2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
maşallah sana da ozaman... inşallah böyle fit devam edersin :))) öbür türlü bizimkisi çok ızdırap vallahi yerimden kalmak bile olay...

Çok çok 3 kilo alırsın canım ya da almazsin artık sona yaklaşıldı

Ben ay ay uy uy kanepelere tutuna tutuna kalkıyorum zannedersin 80 yaşında
Ayy inşallah kızlar ama aynı dert bendede var o kılo aldıkca busefer gobegımı tasımak ağır gelıyor eğilemıyorum yatsam kaplumbağa gibi kalkamıyorum. koltuktan kalkmalar falan süper oldu o değilde geceler nasıl gecıyor bır sola dön bir sağa dön yanlarım uyusuyor valla

Tuvalet mesaim ilk günden var en az 3 kere kalkarım aynen kaplumbağa olmuşuz coraplarimi giyemiyorum bende 10 kilo aldım kacla biter bilemem ama bana normal geldi oglanda 22 kilo almıştım cahilce herkes ye dedi bende yedim

maşallah süper gözüküyorsun , hamilelik öncesi zayıf olduğun belli zaten , sadece göbek var
Teşekkür ederim gerçekten ama hiç bir şey yapmadım yani ekstra olarak sadece rutin hayatıma devam ettim ilk zamanlar çalışıyordum sabah 5 te kalkıyorum falan ve ben 5 aylık olana kadar hala yarış motoru tepesinden inmedim

Biz gördüğümüze bakarız canım maşallah sana ne güzel inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın ama kıskandım hemde çok dolabı nerden aldın çok güzel çok beğendim
Allah razı olsun teşekkür ederim :) hepimiz inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız. Dolabımı eskidji bazaar diye bir yer var oradan almıştım memnunum bebek odamızı da oradan aldık

Tuvalet mesaim ilk günden var en az 3 kere kalkarım aynen kaplumbağa olmuşuz coraplarimi giyemiyorum bende 10 kilo aldım kacla biter bilemem ama bana normal geldi oglanda 22 kilo almıştım cahilce herkes ye dedi bende yedim
gece suyu her uyandıgımda ıcersem bende kalkıyorum ama sürekli dönüyorum sankı kalçamdan dizime kadar uyuşup kramp giriyor. bende sabahları ayakkabılarda zorlanmaya basladım

Aman takma erkekleri bizimki de aklınca takılıyor şişko falan diyor ama sen ne anlarsın halimden içimde insan var diyorum evet ya çok garip diyor
Benim eşime saldıralım o zaman hep beraber bana iyice şiştin sen deyip duruyor sonra da ama aslan gibisin her işi yaparsın diye devam Ediyor yanakların şişti kıyafetlerine sığamıyorsun diye de söylemeden duramaz tabi.. 32 beden halimden eser Yok tabi

32 beden de mi var doğumdan sonra mutlaka görüşelim çok merak ediyorum ne yiyip ne iciyon ne kadar spor yapıyorsun :))

gece suyu her uyandıgımda ıcersem bende kalkıyorum ama sürekli dönüyorum sankı kalçamdan dizime kadar uyuşup kramp giriyor. bende sabahları ayakkabılarda zorlanmaya basladım
Büyük numara ayakkabı al canım doğumdan sonra şişlik falan inerse düzelir benim ayaklarım da öyleydi bunda sismedi su an ama bakalım

32 beden de mi var doğumdan sonra mutlaka görüşelim çok merak ediyorum ne yiyip ne iciyon ne kadar spor yapıyorsun :))
Eşimin kolu benim pantolonlarıma girmez mesela o kadar diyim , ne yiyip ne içiyoruma gelirsek ayırt etmeden herşeyi yerim spor da yapmıyorum dediğim gibi sadece çok hareketliyim sabah akşam köpek gezdiriyordum mesela şu anda onu yapmıyorum eskiden sürekli eşimle motor tepesindeydim in bin falan bacak kaslarım ve kollarım sağlamdır yarış motorunun üzerinde durmak kolay değil ah diyorum şimdi keşke hala bilebilsem ama hem kış geldi hemde hamilelikten dolayı 5. Ayda binmek yasaklandı yoksa doktor kontrolüne elimizde kasklarda gidiyorduk Doğumdan sonra görüşelim tabikiiiiii rutinler bende böyle sizler neler yapıyorsunuz

Tetanozun ikinci dozunu kaçıncı haftada oldunuz dün hemşire aradı gel ol dedi 30+4 üm erken doğum riskim var gelemem dedim gerekli mi ikinci zor birinden kurtuldum
30+4 geç değilmi? Erken doğumu tetiklediği için daha erken yapılıyor diye biliyorum. Bence iyi araştır canım

16. Haftasında erkek denilip cinsiyeti sonra değişen oldu mu bende 2 oğlan var 3. Ye hamileyim ben bile gördüm erkek ama bilemedim yanılmış olabiliriz mi değişir mi acaba
selâm canım benim benimde iki kızım var üçüncüde kız halada etrafimdan erkek olursa erkek diyenler var ama üç ayri doktor kiz dedi
rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Tetanozun ikinci dozunu kaçıncı haftada oldunuz dün hemşire aradı gel ol dedi 30+4 üm erken doğum riskim var gelemem dedim gerekli mi ikinci zor birinden kurtuldum

Ben tetanoz konusunda geç kaldım, daha doğrusu önce olmak istemedim, sonra doktorum keşke olsaydın dediğinde aile hekimliğindeki hemşire ile konuştuk, yasal olarak 33.haftaya kadar yapılıyor dedi, geçen hafta yani 29.haftamda ilk doz yapıldı. Bugün kontrolüm vardı, doktoruma da sordum 33ü geçirme 2.doz için dedi. Benim de erken doğum riskim var bu arada ve kafamı karıştırıyor aslında bu durum.

30+1 oldum ben de bugün ve bebeğim 1.580 gr olmuş ki önceden gerideydi haftasına göre, geride olan arkadaşlar üzülmesin, değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…