bugün kontrolüm vardı kızlar moralim bozuldu 31+3teyim bebeğin kilosu 1500 gr 2500 -3000 arası doğar ama 3000 zor görür dedi çok şükür sağlığı iyi ama ne bilim
Canım hiç belli olmuyor kilo işi. Sonuçta onlar tahmini bir ölçüm yapıyor. Canını sıkma bak sağlığı da iyiymiş çok şükür. 3kiloyu görür de geçer bile annesi inşallah
bugün kontrolüm vardı kızlar moralim bozuldu 31+3teyim bebeğin kilosu 1500 gr 2500 -3000 arası doğar ama 3000 zor görür dedi çok şükür sağlığı iyi ama ne bilim
Kızlar bu arada demin tuvaletleri temizleyeyim dedim aspirin ve çamaşır suyunu aynı anda kullanınca öksürük krizi tuttu.. süt içtim falan şu anda da uzandım yatıyorum ve tedirgin oldum. Öksürüğüm durdu gerçi
Kızlar bu arada demin tuvaletleri temizleyeyim dedim aspirin ve çamaşır suyunu aynı anda kullanınca öksürük krizi tuttu.. süt içtim falan şu anda da uzandım yatıyorum ve tedirgin oldum. Öksürüğüm durdu gerçi
3000 olunca madalya mı takılıyormuş ne cins doktorlar var Allah askına. Sağlıklı olsun önemli olan bu değil mi ? Kalbinde organlarında nefes alışverişinde problem olmasın yeterli gelmez mi ? Çok kızıyorum böyle kilo şeylerine kuzenim erken Doğum yaptı bebek 3 kg doğdu ama nefes alamıyor kalbinde sorun var.. öte yandan diğer bebeğimiz 2.400 falan doğmuştu ama maşşallah şu Durduramıyoruz tosuncuk oldu :) canınızı sıkmaya değer mi hiç yapmayın .. bebişleri de üzmeyin
Canım hiç belli olmuyor kilo işi. Sonuçta onlar tahmini bir ölçüm yapıyor. Canını sıkma bak sağlığı da iyiymiş çok şükür. 3kiloyu görür de geçer bile annesi inşallah
Sağolun kızlar tabiki de sağlığı önemli olan ama plasentadan az besleniyor fln diyince ne bilim ama tabiki de önemli olan sağlığı kilosu değil. bizde biliyorsunuz kilo sanki sağlık göstergesi gibidir alakası olmasa da :)
Sağolun kızlar tabiki de sağlığı önemli olan ama plasentadan az besleniyor fln diyince ne bilim ama tabiki de önemli olan sağlığı kilosu değil. bizde biliyorsunuz kilo sanki sağlık göstergesi gibidir alakası olmasa da :)
Kiloyu sağlık göstergesi olarak görenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. Hep çok zayıftım kendimi bildim bileli. En yakınlarım, akrabalar vs hep "aa çöp gibisin aa rüzgarda uçarsın aa şöylesin" vs derlerdi. Nasıl ki kilolu birinin yüzüne vurulmaması gerekiyorsa zayıflara da söylenmemeli. Cahillik canım bunlar ayy ne doluymuşum bu konuda
Hemen balkona çıktım zaten evimin önü deniz bol boş oksijen aldım süt falan ... ama kovanın içinde hala var maske falan takıp boşaltıcam kendimde korktum cidden
Kızlar doğum paranızı ne yapacaksınız acaba bizim herif hepsiyle bez al benden bir yıl bez istemeyin gelenlerede soyle bez getirsinler diyor sanki bebek hep yapacak ya
Hemen balkona çıktım zaten evimin önü deniz bol boş oksijen aldım süt falan ... ama kovanın içinde hala var maske falan takıp boşaltıcam kendimde korktum cidden
Kızlar doğum paranızı ne yapacaksınız acaba bizim herif hepsiyle bez al benden bir yıl bez istemeyin gelenlerede soyle bez getirsinler diyor sanki bebek hep yapacak ya
Ben her gün yıkıyamam ya kış çok soğuk kıyamam silerim bazen pamukla
Benim oğlan baharda doğmasına rağmen her gün yikanadim hemen hastalanirdi sık sık silerdim kv kurtlanacak çocuk diyordu
İki kere ve üzeri anne olacaklar evdeki çocukların tepkisi ne acaba benimki her gün göbeğime sarılır konuşur kardeşiyle kardeside hemen coşar tabi ne zaman gelecek diye diye günler geçiyor
Benim büyük kız başta hiç istemedi. O çocuğu nasıl yaptığınızı biliyorum hiç utanmadiniz mi dedi. Şimdi de tepkisiz. Karnimi falan sevmiyor. Ya doğmadan bi şey olursa ya dogmazsa diyor. O zaman çok üzülürüm o yüzden dogsun öyle sevicem diyor. Ama küçük çok seviyor. Sürekli karnimi oksuyor. Bebek de resmen ona tepki veriyor sanki. O konuşunca hareketleniyor.
Benim kizlarım da küçük doğdu canım. Bi sağlık sorunun yoksa üzülme. Ama tansiyonlarini sıkı takip et. Benimki tansiyondan olmuştu. Küçük doğan bebeğin bazen avantajı da oluyor. Sütün yetiyor. Küçük olduğu için çabuk doyuyor ve cok çabuk büyüyorlar