2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba :)
Bu söylediğiniz tarih usg kağıdının neresinde yazıyor. Bende merak ettim şuan. Doktorum 36.haftadan önce birşey söyleyemeyeceğini söyledi

gulinakpolat

Bu kim böyle fit hamile mi olur ya biz fil gibi her yerden sistik
hahahahah skandal ı görünce aklıma bir film yada diziden replik geldi ama hangısı hatırlayamıyorum.
Bende hala ınanamıyorum kendıme ama 4 kilo aldım kızlar ve benımde aynı önde şişen bir karnım var sadece şükür el ayak yüz de ödem falan yapmadı daha bakalım son 2 ay nolacak.

maşallah sana da ozaman... inşallah böyle fit devam edersin :))) öbür türlü bizimkisi çok ızdırap vallahi yerimden kalmak bile olay...

Evet canım almamak da imkansız ama ben dobrayım sokmam eve eşime söylettiririm onun ailesine benim ailem zaten hastayken gelmez
Geçmiş olsun canım yaa dikkat etmek şart çocuklara hastalık mevsimi başladı
Eki Görüntüle 2065030 Mira 31 haftalık oldu konulu fotoğrafımızı paylaşmak istedim :)
Maşallah canım sana Allah ım esirgesin sizi

Çok çok 3 kilo alırsın canım ya da almazsin artık sona yaklaşıldı

ya sorma geçen eşim işten geldi nasılsın dedim optüm iyiyim şuayip senden ne haber dedi ya yuhhh aşk olsun dedim...
ama cok güldüm doğru ya aynısıyım :)))))
Aman takma erkekleri bizimki de aklınca takılıyor şişko falan diyor ama sen ne anlarsın halimden içimde insan var diyorum evet ya çok garip diyor

Tetanozun ikinci dozunu kaçıncı haftada oldunuz dün hemşire aradı gel ol dedi 30+4 üm erken doğum riskim var gelemem dedim gerekli mi ikinci zor birinden kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…