2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
doktorun.birsey dedi mi canim. en iyisini onlar bilir.
Haklısın canım inşallah iyi bir doktor ve hastane bulabilirsem konuşacağım

O nasıl arkadaş öyle. Senin bu konudan muzdarip olduğunu bilmiyor mu? Şu hassas konuların üstüne kötü yorum yapan insanlardan nefret ediyorum.

canim bende instgramdan yazdim.cevap bekliyorum bakalim insallah yazar

birimize cevap yazar inşallah

Canım bizim hastanede kadin dogumcular hep kadindi dimi gecen Tülay hanim rahatsizlaninca benimde aklıma direk ya benim doğum zamanimda rahatszilanirsa kim gelir acaba nasıl olur ya da gece olsa napar falan onlar geldi

Erkek doktor yok canım ama nöbette 2 kez doktora denk geldim birisi Türk değildi zaten diğeri de yeni doktor olmuş acayip heyecanlıydı gece denk gelmek istemiyorum o yüzden. Normal Doğumda doktorla işimiz yok ebelerle işimiz ama yine de inşallah gündüz olur..

Kiyamam yavrumm ❤ nasıl masum :)

keci memesi muazzam bi benzetme olmus valla benim de minnaklar biraz dolgunca 80 oldular ama emzirdikten sonra keçiye dönüşmesin noluuuuurrr

Hala 80 benim küçülme olmadı
Ama daha kötüsünü söyleyim tek göğsümü emmedi o taş gibi 75 diğeri 80 keçi memesi

Son düzenleme:
Yok karnın büyük küçük. Plesantaya bile yorum yapmış sanırsin kırk yıllık kadın doğumcu
Insanlar patavatsiz asosyal toplum icinde konusmayi bilmiyorlar kirarmiyim be diyorum kendilerini aptal duruma dusuruyorlar..benimde sonlandirilan gebeligimden sonra bi arkadasim aradi yikilmisim zaten yasadigimi anlattim bi taraftan agliyorum durdu durdu ve ne dedi biliyomusunuz ? Senin bir daha cocugunda olmaz hepsi sakat olur simdi ....konusacak durumda degilim dedim ve kapattim bir daha da gorusmedim tum iliskimi kestim..

Bu patavatsızlık bile degil.
Densiz...

benim karnıma bakıp yok yok kesin son haftan diyen var sanırsın gözü ultrason
aynen bana da doğumun gelmiş inşallah diyorlar yok deyince de suyun fazla o zaman diyorlar

o kadından nefret ettim şuan

O nasıl arkadaş öyle. Senin bu konudan muzdarip olduğunu bilmiyor mu? Şu hassas konuların üstüne kötü yorum yapan insanlardan nefret ediyorum.

Ahh ben de hem nasılllll
benim karnıma bakıp yok yok kesin son haftan diyen var sanırsın gözü ultrason

Tabi canııım dilersen 4 boyutlu da bakabiliyorlar kilo ölçümü falan yapılıyor bosuna para veriyoruz doktorlara :)

bunu diyenin cocugu falan var mı acaba bi tanıdığıma da lohusalık depresyonu yasarken kiloları duruyoken ooo sen iyice alırsın artık veremezsin de demişlerdi valla fitnelikte üstlerine yok azcık onlara karsı fitnelik mi öğrensek napsak

aynen bana da doğumun gelmiş inşallah diyorlar yok deyince de suyun fazla o zaman diyorlar

o kadından nefret ettim şuan
Onlardan iyi mi bileceksin meltem
Mutlaka vardır bir şey:/

Ayrıntılıya boşa gittik klasik tombul teyze yorumları Doğumdan sonra da devam eder.

Densiz hadsiz

Böylelerine insan bile denmez ya. Nasıl bi varlık ya terbiyesiz acayip sinirlendim. İyi yapmışsın canm bütün ilişkini keserek.

Kızlar madem göğüs mevzusu açıldı emzirdikçe göğüsler küçülürmü?? Ben bi gün doktorumda saatimi beklerken bi bayan sohbet ediyordu. İşte ben gençken göğüslerim çok büyüktü ama iki çocuk emzirdikten sonra çok küçüldüler felan diye. Merak ettim acaba gerçekten küçülüyormu. Malum benimkiler normalde de baya büyük.

Gözlerim fal taşı gibi açıldı sinirden. Terbiyesiz duyarsız bencil insan.

Canım benim duyduğum küçülme orantılı bir küçülme değil de sönme şeklinde oluyormuş. sönmüş balon benzetmesi yapıyorlar genelde çevremdeki arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…