2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kişiden kişiye değişiyor sanırım ben de sordum çevremdekilere bazısı öncekinden daha küçülmüş bazısı büyük kalmış. benim hamileliğim annemin hamileliğine çok benziyor göğüslerim de ona çekerse yandım. onunki 75ten 95e çıkmış ve hep öyle kalmış. en zayıf halinde bile nadide sultan gibi.. ben de 80den 95e çıktım şuan

küçüleni ilk kez duydum ben genelde büyüyor sonradan ya eski boyuna dönüşür yada öyle kalır diye biliyorum

Gerçekten söyleyecek birşey bulamıyorum. Bu patavatsizlık ya da cahillik diyemeyeceğim. Hayvanlık desem hayvanlara da hakaret etmiş olurum. Yorumsuz bir durum. gerçekten

Bundan sonra sana öyle birşey diyen olursa, seni hastane de ultrason yerine kullansinlar de

İlk evlendim 3 sene çocuk istemedik.
Bir gün eşimin bi akrabası böyle iğneleyici tavır ile eeeee siz daha düşünmüyor musunuz dedi.

Düşünüyoruz düşünüyoruz ama gel gör düşünce gücü ile olmuyor demiştim

Bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var kızlar. Bende mantı yapıp buzlua koymak istiyorum. ama nasıl muhafaza edeceğimi bilmiyorm. Siz fırınlayip mi koyuyorsunuz? Yoksa direk unlayip mi atıyorsunuz?

Tovb
Tövbe yarabbim o ne biçim laf ben bile burda şok oldum ağzının payını vereçeksin öyle insanlara öyle bir durumda moral vereceğine o Dost değil düşman canım en iyisini yapmışsın ilişkini kesmekle allah öyle insanları uzak tutsun bizden

Kızlar Türkiyede hastahaneler doğum için paramı istiyorlar ??
Evet canim ozeller istio
Oktivus tatlim sen ahsap isimlik yaptirmistin adresi verebilir misin
Canm ben kendim yaptim ama astari yuzunu gecti. Instagramda ahsap isikli isimlik yaz cikan sayfalardan birj satiodu
Bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var kızlar. Bende mantı yapıp buzlua koymak istiyorum. ama nasıl muhafaza edeceğimi bilmiyorm. Siz fırınlayip mi koyuyorsunuz? Yoksa direk unlayip mi atıyorsunuz?
Canim mantiyi kapat tepsiyle buzluga koy yarim saat donsun. Sonra cikar posetle geri koy. Birbirine yapismaz o zaman

Bunu hiç duymamıştim. İşe yarıyorsa böyle yapam.

Ben pek komedi türü şeylerden hoşlanmam. Bazen eşim izliyor öyle programlar, Ben mal mal bakıyorum. Ya hiç mi ağzı kıpırdamaz insanın arkadaş. Yok. Bana o tür şeyler komik gelmiyor.

anladım canım belki başka şeyler eğlendiriyordur

Kıza hamileyken Cem Yılmaz sinemasına gittik sinemada çok gülmedim ama evde izlerken kat be kat gülmüştüm.
Sinemada kaçırmamak için dikkatli izledim galiba anlayamadım

Güldür güldür beni etkilemez mesela sevmem.

HaHhaaaa iyi yapıştirmışsın kız

Ben fantastik şeyleri severim. Hayal ürünü şeyler hoşuma gidiyor. . Cem yılmaz diyince saçlarım dikenleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…