de çok etkilendim ama duyuyoruz bir şekilde. şimdi hamileyim diye konular hep hamilelik bebek oluyor konu da konuyu açıyor.. hamile kalmadan önce de hep Allahım hayırlısını ver acısını yaşayacaksam hiç nasip etme diye dua ediyordum...

meltem_kaya bu çok zor bir şey o annelere yorum bile yapamıyorum ne desek acıları dinmez .
benimde hep duam öyleydi nasip değilse annelik yüzünü gösterme bana diye dua ediyorum hala da

Herkese merhabaaaa :) evi taşıdık ama hala bitmiyor ne temizliği ne yerleştirmesi ne de eksikler... bu arada kuzenim kasımda Doğum yapacaktı 21 gün erken Doğum yaptı bebeğimiz anne sütü ememiyor çünkü emdikçe heyecanlanıyormuş ve kalbinde problem oluyormuş aynı zamanda nefes alış verişlerinde de problem varmış, maşşallah 3 kilo doğdu ama hala hastane de gözetim altında makinelerle ((( bende 3 gündür çok fazla koşturmaktan temizlik yapmaktan biraz zorladığımı hissediyorum, bugün gidip kan verdim yarın da kontrolümüz var korkuyorum ilk kez..

biraz büyüsün yeniden anne memesine döner şimdilik biberonla takılsın bakalım.
sağlığı yerinde olsun gerisi çokta önemli değil hiç anne sütü almayanda büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…