2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
evet canım yaz olsa ahh hergün yıkarım ama dediğiniz gibi odayı ısıtıp orada yaptırıp yatırmak

peki haftada kaç kez yaptırmalıyız sizce
bide bebeği yağlama işi felan var
ayy ben çok korkuyorum bu banyo işinden
geçen öğrenmek için video izledim resmen gerim gerim gerildim
Kış olduğu için iki defa yeterli canım banyodan sonra yaglarsin uyur
Korkma ya öğrenirsin hemen büyüyor zaten bir bakmışsın oturuyor o zaman daha kolay yıkanması

Ben her gün yıkıyamam ya kış çok soğuk kıyamam silerim bazen pamukla
Benim oğlan baharda doğmasına rağmen her gün yikanadim hemen hastalanirdi sık sık silerdim kv kurtlanacak çocuk diyordu

Ben her gün yıkıyamam ya kış çok soğuk kıyamam silerim bazen pamukla
Benim oğlan baharda doğmasına rağmen her gün yikanadim hemen hastalanirdi sık sık silerdim kv kurtlanacak çocuk diyordu
aman kv ler çok yıkarsanda hasta olacak derler
onlar herşeyi derler de derler

İki kere ve üzeri anne olacaklar evdeki çocukların tepkisi ne acaba benimki her gün göbeğime sarılır konuşur kardeşiyle kardeside hemen coşar tabi ne zaman gelecek diye diye günler geçiyor

peki haftada kaç kez yaptırmalıyız sizce
bide bebeği yağlama işi felan var
ayy ben çok korkuyorum bu banyo işinden
geçen öğrenmek için video izledim resmen gerim gerim gerildim
Göbeği düştükten sonra her gün ya da iki günde bir yıkamayı istiyorum. Isıtıcı alacağım çünkü banyo sonrasında üşüyor dedi hep kış bebeği olanlar. Zaten uzun süreli olmaz hemen iki su döküp havlusuna sararız canım. inşallah :)))

Kızlar bu arada Carrefoursada Prima pampers 1 ve 2 numara 37.90 indirim varmış ordan aliyim diyorum indirim ne zamana kadar acaba

bugün kontrolüm vardı kızlar moralim bozuldu 31+3teyim bebeğin kilosu 1500 gr 2500 -3000 arası doğar ama 3000 zor görür dedi çok şükür sağlığı iyi ama ne bilim
3000 olunca madalya mı takılıyormuş ne cins doktorlar var Allah askına. Sağlıklı olsun önemli olan bu değil mi ? Kalbinde organlarında nefes alışverişinde problem olmasın yeterli gelmez mi ? Çok kızıyorum böyle kilo şeylerine kuzenim erken Doğum yaptı bebek 3 kg doğdu ama nefes alamıyor kalbinde sorun var.. öte yandan diğer bebeğimiz 2.400 falan doğmuştu ama maşşallah şu Durduramıyoruz tosuncuk oldu :) canınızı sıkmaya değer mi hiç yapmayın .. bebişleri de üzmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…