2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bugün kontrolüm vardı kızlar moralim bozuldu 31+3teyim bebeğin kilosu 1500 gr 2500 -3000 arası doğar ama 3000 zor görür dedi çok şükür sağlığı iyi ama ne bilim
Canım hiç belli olmuyor kilo işi. Sonuçta onlar tahmini bir ölçüm yapıyor. Canını sıkma bak sağlığı da iyiymiş çok şükür. 3kiloyu görür de geçer bile annesi inşallah

bugün kontrolüm vardı kızlar moralim bozuldu 31+3teyim bebeğin kilosu 1500 gr 2500 -3000 arası doğar ama 3000 zor görür dedi çok şükür sağlığı iyi ama ne bilim
Benim oğlum 37 haftalık 47 cm 2300 doğdu hiç bir sorun olmadı canım sağlıklı olması yeter doğduktan sonra alıyorlar kiloyu zaten sıkma canını

Kızlar bu arada demin tuvaletleri temizleyeyim dedim aspirin ve çamaşır suyunu aynı anda kullanınca öksürük krizi tuttu.. süt içtim falan şu anda da uzandım yatıyorum ve tedirgin oldum. Öksürüğüm durdu gerçi

Canım kimyasal soluma yine de çok yapman gerekirse maske filan tak bence

Canım yoğurt ye biraz iyi gelir. Camları açıp şöyle derin nefesler al için rahatlasın

Canım kız mıydı seninki? Kilonun ne önemi var. Önemli olan sağlıklı olması.Sıkma canını.

Canım hiç belli olmuyor kilo işi. Sonuçta onlar tahmini bir ölçüm yapıyor. Canını sıkma bak sağlığı da iyiymiş çok şükür. 3kiloyu görür de geçer bile annesi inşallah

Benim oğlum 37 haftalık 47 cm 2300 doğdu hiç bir sorun olmadı canım sağlıklı olması yeter doğduktan sonra alıyorlar kiloyu zaten sıkma canını

Sağolun kızlar tabiki de sağlığı önemli olan ama plasentadan az besleniyor fln diyince ne bilim ama tabiki de önemli olan sağlığı kilosu değil. bizde biliyorsunuz kilo sanki sağlık göstergesi gibidir alakası olmasa da :)

Canım karın çevresi kaç haftalık sen ölçülere bakma ya bundan sonra bebiş kilo alacak gece bol bol süt iç pekmez ye muz ye gerisini düşünme

Hiç bir detarjani karıştırma canım dikkatli ol Allah korusun bizleri

Kiloyu sağlık göstergesi olarak görenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. Hep çok zayıftım kendimi bildim bileli. En yakınlarım, akrabalar vs hep "aa çöp gibisin aa rüzgarda uçarsın aa şöylesin" vs derlerdi. Nasıl ki kilolu birinin yüzüne vurulmaması gerekiyorsa zayıflara da söylenmemeli. Cahillik canım bunlar ayy ne doluymuşum bu konuda

aman canım naptın. Kimyasalları karıştırmayın derler hele şu dönemde hiç karıştırma yoğurt iyi olur bir de iyi havalandır her yeri

aman canım naptın. Kimyasalları karıştırmayın derler hele şu dönemde hiç karıştırma yoğurt iyi olur bir de iyi havalandır her yeri
Hemen balkona çıktım zaten evimin önü deniz bol boş oksijen aldım süt falan ... ama kovanın içinde hala var maske falan takıp boşaltıcam kendimde korktum cidden

Hemen balkona çıktım zaten evimin önü deniz bol boş oksijen aldım süt falan ... ama kovanın içinde hala var maske falan takıp boşaltıcam kendimde korktum cidden
Çok geçmiş olsun canım dikkat et ya çamaşır suyunu dök tuvalete kapısını kapattı iyice beyazlasin bı saat sonra falan yıka hem kokusu cikmis oluyor

Ben her gün yıkıyamam ya kış çok soğuk kıyamam silerim bazen pamukla
Benim oğlan baharda doğmasına rağmen her gün yikanadim hemen hastalanirdi sık sık silerdim kv kurtlanacak çocuk diyordu
Ben de her gün üşenirim ama annem yıkar. 40 gün falan yanımda olacak annem inşallah. O yıkar ben de hzirliklari yaparım

İki kere ve üzeri anne olacaklar evdeki çocukların tepkisi ne acaba benimki her gün göbeğime sarılır konuşur kardeşiyle kardeside hemen coşar tabi ne zaman gelecek diye diye günler geçiyor
Benim büyük kız başta hiç istemedi. O çocuğu nasıl yaptığınızı biliyorum hiç utanmadiniz mi dedi. Şimdi de tepkisiz. Karnimi falan sevmiyor. Ya doğmadan bi şey olursa ya dogmazsa diyor. O zaman çok üzülürüm o yüzden dogsun öyle sevicem diyor. Ama küçük çok seviyor. Sürekli karnimi oksuyor. Bebek de resmen ona tepki veriyor sanki. O konuşunca hareketleniyor.

Benim kizlarım da küçük doğdu canım. Bi sağlık sorunun yoksa üzülme. Ama tansiyonlarini sıkı takip et. Benimki tansiyondan olmuştu. Küçük doğan bebeğin bazen avantajı da oluyor. Sütün yetiyor. Küçük olduğu için çabuk doyuyor ve cok çabuk büyüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…