Günaydın hayırlı cumalar kızlar doğum haberleri bir bir geliyor MaşAllah Allah tüm bebek be annelerinin yardımcısı olsun: ) şimdiden 5.kim olacak merak etmeye başladım: )
Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
İyiler canim. İnşallah zamanla daha ii olurlar. Hepimizin bebegini korusun Allahim...
Canım öncelikle hiç korkma. Bol dua et. Sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun. Hayrosgiller de o civsrlarda doğum yaptı şimdi ikisi de hastaneden çıktı. Sen de hep güzel haber getireceksin bize inşallah. Çok iyi bakin kendinize
amin canım. Ppamukprenses60
dualarımız seninle sende Doğunda bizlere bol bol dua et.
Sonrasında da habee verebilirsen seviniriz iyi olduğunuzu duymak bile yeterli
Günaydın bayanlarrrr
Son haftalarda doğuran doğurana maşallah
Herkes sağlıkla kavuşsun bebişlerine
Biz daha beklicez teyzeleri, sıramızı sizlere verebiliriz
Hayırlı huzurlu bol bereketli cumalar olsun inşallah dogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın olsun darısı geride kalanlara arkadaşlar üç gündür benim bebeğim cok hareketsiz kımıldıyor ama öyle tekmeler atmıyor acaba yerimi daraldı
canım gözünaydın. sağlıkla büyütmeyi nasip etsin RABBİM. tansiyon falan nasıldı tansiyon yükselmedikçe ödem ve protein atımı önemli değil dedi bana doktorum
Canım hatırlı olsun inşallah şaşırdım su an belli değildi herhalde öncesinde sezaryen yanlıs mı hatırlıyorum? Siz iyi olun da inş Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün canım haberleri almaya başlayınca insan hem seviniyor hem de heyecanlanıyor