2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Pazartesi gideceğim ama çok uzun zamandır böyle olunca sıkıldım artık.
Aktardan alıp bi denerim olmadı

Canim gozunuz aydin birer birer aliyoruz dogum haberlerinizi ,masallah umarim sende bebekte iyisinizdir ....
3. bebekte geldi desene gozun aydin canim insallah ikinizde iyisinizdir :)
Hayirli evlat olsun insallah. Gozunuz aydin
Kızlar şaka maka 4 bebeğimiz oldu yaaaaa

3 erkek 1 kız :)

Hepsine maşallah diliyorum :)

yanne Allah sağlık sıhhat versin bebeğine ve sana..
Oyyy , hayırlı olmus olsun gözün aydın.
Rabbim analı babalı büyütsün.
hadi yaa gözünüz aydın ,
rabbim senide bebeginide korusun inşallah
inşallah sağlıkla sevdiklerinle büyütürsün bebisini
buarada sanada geçmiş olsun...
Cok tesekkurler kızlar darısı bekleyen sizlerin basına.. Bebegim kuvezde bu gece emniyet icin cok vahim degil solunum sıkıntısı... Bakalım rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin... Yavrularımıza guzel saglıklı ömur biçsin...

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı evlat olsun. Kuvöze girmedi herhalde bebeğin çok şükür
yanne dogum haberi alinca cok mutlu oluyorum.canim gozun aydin.hayirli bi evlat olsun insallah.rabbimden ikinizide saglik diliyorum.
Super canim tebrik ederim. Insallah bebek te sen de iyisinizdir

Onu herkes kacirdi buraya yazilmadi galiba.
Canımm gözün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsün İkinizde iyisinizdir inşallah
Gözünaydınn sağlıkla büyüt inşallah darısı başımıza:)
Gecmis olsun canim Allah anali babali buyutsun
Doğum yapan arkadaslarım adına cok mutlu oldum gözleri aydın saglıkla büyütmek nasip olsun insallah
yanne Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşalla h :)

bir arkadaşımız daha doğurmuş sanırım isim etiketlemesin de bulamadım sağlıkla büyütür inşallah
Dogum yapmis annler saglikla buyutun meleklerinizi ♡
Bebeklerimiz teker teker geliyor. Rabbim hayırlı eylesin.
Darısı bizim başımıza..
Hepinize teşekkürler kızlar. Darısı başınıza... Rabbim hepinize rahat bir dogum nasip etsin... Saglıkla bebekleriniz kucağınıza almayı nasip etsin...

Bence Yen'i doğan Bebek külotlu çorap giydirilmez teni çok hassas olucak pamuklu penye giydirmek gerekir

Bebeği iri olan anneler ne yapıyorsunuz banada akıl verin benimki hem zayıf hem kısa
En çok ne yiyorsunuz mesela ?
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Günde 10 tane kabuklu ceviz
2 tane muz
Sabah kahvaltıdan önce 3 kaşık pekmez organik el yapımı
Gün içerisinde çeşitli meyveler
Fındık fıstık badem kuru incir yaban mersini
Hergün yumurta kaşar bal kaymak
İlaç olarak ta
Ocean marka balık yağı hapı
Decavit multivitamin
Magnezyum kalsiyum gün aşırı
Demir hapı eksik olduğu için mecburi

Bu besinlerin bebeği çok geliştirdiğini düşünüyorum

Kızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Hayirli evlat olsun. Allah anali babali buyutsun. Evinize bereket getirsin, saglikla muhabbetle, afiyetle buyutun, guzel gunlerini gorun insaallah.

Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Allah yardim etsin, kolayliklar versin. Guzelce, saglikla, sihhatle bebeginize kavusun insaallah. Simdiden mubarek olsun.

Evet çoğunlukla duyduklarım bunlar
Sizinlede gunlerımız hemen hemen aynı
Boyu kilosu kaç bebeginizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…