2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu kim böyle fit hamile mi olur ya biz fil gibi her yerden sistik
Demeyin öyle vallahi kilo aldım hemde 5 kilo aldım ben , baya sağlam da yemek yiyorum yani ama normalde de çok zayıftım ordan şanslıyım galiba bir de ben hiç yatmak nedir bilmiyorum çılgın gibi hala temizlik çarşı pazar gezmeler topuklu ayakkabılar şeklinde dolanıyorum eşimde o yüzden ahh uhh dediğimde aslan gibisin sen deyip geçiştiriyor

Herkesin derdi ayrı canım çocuklarin kahvaltısı okulu gelip gitmesi dersleri falan ay çok heyecanlı ve zor ya benimkilerde büyüyecek okula gidecek oyys
Sorma canım. Ben tam büyüttüm şimdi tekrar sil baştan yapcaz. Benimkiler büyük. Biri 7. Sınıf diğeri 4 ama hasta falan degilsem mutlaka kalkıp onlara azıcık da olsa kahvaltı yaptiriyorum. Yoksa aç giderler okula. Sonra gün içinde biraz kestiriyorum.

maşallah süper gözüküyorsun , hamilelik öncesi zayıf olduğun belli zaten , sadece göbek var

Biz gördüğümüze bakarız canım maşallah sana ne güzel inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın ama kıskandım hemde çok dolabı nerden aldın çok güzel çok beğendim

Teşekkürler teyzesi :) adlarıyla mutlu yaşasınlar hepsi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…