- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Annemin de astımı var, bu ürünü değil de sadece nane yağı kullanır hep, onda sorun olmuyor ama sen bir doktora danışsan sorun olmuyorsa çok az nane yağı koklamak bile açabiliyor tıkanıklığı.
Şimdi nasılsın peki geçti mi sancıların canım?Bende bugun yasadim hic kalkmadim ayaga uyuyup dinlendim gectikten sonra kaljtim sanci yokladi bebek harekt ettkcede agrilar oldu korkudan kalkmadim ayaga
Kızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Ewet canim sukur cok ayaga kalkmiyorum kendimi yormiyorum kizimin tam gununde dogmasini istiyorumŞimdi nasılsın peki geçti mi sancıların canım?
Canim gozunuz aydin birer birer aliyoruz dogum haberlerinizi ,masallah umarim sende bebekte iyisinizdir ....
3. bebekte geldi desene gozun aydin canim insallah ikinizde iyisinizdir :)
Hayirli evlat olsun insallah. Gozunuz aydin
Kızlar şaka maka 4 bebeğimiz oldu yaaaaa
3 erkek 1 kız :)
Hepsine maşallah diliyorum :)
yanne Allah sağlık sıhhat versin bebeğine ve sana..
Oyyy , hayırlı olmus olsun gözün aydın.
Rabbim analı babalı büyütsün.
Cok tesekkurler kızlar darısı bekleyen sizlerin basına.. Bebegim kuvezde bu gece emniyet icin cok vahim degil solunum sıkıntısı... Bakalım rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin... Yavrularımıza guzel saglıklı ömur biçsin...hadi yaa gözünüz aydın ,
rabbim senide bebeginide korusun inşallah
inşallah sağlıkla sevdiklerinle büyütürsün bebisini
buarada sanada geçmiş olsun...
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı evlat olsun. Kuvöze girmedi herhalde bebeğin çok şükür
ya hangi ara oldu ben duymamışım görmemişim
rabbim sağlıkla sevdikleriyle buyutmeyi nasip etsin inşallah..
inşallah bebislerimiz de anneleride iyidir..
darisi biz bekleyenlerin başına allahim kurtarsın sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..
yanne dogum haberi alinca cok mutlu oluyorum.canim gozun aydin.hayirli bi evlat olsun insallah.rabbimden ikinizide saglik diliyorum.
Super canim tebrik ederim. Insallah bebek te sen de iyisinizdir
Onu herkes kacirdi buraya yazilmadi galiba.
Canımm gözün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsünİkinizde iyisinizdir inşallah
Gözünaydınn sağlıkla büyüt inşallah darısı başımıza:)
Gecmis olsun canim Allah anali babali buyutsun
Doğum yapan arkadaslarım adına cok mutlu oldum gözleri aydın saglıkla büyütmek nasip olsun insallah
gozunuz aydın
yanne Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşalla h :)
bir arkadaşımız daha doğurmuş sanırım isim etiketlemesin de bulamadım sağlıkla büyütür inşallah
Dogum yapmis annler saglikla buyutun meleklerinizi ♡
Hepinize teşekkürler kızlar. Darısı başınıza... Rabbim hepinize rahat bir dogum nasip etsin... Saglıkla bebekleriniz kucağınıza almayı nasip etsin...Bebeklerimiz teker teker geliyor. Rabbim hayırlı eylesin.
Darısı bizim başımıza..
Bence Yen'i doğan Bebek külotlu çorap giydirilmez teni çok hassas olucak pamuklu penye giydirmek gerekirMerhaba arkadaşlar devamlı takipteyim yazmak bugüne nasip oldu, herkese hayırlı doğumlar diliyorum :)
Hastane çantamı hazırladım bugün sizlerle paylaşmak istedim, eksik gördüğünüz şeyler varsa fikir vermenize çok sevinirim...
Bebek için ;
Bir adet 10lu hastane çıkışı
Bir adet 5li takım
2 adet iç dış zıbın
2 adet çıtçıtlı body
2 adet patikli alt
2 adet çorap
1adet külotlu çorap ( neolur neolmaz bebek üşür diye)
4adet ağız bezi
1 kalın battaniye
1 ince battaniye
1 müslin battaniye
Bebek bezi
Biberon, emzik (neolur neolmaz diye)
Islak mendil
Hastane çıkışlarında eldiven şapka olduğu için ayrıca koymadım. 2şer adet var yani.
Kendim için ;
1 adet lohusa pijama takımı ( sabahlıklı )
1 adet gecelik
1 adet normal pijama altı ve tişört (evdekilerden)
3 adet lohusa külodu
1 adet sütyen
2 çift çorap ( 1 ince 1 kalın )
Lohusa pedi ve normal ped ( 5şer adet koydum)
1 adet el havlusu
1 adet havlu kağıt
Koltuk altı roll-on deodorant
Göğüs pedi, göğüs ucu kremi
Kirliler için torba
Ayrıca çıkış kıyafeti almadım hastaneye giderken üzerime giyeceğim kıyafetlerle geri dönerim diye düşündüm,
keza hastane eve çok yakın herhangi bir terslikte eşimi yollayıp aldırabilirim ne gerekiyorsa.
Makyaj malzemesi koymadım son dakika unutmazsam makyaj çantamı alıcam :)
Bana yeterli gibi geldi sonuçta 1 yada 2 gün kalıcaz en fazla.
Yine de fikirlerinizi söylerseniz sevinirim :) herkese sevgiler
Günde 10 tane kabuklu cevizBebeği iri olan anneler ne yapıyorsunuz banada akıl verin benimki hem zayıf hem kısa
En çok ne yiyorsunuz mesela ?
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Dualarım seninle canım inşallah doğumun kolay olur ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsınKızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Amin canım inşAllahDualarım seninle canım inşallah doğumun kolay olur ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Hayirli evlat olsun. Allah anali babali buyutsun. Evinize bereket getirsin, saglikla muhabbetle, afiyetle buyutun, guzel gunlerini gorun insaallah.Kızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Allah yardim etsin, kolayliklar versin. Guzelce, saglikla, sihhatle bebeginize kavusun insaallah. Simdiden mubarek olsun.Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahKızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Günde 10 tane kabuklu ceviz
2 tane muz
Sabah kahvaltıdan önce 3 kaşık pekmez organik el yapımı
Gün içerisinde çeşitli meyveler
Fındık fıstık badem kuru incir yaban mersini
Hergün yumurta kaşar bal kaymak
İlaç olarak ta
Ocean marka balık yağı hapı
Decavit multivitamin
Magnezyum kalsiyum gün aşırı
Demir hapı eksik olduğu için mecburi
Bu besinlerin bebeği çok geliştirdiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?