doktorun.birsey dedi mi canim. en iyisini onlar bilir.
Haklısın canım inşallah iyi bir doktor ve hastane bulabilirsem konuşacağımBi de canım aldırmamaya karar verirsen dogum yapacak dr a söyle sonra kafasına göre dogumda aldım gerekliydi falan demesin biz bu süreçlerin içinde oldugumuz için daha dikkatli olmalıyız seninde inşallah küçülmüştür
O nasıl arkadaş öyle. Senin bu konudan muzdarip olduğunu bilmiyor mu? Şu hassas konuların üstüne kötü yorum yapan insanlardan nefret ediyorum.keci memesi muazzam bi benzetme olmus valla benim de minnaklar biraz dolgunca 80 oldular ama emzirdikten sonra keçiye dönüşmesin noluuuuurrr
Üfff benim bebisim 1200gr gobek çevresi 1 hafta geriden geliyor bana da gecen arkadasım dedi yok senin göbeğin kucuk de ondan bebek kucuk plasentanda sıkıntı vardır suyun da az oldugundan kucuk göbeğin cart curttakma ya sinir bozuyolar evet ama onların gobusleri everest'e çıktıysa belki de kıskandıklarından bi de böyle dusunelim
canim bende instgramdan yazdim.cevap bekliyorum bakalim insallah yazar
Canım bizim hastanede kadin dogumcular hep kadindi dimi gecen Tülay hanim rahatsizlaninca benimde aklıma direk ya benim doğum zamanimda rahatszilanirsa kim gelir acaba nasıl olur ya da gece olsa napar falan onlar geldi
Kiyamam yavrumm ❤ nasıl masum :)
keci memesi muazzam bi benzetme olmus valla benim de minnaklar biraz dolgunca 80 oldular ama emzirdikten sonra keçiye dönüşmesin noluuuuurrr
O nasıl arkadaş öyle. Senin bu konudan muzdarip olduğunu bilmiyor mu? Şu hassas konuların üstüne kötü yorum yapan insanlardan nefret ediyorum.
Yok karnın büyük küçük. Plesantaya bile yorum yapmış sanırsin kırk yıllık kadın doğumcuben hamilelikte gereksiz konuşan herkesten nefret ediyorum.
Yok karnın büyük küçük. Plesantaya bile yorum yapmış sanırsin kırk yıllık kadın doğumcu
Insanlar patavatsiz asosyal toplum icinde konusmayi bilmiyorlar kirarmiyim be diyorum kendilerini aptal duruma dusuruyorlar..benimde sonlandirilan gebeligimden sonra bi arkadasim aradi yikilmisim zaten yasadigimi anlattim bi taraftan agliyorum durdu durdu ve ne dedi biliyomusunuz ? Senin bir daha cocugunda olmaz hepsi sakat olur simdi ....konusacak durumda degilim dedim ve kapattim bir daha da gorusmedim tum iliskimi kestim..Yok karnın büyük küçük. Plesantaya bile yorum yapmış sanırsin kırk yıllık kadın doğumcu
27 kasımda Tolga çevik stand-up a gideceğiz 35. Haftam olacak inşallah o zamana doğurmam
Insanlar patavatsiz asosyal toplum icinde konusmayi bilmiyorlar kirarmiyim be diyorum kendilerini aptal duruma dusuruyorlar..benimde sonlandirilan gebeligimden sonra bi arkadasim aradi yikilmisim zaten yasadigimi anlattim bi taraftan agliyorum durdu durdu ve ne dedi biliyomusunuz ? Senin bir daha cocugunda olmaz hepsi sakat olur simdi ....konusacak durumda degilim dedim ve kapattim bir daha da gorusmedim tum iliskimi kestim..
aman dikkat diyim doğurmamışsan bile doğurtturur o insanı :) ben tolga çeviki izlerken gülmekten kusmuşluğum var
aynen bana da doğumun gelmiş inşallah diyorlarbenim karnıma bakıp yok yok kesin son haftan diyen var sanırsın gözü ultrason
Insanlar patavatsiz asosyal toplum icinde konusmayi bilmiyorlar kirarmiyim be diyorum kendilerini aptal duruma dusuruyorlar..benimde sonlandirilan gebeligimden sonra bi arkadasim aradi yikilmisim zaten yasadigimi anlattim bi taraftan agliyorum durdu durdu ve ne dedi biliyomusunuz ? Senin bir daha cocugunda olmaz hepsi sakat olur simdi ....konusacak durumda degilim dedim ve kapattim bir daha da gorusmedim tum iliskimi kestim..
O nasıl arkadaş öyle. Senin bu konudan muzdarip olduğunu bilmiyor mu? Şu hassas konuların üstüne kötü yorum yapan insanlardan nefret ediyorum.
benim karnıma bakıp yok yok kesin son haftan diyen var sanırsın gözü ultrason
Onlardan iyi mi bileceksin meltemaynen bana da doğumun gelmiş inşallah diyorlaryok deyince de suyun fazla o zaman diyorlar
o kadından nefret ettim şuan
Ahh ben de hem nasılllll
Tabi canııım dilersen 4 boyutlu da bakabiliyorlar kilo ölçümü falan yapılıyor bosuna para veriyoruz doktorlara :)
bunu diyenin cocugu falan var mı acaba bi tanıdığıma da lohusalık depresyonu yasarken kiloları duruyoken ooo sen iyice alırsın artık veremezsin de demişlerdi valla fitnelikte üstlerine yok azcık onlara karsı fitnelik mi öğrensek napsak
Gözlerim fal taşı gibi açıldı sinirden. Terbiyesiz duyarsız bencil insan.Insanlar patavatsiz asosyal toplum icinde konusmayi bilmiyorlar kirarmiyim be diyorum kendilerini aptal duruma dusuruyorlar..benimde sonlandirilan gebeligimden sonra bi arkadasim aradi yikilmisim zaten yasadigimi anlattim bi taraftan agliyorum durdu durdu ve ne dedi biliyomusunuz ? Senin bir daha cocugunda olmaz hepsi sakat olur simdi ....konusacak durumda degilim dedim ve kapattim bir daha da gorusmedim tum iliskimi kestim..
Canım benim duyduğum küçülme orantılı bir küçülme değil de sönme şeklinde oluyormuş. sönmüş balon benzetmesi yapıyorlar genelde çevremdeki arkadaslarKızlar madem göğüs mevzusu açıldı emzirdikçe göğüsler küçülürmü?? Ben bi gün doktorumda saatimi beklerken bi bayan sohbet ediyordu. İşte ben gençken göğüslerim çok büyüktü ama iki çocuk emzirdikten sonra çok küçüldüler felan diye. Merak ettim acaba gerçekten küçülüyormu. Malum benimkiler normalde de baya büyük.
Canım benim duyduğum küçülme orantılı bir küçülme değil de sönme şeklinde oluyormuş. sönmüş balon benzetmesi yapıyorlar genelde çevremdeki arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?